Ний сме моми норвежанки, измамени от любов :) :)- 21

• 16 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
щастливке..аз ползвам много различни козметики, тоест на различни фирми.
 Но и аз като Норчето..не съм по  норвежката козметика,  тъй като нямат голям  избор.. newsm78

Изписвам всичко от Ягодка  Heart Eyes Много съм доволна от цените, идва колетчето за 3 дена. Носят ти го до вратата и винаги има подаръче вътре  Heart Eyes Доста по-евтино е от цената в магазина... Wink

Иначе   имам от  тези продукти  на Estee Lauder нощните и кремовеи серума за очи. Clinique..много хубава  е  почистващата им  серия за чувтсвителна кожа " 3 в 1" , и на Elizabeth Arden дневните  и кремчета от серията "Ceramide" - Day Care.

Много са хубави  също бодилосионите на Christian Dior...миришат страхотно! Heart Eyes

Другите неща също   много хубави също, но са цветна козметика, а ти искаше само бяла. Hug

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 23:08 от ЧервеноВинце

# 91
  • България
А,забравих,аз за лицето веднъж ползвах крем на Estee Lauder,невероятен,ама много скъп и ме изкара само месец,около 500 крони.Трябва май пак да си го купя.Ето:

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66567

А иначе моята "мания" се изразява в душ гелове и лосиони. Laughing,особено лятото.Много се плескам ,и имам крем и лосион за всяка част от тялото. ooooh!
А и много обичам да пробвам нови продукти за коса,то затова съм на тоз хал.  Crazy
Хайде ,отиде ooooh!,това за козметиката е любимата ми тема...

# 92
щастливке искам  да  кажа, че аз съм на принципа, когато се касае за грижи за кожата винаги предпочитам малко по-скъпи продукти, които не са толкова скъпи в Ягодка.

За  кожа е добре да е обгрижвана добре... Laughing  Аз по принцип никога не съм била с  хубава кожа на лицето, още от тийнейдж  Crazy
 Все някакви пъпчици ми излизаха преди, ама се мацах с какви ли не евтини  глупости в БГ...с които си развалих още пове4е кожата. Mr. Green

Кремчетата за които писах пасват на моята кожа, и доста ми се пооправи кожата. Освен това те са трайни и и заслужават цената, тъй като едно нощно кремче го плзвам поне 3-4месеца.

Така че давам един път пари за нещо... но го ползвам дълго време , и като погледнеш накрая..не излиза никак скъпо.

След врема от моята козметичка разбрах, че евтината козметика  винаги излиза скъпо след това..защото поправяш дефектите които евтината козметика е извършила,  а скъпата зилиза  евтина. Wink

# 93
Норче..този на Estee Lauder  Wink  Аз много я харесвам цялата и серия. Heart Eyes

Иначе да, кремчетата са скъпички,  верно.... Rolling Eyes ама за какво работим ако не може да си напрафим малко кефче. Rolling Eyes  Иначе аз вече се зарекох никога евтини боклуци. Crossing Arms

А за лятото , ох балсами ..  Crazy ох  лосиони... Crazy направо съм болна на тази тема,като тебе... Crazy

Ето ги  цените на  козметиката на Estee Lauder , направо  в норвежки кронки.. http://eu.strawberrynet.com/wfrag.aspx?CurrId=NOK&BrandId=282&goChar=E  Grinning   

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 23:43 от ЧервеноВинце

# 94
 Hug Здравейте и от мен, не 4е искам да ви се натрапвам с не6то, но понеже от доста време се занимавам с фризьорство бих си позволила да изкажа мнение относно бойте за коси.За Лореал от части сте прави, тази която се продава тук по магазините е пълен боклук, и няма ни6о об6то с тази в бг, и най ве4е с тази за професионална употреба. Относно Палете, само балсамчетата са й добри, за Велла нямам думи, няма по ло6о не6то за косата от Велла. От лична и професионална гледна точка за мен няма не6то по добро от ЛОНДА (професионалната разбирасе), има и о6те една марка но в момента не се се6там за името, все о6те не е чак толкова известна в бг, но цветовете и трайноста са и просто перфектни newsm10. Спрямо фризьорите прави сте, ужасни са, аз направих гре6ката да се подстрижа и направо ми идва6е  #2gunfire. На финала всеки косъм бе6е със собствено мнение  ooooh!, и на вси4кото отгоре от коса почти до кръста сега е до у6ите   Cry, а моя умря да се смее  hahaha, а на мен ми се реве  Cry Cry..... Но 4овек се учи о гре6ките си..

# 95
  • България
Норче..този на Estee Lauder  Wink  Аз много я харесвам цялата и серия. Heart Eyes

Иначе да, кремчетата са скъпички,  верно.... Rolling Eyes ама за какво работим ако не може да си напрафим малко кефче. Rolling Eyes  Иначе аз вече се зарекох никога евтини боклуци. Crossing Arms

А за лятото , ох балсами ..  Crazy ох  лосиони... Crazy направо съм болна на тази тема,като тебе... Crazy

Винце,дневен е крема,даа,много съм доволна,но скъп ми идва,но определено си струва. PeaceАз като се видим цял урок мога да ти изнеса на темата.Да не занимавам форОма сега с мойте мании. Crazy Joy
А лятото е друга лудост,че висок филтър ,ама  има полза да се клепа човек. Flutter

Hug Здравейте и от мен, не 4е искам да ви се натрапвам с не6то, но понеже от доста време се занимавам с фризьорство бих си позволила да изкажа мнение относно бойте за коси.За Лореал от части сте прави, тази която се продава тук по магазините е пълен боклук, и няма ни6о об6то с тази в бг, и най ве4е с тази за професионална употреба. Относно Палете, само балсамчетата са й добри, за Велла нямам думи, няма по ло6о не6то за косата от Велла. От лична и професионална гледна точка за мен няма не6то по добро от ЛОНДА (професионалната разбирасе), има и о6те една марка но в момента не се се6там за името, все о6те не е чак толкова известна в бг, но цветовете и трайноста са и просто перфектни newsm10. Спрямо фризьорите прави сте, ужасни са, аз направих гре6ката да се подстрижа и направо ми идва6е  #2gunfire. На финала всеки косъм бе6е със собствено мнение  ooooh!, и на вси4кото отгоре от коса почти до кръста сега е до у6ите   Cry, а моя умря да се смее  hahaha, а на мен ми се реве  Cry Cry..... Но 4овек се учи о гре6ките си..
Ооо,Линда,благодаря ,че си каза мнението.  bouquetТрябва да си водя записки вече,че забравям,но ще запомня това за косата. Peace
А ЛОНДА , тя от България ли се купува само? newsm78
Линда,не се натрапваш ,недей така Stop,колкото повече хора,толкова по -добре! Hug LaughingТо аз си мисля пък ,че от мен хората не могат да вземат думата. Embarassed

# 96
Линда...а пък тук много хвалят Велла, аз лично съм много доволна.  Rolling Eyes Поне косата ми е 100 пъти по-жива и лъсква от колкото с Лореал. 

За Лонда не съм сигурна дали се намира на норвежкя пазар...не съм виждала? newsm78

Всъщност говоря за боите продавани тука. Rolling Eyes  Както казваш има разлика от Лорела тука и Лореала в БГ.  Laughing Както има и разлика от парфюма купен тука и от парфюма  купен в БГ...тук са по-трайни... Joy

Освен това тука норвежките женици са с много редки косици, а ние българките сме  облагодетелствани от към тази страна.  Sunglasses
Иначе вие професионалистите фризьори работите с хубави бои. Но за съжаление  ги няма на пазара. Rolling Eyes

Иначе статистиката която писахпо-долу  за качетвото на  боите не е моя... Laughing а на норвежките вестници...и фризьори Grinning

Така че  не знам доколко  може да им се вярва... newsm78 Joy Но съм сигурна за себе си, че ЛОРЕАЛ,  НЕ! Crazy

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 00:01 от ЧервеноВинце

# 97
Norah тук не сам я виждала за сега (Лонда), а като попитам ме гледат като индянец пи6е6та ма6ина Shocked, има я в Бг, Германия, Белгия, за другаде не мога да кажа, само там сам я виждала, а иначе има един магазин в София и там я има(професионалната). Винце добре прави6 4е не се маже6 с този лореал тук, относно Велла само на вън6ен вид става, в смисъл 4е придава блясък, но от там нататък  Sick, поне това е мое мнение Peace

# 98
Охоо, много сте изписали.
Аз гледах LOST по TVNorge допреди малко и се отплеснах от форума  Laughing
Ами аз по принцип избягвам да ползвам каквато и да е била цветна козметика, просто нямам нужда май  Blush (скромност, скромност)
От бялата ... до скоро ползвах само ексфолиант, с който си почиствах лицето сутрин и вечер.
Но напоследък ми се налага да ползвам крем за ръце и лице.
Винце, онова кремче за ръце, което ми даде, е много приятно и като мирис и ми върши работа, но бавно попива в кожата  newsm78
От България си взех един крем за лице с UV защита на Eucerin, някакъв Липо баланс или нещо такова, мързи ме да ида да видя точното име  Confused
Засега много ми харесва, но тук не съм виждала тази марка  newsm78
Тази Ягодка не я бях чувала, но сега ми се приядоха ягоди  ooooh!
Винце, съгласна съм, че евтиното винаги излиза скъпо накрая, но все пак трябва да имам представа от продуктите, за да не се набутам с много пари за нещо, което не е за мен.
Моята кожа е чувствителна и комбинирана, лесно се зачервява от студа, малко се омазнява на Т зоната (откакто съм тук е склонна към изсушаване).
Норче, като каза сапун и настръхнах ...
Кожата ми като пипне сапун и се бели и лющи като ... Брррр ...  #Crazy

# 99
щастливке...ми ягодки в магазина колко щеш... Joy И на мен ся като каза и  ми се приядоха между другото... Crazy

А кремчето иска повече търкане за да попие.  Rolling Eyes

И моята кожа е чувствителна и комбинирана. Омазнява  се в Т зоната. Но аз преди да закупя нещо, отивам в тукашните магазини и почвам да разпитвам продавачката да ми разказава за продукта... Joy 

Казвам  и че ми харесва и искам да си го купя...но не знам дали би ми пасвало на кожата. Crazy И те винаги ми дават тестерчета... Blush Joy

Тук поне не са скрънзи на тестереи. Като им кажеш, че би искала да пробваш продуктите, винаги дават/ако иматBlush

И после се мацам в къщи няколко дена, и така си преценям дали ще си го купя или не  Sunglasses И после хоп в Ягодка... Hug

# 100
Да, с тестерчета е най-добре.
Освен и аз да събера малко и да видя какво ми понася и какво не.
Засега имам, каквото ми трябва, но като му дойде времето - ще обикаляме с Нора магазините, нали Норче?  Wink
О, Норче, онези зайчета-магнитчета, които купих като бяхме с теб ... къде беше тоя магазин?  newsm78
Че още като се прибрах и милото отнесе ушите на едното ...  Joy

# 101
  • България
Да, с тестерчета е най-добре.
Освен и аз да събера малко и да видя какво ми понася и какво не.
Засега имам, каквото ми трябва, но като му дойде времето - ще обикаляме с Нора магазините, нали Норче?  Wink
О, Норче, онези зайчета-магнитчета, които купих като бяхме с теб ... къде беше тоя магазин?  newsm78
Че още като се прибрах и милото отнесе ушите на едното ...  Joy
Какво,падна ухото на зайчето ли? JoyАми магазина е Kremmerhuset...
За обикаляне по магазини няма проблем , опасна съм аз,просто да не ми паднат малко парици,пък ако имам някой с мен съм много "заразна". Money Laughing

# 102
Добро утро  Hug
Норче, аз повече питах за името на улицата, но ще пообиколя и ще го намеря.
Ами да, много крехки се оказаха тези ушички  Joy
Забелязах, че си заразна, да, ще ти се обадя другия път непременно   bouquet

# 103
  • България

Норче, аз повече питах за името на улицата, но ще пообиколя и ще го намеря.
Ами да, много крехки се оказаха тези ушички  Joy
Забелязах, че си заразна, да, ще ти се обадя другия път непременно   bouquet
Ами улицата не знам, как се казва,но това е Byhaven центъра,като слезеш от автобуса ,не не Торга,ами по- надолу,това е улицата до Рибния пазар,после то се вижда,тя сградата е огромна.Аз днес имам задачи и не мога да обикалям,но другата седмица или в събота мога,на лични ще ти пиша. Peace

# 104
Добро утро.
Линда, давай професионални съвети насам Laughing
Аз по принцип си ползвам Гарние, но този път пазарувах в друг магазин и не ми се ходеше само за една боя до ИСАта. Проблема ми е, че косата ми расте много бързо, когато е късо подстригана, и трябва да се подстригвам и боядисвам всеки месец. В Бг използвах тонери, но доколкото разбрах, не се произвеждат вече. Все още не съм открила оцветяващ шампоан тук Sad Иначе козметика си купувам от Бг.

Общи условия

Активация на акаунт