Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 056
  • 684
  •   1
Отговори
# 135
Видях Албена и Максим, бяха с приятели. Вечеряхме в един ресторант. Доста мрачни ми изглеждаха и двамата.
Ами, има за какво да са мрачни. Едва ли има човек, след такова нещо да е весел и да купонясва, особено пък на обществени места  Confused

# 136
Преди час Ивана Confused
В Пловдив в тц Екселсиор.С дъщеря и.Пазареше дрехи ,като за последно Mr. Green
Видимо отслабнала много,ама много!
Но определено и липосукции е правила - в зоната на деколтето и шията синини,като след такава интервенция.
Доста нервна и напрегната ми се стори,поне се дразнеше от всяка дума на детето.

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 18:54 от lara.posh

# 137
А така, кажи им!  Laughing
В " Звездните компромати " едва ли не ме обявиха за луда, щото й се възхитих на снимките от наградите на Планета.

# 138
  • София
В " Звездните компромати " едва ли не ме обявиха за луда, щото й се възхитих на снимките от наградите на Планета.

Доколкото разбрах само с глад се е получило това чудо Simple Smile

# 139
Сантра и Кристо-заедно са явно.

# 140
Кой каза, че не са?  Thinking Те са си като Пижо и Пенда  Crazy

# 141
В събота видях Георги Марков, бившия конституционен съдия - до един РЕП на бул. "Витоша",
много елегантен изглеждаше.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 12:00 от Rosita

# 142

Доколкото разбрах само с глад се е получило това чудо Simple Smile

на мен пък ми се струва, че само с липосукции се е получило... Thinking Много е отъняла в талията, корема... , а ръцете и пак дебелички. Ако беше гладувала, първом там щеше да отънее.. newsm78

# 143
Събота видях Илиана Раева да пресича "Патриарха", беше спортно облечена.

# 144
на мен пък ми се струва, че само с липосукции се е получило... Thinking Много е отъняла в талията, корема... , а ръцете и пак дебелички. Ако беше гладувала, първом там щеше да отънее.. newsm78

Някои хора пълнеят/отслабват несъразмерно.Не е задължително първо ръцете да отънеят.
Все пак не мога да гадая,важното е да й е добре на жената.Пълна-слаба,нали народа си я харесва Wink

# 145
  • София
Минавайки през подлеза с количката- в едната посока Васил Михайлов ми помогна да я качим, а на връщане- Зуека  Mr. Green
И двамата изглеждаха много добре- особено Васил Михайлов.  Flutter

Преди време видях Татти да пазарува с кошница във Фантастико, но не споделих за да не се възгордее  Crazy Жалко, че вече забравих какво беше напазарувал, а се вгледах и уж се постарах да запомня  Rolling Eyes

# 146
  • София
Видях Елвира Георгиева в козметичен салон.И ако не бяха се обърнали по име към нея и не говореше за клиниката на мъжа си нямаше и да разбера,че е тя.

# 147
  • София
В петък видях Иво Инджев, пазаруваше и говореше по мобилния.
Вчера, в парка видях Румен Луканов. /Жасмина я нямаше./  Laughing

# 148
Видях Елвира Георгиева в козметичен салон.И ако не бяха се обърнали по име към нея и не говореше за клиниката на мъжа си нямаше и да разбера,че е тя.

Май доста се е подмладила Mr. Green случи на мъж Peace

# 149
  • София
Diana_T, за модератора Татти ли говориш?

Общи условия

Активация на акаунт