Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 055
  • 684
  •   1
Отговори
# 150
  • Cофия
Жаси видях днес - ходиме в един и същи салон, кара едно много сладко пежо.
Иначе всеки ден виждам Венелин Петков и Професора от ку-ку бенд там пред НДК Peace

# 151
  • София
RS, ако всеки ден си пред НДК би трябвало да срещаш по 10 пъти на ден всички от БТВ. Да зачестиш разходките, ей  Wink

# 152
  • София
Diana_T, за модератора Татти ли говориш?

ами даааа  Grinning един е Татти  Grinning

И той, човека, също ме позагледа, защото такава очилата с бебе в кенгуро, сигурно пише нейде из форума

# 153
  • София
Видях Елвира Георгиева в козметичен салон.И ако не бяха се обърнали по име към нея и не говореше за клиниката на мъжа си нямаше и да разбера,че е тя.

Май доста се е подмладила Mr. Green случи на мъж Peace

Тя всъщност на колко години трябва да е?Не че ми изглеждаше толкова подмладена,колкото че беше без грим и може би затова не я познах първоначално.
Но няма спор,че повече от 40 години не можеш да и дадеш,а според мен е на повече.
Е да е жив и здрав и мъжа и за когото не спря да говори.

# 154
О, Елвира е на 45 години  Rolling Eyes Наистина изглежда прекрасно.

# 155
нейното е ген до голяма степен май

# 156
Според мен генът е по-скоро скалпел, но... Тази жена винаги е като кукла, изкуствена и глупавичка.

# 157
  • София
Абе май само изглежда глупавичка...
Първият и съпруг е кум на сегашният и брак. Хора, запазили такива прекрасни отношения след развод не бих нарекла глупави.  Peace

# 158
Има някаква сделка там - кумът-бивш съпруг бачка при настоящия...

# 159
Ники "Пилето" пред един фитнес в"Лозенец"

# 160
Абе май само изглежда глупавичка...
Първият и съпруг е кум на сегашният и брак. Хора, запазили такива прекрасни отношения след развод не бих нарекла глупави.  Peace
Ами аз се изненадах колко откровено призна в едно тв интервю, че единият й давал материалното, а другият духовното...Иначе тя отрича да има корекции по лицето, а то си личи, личи...  Thinking

# 161
  • София
Не знам дали има корекции,но има фигура на момиче,не е по-висока от 162 см. според мен.

# 162
Не знам дали има корекции,но има фигура на момиче,не е по-висока от 162 см. според мен.

Даже,мисля, и по-малко.

# 163
  • София
Да може и да е по-малко от 162,защото аз съм горе долу толкова,а тя ми се стори по-нисичка и от мен.

# 164
  • Варна
Аз днес пак видях Кръстю Лафазанов пред дома му във Варна. Беше си купил вестник и се прибираше.

Общи условия

Активация на акаунт