Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 063
  • 684
  •   1
Отговори
# 120
Ще се фукаме ли, а? А?! А кой е пипал Нина Хаген,
двамца от Рамщайн, Ким Катрал, Вивиан Уестууд?
Кумата с актьорчето, много секси, много.
На Меги Дерм акцентът също е много секси.

Предлагам да се промени темата. Какво значи това
"Кого видях"?! Много важно, че сте видели някого.
Реализирали ли сте заедно кочина, тогава пишете.
Видях тоя, видях оня, глупости на търкалета.

# 121
http://www.video.mediaset.it/video.html?sito=striscia&data=2 … va&from=email

е тия ги видях вчера сутринта на летището.

# 122
  • гр. София
Оня ден на един концерт в НДК видях сем.Баневи и Ицо 100-те манекенки(естествено,че беше с девойка под ръка)

# 123
  • София
И мъж ми е известен... в собствената си среда, както и всеки от нас. Въпреки, че във форума се натъквам на доста безлични личности.

# 124
  • София
видях Богдан Томов в Красна поляна спрял като селянин с джипа си и затиснал изхода на паркинга

# 125
  • София
И мъж ми е известен... в собствената си среда, както и всеки от нас. Въпреки, че във форума се натъквам на доста безлични личности.

че кой е мъжът ти ако не е тайна че е толкова исвестен

# 126

Ми то не мъжът ми аз се водя публична личност, да кажа ли, че се виждам всеки ден в огледалото. Или да казвам за колегите си от телевизията, които виждам всеки ден?!

# 127
  • София

че кой е мъжът ти ако не е тайна че е толкова известен
Бъзик, бе жена! Всеки си има свой кръг от привърженици, които тайничко искат да са постоянно с него, защото намират нещо впечатляващо в него.
 Аз например не познавам и половината от тези, които цитирате и за мен те не са известни личности. Да не говорим, че веднъж по случайност бях на раздаването на едни награди и ако не беше мъжа ми да ми казва кой кой е, щях да пропусна да разбера, че въобще съм ги виждала.
 Тази тема ми е забавна. Като тинейджърки сме, които пищим "пипнах Азис, ааааа" ( newsm78 ама то май си е за пищене... да пипнеш такова плашило)

# 128
Абе някои наистина си ги пипаме.  Flutter

# 129
Joy Трябва да си много шантава, за да си признаеш пред едни 100-ина хиляди потребители и четящи, че си се онождал с някой известен мъж Joy Ама, хора всякакви.

Е, що? Каква е разликата дали е известен или не?  Thinking

Принципно няма разлика. На известните не са им с 5 инча по-дълги  Joy Но току виж си станала героиня на малък "разказ" в някоя хартиена многотиражка.

# 130
То така се почва  Whistling

# 131
Аз днес видях Нели от Съвайвър.
От телевизията останах с впечатлението,че е по-висока.

# 132
Аз днес видях Нели от Съвайвър.
От телевизията останах с впечатлението,че е по-висока.

Тя ми беше съученичка. Височка е, що?

# 133
  • софия
Видях Деси Зидарова.Беше с някакъв много тесен панталон с много ниска талия.И като се наведе да си вземе нещо от колата задника и светна в цялата си прелест.  #Crazy

# 134
Видях Албена и Максим, бяха с приятели. Вечеряхме в един ресторант. Доста мрачни ми изглеждаха и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт