Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите симптоми на бременността?
Какви са някои от страничните ефекти на бременността?
Какви са някои методи за облекчаване на гаденето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите симптоми на бременността?
-
Какви са някои от страничните ефекти на бременността?
-
Какви са някои методи за облекчаване на гаденето по време на бременност?
-
Какви са някои от причините за сърцебиене по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на сърцебиенето по време на бременност?
Имаме си щерка на 6г.
Както и да е.....Два дни след като ходих там, май направих някакво хранително отравяне с повръщане, разстройство и температура и какво, пак опрях до частния си гинеколог, на който му плащам по 30 лв. на преглед, но имам всичките му възможни координати и мога да го търся 24 часа....Не ми дадоха и резултатите от изследванията. Като питах по телефона в женската консултация, ми казаха, че били "добре".....Чак като отида на 14 Юли на консултация, ще ми гледат старите резултати....Не ми изглежда много логично, та смятам да им се изтреса 2 дни по-рано да ми напишат бележките за изследвания и да си дам кръв и урина, та като отида на 14-ти да има какво да гледат....Хич не ме интересува какъв е редът им...
разбрахме се да отида във вторник (най-накрая). Каза ми да отида сутринта, за да ми пусне всички необходими изследвания:2thumbsup: Нямам търпение!
Назначи ми изследвания и другият четвъртък съм пак при нея да видим какво е излязло от тях.
ама къде ти.. сметки, сметки и накрая пак на работа