Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 561
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
И ние сме така,днес също не яде повече от 60-70гр.зеленчуково и то с големи мъки-после си иска цица /незнам как ще го отказвам,почвам да се плаша/, а след обед бях му направила кисел -изяде си  цялото бурканче
Curlicue много голяма е момата -браво на нея сложи ги в малкия си джоб Grinning

Не се тревожи за това. Навик му е на мъничето. Давай му по малко, за 3-4 минутки да посуче...Това е нуждата, която иска да утоли Simple Smile Продължавете така, докато имаш мляко, после ще го мислим. Ние сме така с нощните хранения... Flushed
А Калина вярно расте голяма...Не изглежда пълна, по-скоро здраво, жилаво момиченце. При сестра й пак беше така - като бебе пухкава, а сега висока и крехка...
Ето снимчица от вчера. Ъгълът е малко странен, но кака й толкоз може... Grinning
http://img146.imageshack.us/img146/8981/dsc02506mw3.jpg

# 121
  • София
Мен ме наболява корем от 1 месец от време на време но след цикъл!
В чертвъртак съм на гинеколог .... да видим!

# 122
Eто ме и мен;)

Витамин ц давах с лъжичка.

Днес разходката беше перфектна. По едно време даже я съблякох по жилетка и без шапка. Че и я преобух навън. Mr. Green

Като споменахте болежки, някой да има проблеми с коленете?
Откакто родих вечер и сутрин, когато си разгъвам крачетата, и ме боли. Незнам какво е, може да са стави. Ебаси. Ще трябва по доктори да се ходи май.
Дали Драганов гледа и възрастни? newsm78

На мамолог знам, че се ходи около година след като си родил и спрял да кърмиш естествено.

Хубава вечер на всички. Heart Eyes

Кърли, много хубави вежди си имате. И аз поръчах такива, ама доствката е друга. Joy

# 123
Добър вечер на всички!

Успях най-сетне и аз да се запиша за тази вечер! От разходки не ми остава време!

Днес бяхме на консултация: Перси тежи 7800кг. и е 68.5см, висок, много, много не му вярвам аз на този кантар. Съвсем в началото показа 5700кг.и лекарката си пише, абе нямам думи избощо. Не искам да коментирам!
Пъпчиците на Перси били от претопляне, ще я видим тази работа!

Да се похваля, на мен вече за втори път ми дойде, така че не съм бременна, аз си знаех, но все пак притеснението на моменти си оказваше влияние!

Херелина-витамин Ц със сигурно се дава до обяд, истина е че превъзбужда и детенцето може да не спи спокойно!

Перси също не иска да яде зеленчукови пюрета, така че може да се каже, че изцяло сме все още на кърма!

Покахонтас-честито ви зъбчееееееееееее!

СПОКОЙНА НОЩ НА ВСИЧКИ!

# 124

Честито на малките душици, порастнали с още един месец!

Curlicue, браво за приръста Grinning!

Ние също сме основно на кърма.

Vit. C- 1 амп. дн. я разделям и я давам на два пъти.
Да се похвалим и ние: tooth

Лека!

# 125
  • В светлината на слънцето
Честито на озъбените! tooth
Curlicue, чудни малки очички... Grinning
Хайде лека и от мен.  sleepuu

# 126
фава, pokahontas, честити зъбета!!!   На Кам днес и второто му проби  Mr. Green

irem4e, хайде!

Белите косми на малки деца са къметлийски!!!
Щипуняк, didisv, Слави на herelina да оздравяват бързо, чееЕЕЕ...!

Bate Joro, ти си младо бате не бива още грижи със ставите  Mr. Green

# 127
добър ве4ер мацки Hug

ние днес също бяхме на консултация малкия е 7800 и 67 см 900г за един месец Crazy тея каши ще ми освинят детето,с мъжо немога да изляза на глава Sad

# 128
И аз се включвам преди да отида да спя,
Честити зъбчета Фава и pokahontas !!!  shoshi84 Браво и на Кам няма само с едно зъбче да сте я Wink

Бързо да оздравяват всички болнички Heart Eyes

Ние днес бяхме горе-долу добре като се изключи почти нон-стоп мрънкане, че малката вади горните зъбчета и венеца и беше ужааасно надут и то милочкото се тормозеше.
 Пожелавам ви на всички утре много хубав ден и хубави разходки, че аз все вечер се включвам и не мога да ви изпратя пожелания Simple Smile

Относно кърменето май след този АБ ще се спира  Confused Ще пробвам утре да и дам да суче от мен въпреки че кърма почти няма, не се чуствам хич добре относно този факт исках да кърмя повече ама... дано иска да суче и да ми помогне и малката да продължим

Франческа сега прочетох колко сте пораснали, да сте живи и здрави Hug Като пишеш за кашите ти по колко даваш?

# 129
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честити озъбени мушмуроци  Hug

Моя цикъл хич го няма момичета, трябваше да ми дойде преди две седмици. Много закъснява нещо, взех да се притеснявам  Sick

# 130
  • София
Здравейте Hug.
Ани от три нощи се буди в 4 часа и като се събуди пее до към 5.30. А до 4 часа се буди поне два пъти ooooh!. Сутрин се събужда в 8 часа и след това спи за час час и половина към 10 часа и на обяд пак за толкова. Цял следобед будува и вечер към 19.30 заспива. Пробвахме да я слагаме по - късно да спи, но няма никакъв ефект Sad. А на мен така ми се спи, че ми се реве направо Tired.
За кърменето, кърмя я по 6 - 7 пъти, че може и повече. Засега само на обяд й давам по половин бурканче зеленчуково пюре. Мисля днес да й дам цяло от 125 гр, че два дни изяжда половин бурканче и после се сърди, че няма повече Laughing.
За цикъла, и моя го няма, но с това кърмене въобще не го и чакам Mr. Green.
За обличането, обличам я с боди, блузка и тънко яке, а надолу чорапогащник и панталонче. Вчера беше само по блузка и без чорапогащник и мисля, че и беше добре Peace.
Честити зъбчета на бебоците tooth.
Честита месечинка на днешните рожденници!

# 131
  • UK
добър ве4ер мацки Hug

ние днес също бяхме на консултация малкия е 7800 и 67 см 900г за един месец Crazy тея каши ще ми освинят детето,с мъжо немога да изляза на глава Sad

Ти пък какво ревеш  Laughing Ние сме 10 кила  #Crazy пораснали сме с цяло кило  ooooh! то вече голям човек не бебе  Crazy

# 132
  • Златна Добруджа
Добро утро  Flutter

ФАВА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЧЕСТИТ 7-МИ МЕСЕЦ НА ЕММА-БАДЕМА, ДАНИЕЛ И РАДОСЛАВ!
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА КИРИЛ!

Честито на зъбчовците   bouquet Рошлето все още е с празна уста  Mr. Green
Жорка, аз с коленете съм добре, обаче какъв кръст ме боли не е истина  ooooh!
Кърли, много хубава госпожица си имаш, въпреки странния ъгъл  Grinning Heart Eyes

Щях да забравя кафето:

От разходки не ми остава време да кача обещаните снимки от Истанбул, но ще гледам тези дни да го направя  Peace

# 133
  • Видин
Честит рожден ден Фава.
Честити 7 месеца на Емма, Даниел и Радослав.
Честита половин годинка на Кирил.

Тази сутрин съм разочарована, защото пак няма пари от НОИ #2gunfire. Днес ще ходя да се разправям. #Cussing out. Писна ми вече от бумащини.
Айде лек ден ви желая. Не ми се пише че съм бясна

# 134
Добро утро и от нас!!!

Честит рожден ден на ФАВА newsm51

Честити 7 месечета и на Дани, Ради и Еммата-Бадемата baby_neutral

Ивон ми се буди в 5:30 сутрин, незнайно защо и заспива към 6:30.Тази сутрин и млякото не си искаше newsm78

Мами кажете някакви хомеопатични капки за носле-ефикасни, че има нещо като храчка по носоглътката и сутрин и вечер е ужас.100 пъти казах на педи-от зъбите било, ама мен ме е страх да не тръгне и към ушетата Confused

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 09:01 от adriana d

Общи условия

Активация на акаунт