47-ма Американска Бабомартенска

• 14 013
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Билети- моите преди седмица ги купихме от този сайт. Бяха най-евтини тогава:

http://www.atiflights.com/?utm_campaign=googcbrand

Миналата година взех от airfare, но в последния момент трябваше да отложа пътуването, вече 6 месеца ме въртят за кредита ми.
купувала съм и от Орбитз:
http://www.orbitz.com/

Мама Е, Честит Рожденик! Много усмивки и щастливо детство на Кайл!  bouquet

Тандури, заведи ги на дъктур сладурите в Бостън:
http://www.bostonducktours.com/
НАй-бързия начин да разгледаш града, и децата да се забавляват Peace

Да ви споделя, вчера сина ми си направил дупка в памперса и си похапнал Crazy. Беше с боди отгоре, поместил го и дълбал с пръст. 20 минути вадих глупости от устата му ooooh!

# 166
  • USA
Benson, много ме разсмя.  hahaha

Вики, защо плаче Елла във фитнеса? Плаши ли я нещо?

И мен ме делят 3кг от заветните 50. Обаче не знам кога ще се върна към тренировките... Whistling

# 167
Бенсън, не мога да си представя каква картинка сте били с тоя памперс Joy

И Веси обича да си похапва хартия, и производни. Не е е фатално.

Гледам Мюзик Айдъл в Бг и умирам от смях, маст сии Joy

# 168
Winx...плаши я че ще я оставя там сигурно и няма да я взема....знам ли ,беше се вкопчила в мен и аз какво ли не пробвах за да и отвлека вниманието от мен ама не и не.... ConfusedСлед малко пак ще ходя ама сама .....пак по старата схема...а сутрин ми е толкова по удобно .

бенс...ужас...как пък е успял чак дупка да направи -добре че не е ял много.

# 169
за билетите on-line, мисля че си е "игра". зависи от къде се пътува и за колко време. аз билет от St.Louis  за 1м , го взех за 750$. но различните сайтове , различно дават , за различните дни от седмицата. и това с цената го има-дават ти една , после ти казват" вече не съществува зарази такси и тем подобни". аз като търсих билета на свекър ми- 2 часа си играх на компютъра, че накрая се пищисах даже. #Crazy
Бенсън леле, абе тези деца са голяма работа. нашия се зачетох нещо онзи ден на компа, и той пребарал тъка една "апликацийка-сърце" на кака си , целия беше в червена боя,похапвал хартия.  ooooh!

Мюзик Айдъли, брадари , бла бла , не гледам аз, че и бг тв май не гледам newsm78

# 170
Тандури, заведи ги на дъктур сладурите в Бостън:
http://www.bostonducktours.com/
НАй-бързия начин да разгледаш града, и децата да се забавляват Peace

Бенсън, гледах го аз това, обаче да ти кажа притеснявам се, че на дребните няма да им хареса и ако не им хареса, ще се чудя как да ги сваля. Мисля, че от това влизане във вода и не знам си какво, може нещо да се стреснат и да не искат да седят, а и то са деца, колкото и да е интересно да ги вържеш толкова време да седят седнали няма да доведе до нищо добро. Аз знам колко време седя Калин като ходихме на разходката с влак  Rolling Eyes
Ще мисля друг вариант, само ме притеснява какво ще е времето, защото ако е студено, май ще разглеждаме хотела отвътре.  Confused

# 171
Защо не дойдеш в американската тема, мисля че имаше момичета от МА  Peace

# 172
Честито на Кайл на патерица и весело изкарване на празника!  newsm68

Кърмя и пиша, неми забелязвайте грешките...

Джи - 007 се добавя за диференциация  Mr. Green Като е зает любим мой ник го лепвам за да се знае, че съм таз, а не коя да е /по аналогия с Бонд, Джеймз Бонд  Crazy А  Льо Бо ПарИ /да ме прощават франкофонките, ако съм в грешка/ ми е оставил едни убави споменииии, и, ох, не споменавай онез сервитьори - небрежно рошави и с тези дъъълги престилки и безумни акценти ... макар че за мен вкусът на Париж си е ... суши и кус-кус в арабския квартал...опс и бри + бордо под мостовете, че нали съм любопитно теленце  Rolling Eyes

Накратко - мечти продавам секакви - кеф ви френски, кеф ви аржентински - това е следващата дестинация, за която обработвам мъжО! Тино, теб си те представям натурално насред Буено-Айрески танго-клуб  Grinning

Бенсън - детето е ТАЛАНТ - още се смея като си го представих  Joy

Пумпал - засрамих се и грабнах сапунерката, щото читав апарат не съм помирисвала последните 3 год и нащраках 2-3 серии на автопилот  Whistling Обаче как да ги покажа, като ще ви съсипя естетическите сензори  Thinking та ще ти метна линка, а ти като професионалист ще кажеш кой кадър е най-добрият, та да се изложа минимално като го публикувам  Rolling Eyes

Зора Hug - аз много внимавам да не занимавам аудиторията с претенциите на Ейндж Л., щото те безкрайни като на майка и  Crazy В резюме - почти не излизаме сред хора, защото ме наплашиха с върлуващия грип, но гледам да я измъкна навън всеки път когато темп се качи над 0-та, за което търпя изблици на гняв и омраза от 2 бр. роди в София  ooooh! Та основно се глезим вкъщи, в резултат на което ангелчето ми се е сдобило с бузи като на хамстер и вкус към ... танците  Tired Вече не вървим да вървим с бебина на ръце, че и да пеем за да се успокоим/приспим ... вече трябва да танцуваме, ако може и по-енергично, по-добре... та зареждам UTube - снощи скачахме на REDNEX много и яко и после тя спа, а мен ме боля операцията  Rolling Eyes Мдам, и флиртува с баща си, а мен ме третира като лична прислужница и да цитирам Джена, като клоун  newsm78

Тандури, с огроно удоволствие, но проблема е, че ми е много трудно да се ангажирам с малката на ръце отсега  Embarassed Но си мисля за Аквариуме, защото нашето време е непредвидимо, а той е толкова централно, че оттам при добър късмет можеш да тръгнете навсякъде и да координирате със всеки Simple Smile

# 173
привет ви от Хелзинки (туй се вика форум-ъдикшън). \темп - около 0 Целзий, мокро-снежно дъжделиво и следващите три дни слънце вероятно няма да ни види...
безукорно чисто е, криспи-киспи по Скандинавски. Определен руски елемент се чувства, но не комунистическа русия, а просто русия... Thinking
цени-нормални за Европа, хора - не толкова руси, колкото очаквах; езикът - майко мила - никакъв овърлап с нито един от познати за мене езици - оказа се че официалните езици на Финландия са финландски и шведски, та навсякъде пише на двата...
набутахме се в един мол, гледам фууд корт като фууд корт, ама нещо различно  newsm78... пак гледам...нещо официално има... newsm78... на трето четене схванах - хората си хапваха от чинии тип "потъри барн" (т.е. керамични с тренди шейп) и си служеха с железни вилици и ножове, досущ като в ресторант  Shocked. На сичкото отгоре като поръчаш, си сядаш на масата и продавачът притичва да ти сервира като стане ястието.
та така - фууд корт с туист  Crazy

утре вече ще се огледаме подробно.

Индиана, забравих да кажа вчера, перфектно наддаване, браво!!!!

# 174
Тино, теб си те представям натурално насред Буено-Айрески танго-клуб  Grinning
Баш ми се иска Flutter, 007, Индиана 007 Laughing
 И ти теле(ц), въййй.
 Джена, весело и лек път.
 П.П. хахах, писали сме по едно и също време, а ти вече си там, хехе, браво на мен Blush

# 175
Аз да се оплача, че дори с лекарство кръвното ми е доста високо - 140/94. И сега се чудя кое е по-добре да легна да почина или да ида на разходка? Хич нямам опит с кръвното.

Бенсън, направо ме разби с тази история!  Joy

Индиана, аз ако чакам темп над нулата ще има да си чакам.... Добре че  не давам отчет на бабите, че и мен ще ме подхванат. Обаче това с грипа си е сериозна работа, точно сега разбрах, че в Минеаполис е починало снощи едно бебче с грип. Sad

# 176
  • Boston, MA
Леле, Джена, какво включване ни направи! Terve! или каквото се казва...

Тандури, заповядайте в Бостън, с огромно удоволствие бих ви развела, само да е уикенд. През седмицата сме заети с неприятни задължения, като работа и детска градина. Laughing Аквариумът е хубав, вие знаете ли в кой хотел е конференцията, ще препоръчаме забележителности? През април редовно пада някой сняг,  но поне температурите са около и над нулата.  Peace

В тая връзка, днес сутринта -10 Ц, аз с роклА с тричетвърт ръкав и обувки с ток. Верно, отгоре с пухенка, ама къде ми е акъла, кой ми даде дете да гледам?

Индиана, идеална си е малката, супер наддаване, дай снимка, не се излагай.  Mr. Green

Пумпал, за какво говориш, как 61 кг? Ти да не си 2 и 20 висока?!?

Какви 50 кг бе хора, аз 50 кг не съм била от 10, не, излъгах, 9ти клас? Малеййййй....

Бенсън, не се бой, сега се почва.  Laughing

# 177
Атти, лягай веднага, високото кръвно не е шега и от разходка не пада  Naughty
Момичета, бялото вино ли смъкваше кръвното, аз 10 год пия червено да го качвам?!?

Господи, какъв кошмар - каке станало това с бебчето  Shocked

Бубке - ти май като видна пловдивска кокона си го раздала тази сутрин   Grinning
Нали не се засягаш - и аз съм раждана в хубавия ни Пловдив?!

Джена - ха така! Така те искаме - адикната  Mr. Green Благодаря!

Пумпал е висока 2 метра, обаче си мълчи деликатно , за да не ни депресира и по тая линия  Crazy

Тино - и ти ли Бруте  Mr. Green

Да ви покажа какво открих - много му се веселих тази сутрин:
http://www.zazzle.com/i_am_smiling_because_you_are_my_mother_shi … 35328447654016751

А най-фрапантния случай на шофьорска наглост е от едно Уолтъмско кръстовище, където мацката си беше вдигнала крака на таблото и се лакираше... не вярвам, че ще забранят телефоните, но хендсфритата трябва да са задължителни... все пак това е страна, където има хора, които не могат да ходят, но за сметка на това карат!  #Cussing out

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 22:22 от Indiana007

# 178
Не, не.Мъжът ми, та съм си внушила, че сте ми слабост  bowuu
 Атти, имах някъде тип-чета за вис. кръвно, отивам да видя, дали ще ги изровя....

# 179
Indiana, слушам и изпълнявам. Simple Smile Отивам да полегна с едно списание и да си мечтая в какви дрехи искам да се намъкна лятото - това ми е най-добрият стимул за смъкване на кг.  Heart Eyes

Тина, мерси много за вниманието - ще поглеждам, ако ги постнеш, за да видя какво още мога да направя. За сега чакам включване от док да ми кажат дали да пия по повече лекарства.

И забравих да си похваля малечко, че е пораснал с още един кг този месец. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт