Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 553
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Добро утро.
честити месечинки на малките,много да ви радват.
Фава,честит рожден ден.Много здраве,щастие и успехи.
Малкия последно време се събужда в 7 часа.Скуби ме,рита ме в гърба и аз ща,не ща трябва да ставам.
Франи ти всеки ден ли даваш каши?Ако-да,замени ги с кисел и давай по-рядко каша,защото малките много пълнеят от нея.
Приятни разходки днес.

# 136
Честито на рождениците и големи да пораснат Mr. Green

Лек ден, че тук е една ревлива серия от сутринта  ooooh!

# 137
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА КИРИЛ!!! ЧЕСТИТО СЕДМО МЕСЕЧЕ НА ЕММА, ДАНАИЛ И РАДОСЛАВ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФАВА!!!

Франи, много си е добре момчето. Как ще е дебел? Направо са му супер размерите.  Peace Кашата е полезна, защото е обогатена с много минерали и витамини. Не е задължително детето да пълнее от нея. Винаги съм давала за пример Теди - ядеше всеки ден каша в огромни количества, защото я обичаше. И си остана едно джезве с кокали. Според таблиците в момента трябва да тежи минимум 16 кила, а тя е 13,5. Всичко е до структура и ген, не е до каши. А киселът се прави с нишесте или някакво брашно обикновено, което си е същото като кашите, но без допълнителните витамини. Храни си детето както досега и хич не му мисли. Дори и да качва повече, като проходи всичко ще стопи.  Peace

# 138
Тази сутрин съм разочарована, защото пак няма пари от НОИ #2gunfire. Днес ще ходя да се разправям. #Cussing out. Писна ми вече от бумащини.

Чакай, де!Днес е сряда. Обикновено ги пускат понеделник-вторник, а докато се завъртят по банките, става петък. Винаги е така. Аз ги чакам идната седмица.При теб още за януари, ли?! Shocked

Честити месечета! Здрави, спокойни и усмихнати да са! Мамите и те!  bouquet
Честит да е денят ти, Фава!  И всички останали след него!   bouquet

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 09:10 от Curlicue

# 139
  • В светлината на слънцето
Ето как изглежда дете, което е яло всеки ден каша.  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193394&photo=97
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193394&photo=98

# 140
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Честит рожден ден, Фава.
Честити 7 месеца на Емма, Даниел и Радослав.
Честита половин годинка на Кирил.

Ние утре сме на консултация, да видим какво сме качили, да пуснем изследвания /ще пада едно пикане утре Whistling.../ и хепатитната ваксина, че да си починем после от тези игли.

# 141
Ани от три нощи се буди в 4 часа и като се събуди пее до към 5.30. А до 4 часа се буди поне два пъти ooooh!. Сутрин се събужда в 8 часа и след това спи за час час и половина към 10 часа и на обяд пак за толкова. Цял следобед будува и вечер към 19.30 заспива. Пробвахме да я слагаме по - късно да спи, но няма никакъв ефект Sad. А на мен така ми се спи, че ми се реве направо Tired

Свиква се! Wink Кали откакто е родена се буди в едни, три и пет, а окончателно - в девет. Предишната седмица няколко дни ставаше "само" в два и четири, но беше за кратко Confused
След кърменето в десет заспива до обяд, после от три до четири пък придремва; будува до седем и след това спи, докато я събудя - обикновено около осем, за да може да й се доспи докъм десет, десет и половина...И така всеки ден Rolling Eyes
Ще оцелеем!  bouquet

# 142
Добро утро!!!!Ние днес имаме рожденичка!!!! GrinningЧестит рожден ден Фава!!!!  bouquet
Честити месечинки на децата!!!Ей,колко бързо минава времето!!!! Laughing
За кашата и аз съм на мнение,че всичко е то дете.Някой деца дръпват по-бързо с разтежа.Моят господин след ядене на каши всеки ден е качил 100 грама за месеца!! Mr. Green
Как спят вашите мъници вечер?
Моят беше супер върл фен  на спането на една страна,все по гръб искаше.От няколко дни спи по корем,на една страна,много ми е смешен!!!! Joy Joy

# 143
здравей те мацки Hug

кашата я давам през ден 150 мл вода и докато се згъсти Peace давам я следобяд ,но май сутрин ще я давам 4е той после след нея неще да яде Tired в4ера я хапна в 3 и 30 следобяда и пове4е нищо не куса заспа към 10 и 4ак 3 и 30 сутринта се събуди да яде ooooh! това нормално ли е newsm78

# 144
Моят като яде каша,после 4-5 часа изкарва без проблем.И аз я давам следобед.Може би е трябвало да му предложиш мляко вечерта,защото това среднощно ядене не ми се вижда добре.Освен,ако не си ядете нощем де?

# 145
Моят като яде каша,после 4-5 часа изкарва без проблем.И аз я давам следобед.Може би е трябвало да му предложиш мляко вечерта,защото това среднощно ядене не ми се вижда добре.Освен,ако не си ядете нощем де?

мислиш ли 4е не съм му предложила и на гърдата го слагам и АМ му направих неще само докато наближи млякото и се дърпа Tired

тая сутрин по същият на4ин ,неще цица направих му ам неще и накрая му направих попара с млякото.Като неще 4исто мляко ще му го слагам в храненията Whistling

# 146
брей!!значи не е бил гладен човека!да сега такова нещо не ми се е случвало.

# 147
Фава, честит рожден ден! Бъди като кокиче - нежна, вещаеща слънце и носеща радост! Бъди обичана и щастлива!

# 148
  • ГОре на черешата...

Ние каша хапваме само събота и неделя, но след 3,5 часа си суче доста лакомо Grinning. Явно си е до дете...

# 149
Здравейте
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ЕММА, ДАНИЕЛ, РАДОСЛАВ И КИРИЛ!  Hug   love001
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ФАВА!   bouquet

ФРАНИ аз нямам идея и не мога да коментирам  Sad

Аз искам да ви питам нещо: Ние от три дни "ядем" картоф /ама хич не ни харесва  Sad/ и днес смятам да и дам моркоф или тиква. Кое от двете, че покрай него да яде и картофа? Ясно е, че тиквата е по-сладка, ама ... вие к'во ще кажете?
И друго ... мога ли да започна да давам каши /в смисъл има ли връзка даването на каша с момента на започване захранването/? И ако да - дайте акъл с каква да започна ... предварително благодаря  Hug

бате мен също ме боляха коленете, особено като ставам и си мислех, че е от многото ми кила  Embarassed А пък вече не ме болят, нооооо килата са ми същите  newsm78 Така, че ... нямам идея от какво ме боляха

Общи условия

Активация на акаунт