Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 083
  • 684
  •   1
Отговори
# 105
Днес в "McDonalds" срещу Съда видях Радо Прашката, беше се барнал в стил "vampire". Странно, ама от два месеца насам го виждам все с едни и същи дрехи Tired

# 106
Често виждам "Приятно ми е Мавриков" и Тони Димитрова (преди години ми беше съседка).

# 107
  • София
Докато бях стажантка, често ходехме в сградата на областния управител и съм срещала разни държавници.
 В работата най-често виждам някой и друг посланик, някой футболист или ТВ особа.
 Последния ми работен ден един генерал ми каза, че ще му липсвам, защото ме смятал за наи-добрата  Blush  Blush
 Почти всички ТВ водещи от БТВ съм ги виждала  newsm03 . По-интересното е, че някои от тях ме познават  newsm53...
Кумата ми се омъжи за актьор и на нейната сватба имаше няколко...
Да продължавам ли със скромността си?

# 108
  • София
Поименно, поименно.......  Sunglasses

# 109
  • София
Поименно, поименно.......  Sunglasses
   hahaha

# 110
  • Варна
Вчера в един хотел в София видях Меги Дерм, много сладка, приличаше на момиченце. Не е висока, беше с едно момче, вероятно е гаджето й, щото се целунаха. Обаче ми се стори по-малък от нея  newsm78

# 111
  • София
Днес в "McDonalds" срещу Съда видях Радо Прашката, беше се барнал в стил "vampire". Странно, ама от два месеца насам го виждам все с едни и същи дрехи Tired

Е, поне е с дрехи, можеше да е без.

# 112
Вчера в един хотел в София видях Меги Дерм, много сладка, приличаше на момиченце. Не е висока, беше с едно момче, вероятно е гаджето й, щото се целунаха. Обаче ми се стори по-малък от нея  newsm78

Тя е дребничка и симпатична. Виждах я м.г. с осиновеното й дете.

# 113
На мен пък Меги Дерм на живо ми изглежда доста тунингована.  Thinking Иначе е симпатяга.

# 114
  • София
Да, много е тунингована - има силиконов бюст, перманентен грим, дори зъбите й са изкуствени. В което, разбира се, няма нищо лошо.

# 115
Е, аз съм виждала доста тунинговани, ама на нея що така доста й личат корекциите? Интересно ми е да видя как е изглеждала преди тях  Thinking

# 116
  • Има много детски смях.
Е, аз съм виждала доста тунинговани, ама на нея що така доста й личат корекциите? Интересно ми е да видя как е изглеждала преди тях  Thinking

Имаше статия за нея в "ЕВА" преди 5-6 години. Първата статия за нея в такъв вид преса. Юнско или юлско издание. Потърси го и ако го намериш- имаше и снимки. Пак беше тунинг, но не като сега. Статията беше интересна/ комерсиална.  Outta Joint

# 117
Ще потърся Rolling Eyes

# 118
  • София
тази чечер кумата ми беше на гости с актьорчето.

# 119
 Joy Аз пък съм виждала на живо Тони Блеър, Хамид Карзай и Воислав Шешел...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт