Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 005
  • 684
  •   1
Отговори
# 195
Имам щастието всеки ден почти да виждам Маги Желязкова която живее точно до нас  Crazy
Лигавото й синче е записано в детската градина до блока ни.
На живо естествено изобщо не е това което е на ТВ-то  #Crazy виждала съм я с къси панталонки и все едно е стреляна в краката,толкова целулит  Sick ..
Кара едно пежо 407 сив металик и винаги когато слезе в супера го оставя със свалени прозорци и дъни музиката вътре.
Нелина фолк певачката също живее при нас и Анелия ако не се лъжа  newsm78 ...

О Магито я знам,имат хотел4е в лозенец на морето мн е лигаво детето и,а мъжа и е мн добър

# 196
  • Горна Оряховица
Магито страшно ме кефеше по ТV-то,не вярвах да има забележки... Thinking особенно пък да правитакива селски пинизи.Тъпо.

# 197
Вчера видях Карбовски в Зоологическата градина. Точно се спряхме при носорога, когато чух познат глас до себе си да обяснява нещо - беше с жена си и детето си /предполагам/.

# 198
Снощи в Мол-а видях една от участничките в Мюзик айдъл-Соня Мембраньо,май така й беше фамилията... newsm78

# 199
Аксиния, в Марая и после в Бедроом.Носеше същите дрехи , скойто я видях преи месец.
Искрен Пецов  и фемили в Зологическата,днес се беше изсипала цяла София там.

# 200
Явор Дачков с около 4-5 годишно дете до СУ.
Преди години го бях виждала с бебе /навярно е бил със същото дете/.
Кога се е обебил? Аз мислех, че е още с баба Кулезич.  newsm78

# 201
Снощи в Мол-а видях една от участничките в Мюзик айдъл-Соня Мембраньо,май така й беше фамилията... newsm78

Аз пък днес там видях мацката с пискливото гласче Simple Smile

# 202
Явор Дачков с около 4-5 годишно дете до СУ.
Преди години го бях виждала с бебе /навярно е бил със същото дете/.
Кога се е обебил? Аз мислех, че е още с баба Кулезич.  newsm78
Ооо, той сега чака второ дете  Rolling Eyes

# 203
Видях Кръстьо Лафазанов влезе в магазин за обувки на центъра на Варна ,поздрави любезно продавачките, изглежда точно така както и от екрана ,беше с компания жена .

# 204
Бойко Борисов ,Любо Пенев ,Димитър Пенев в Борисовата градина.

# 205
Кръстьо Лафазанов във Варна ли живее?

# 206
В събота,в магазин Джъмбо по обяд видях Иван Костов,Елена Костова и двамата им внука.Идеше ми да ги снимама,ама ми беше неудобно.Бяха точно до нас и децата се чудеха какво да си изберат.

# 207
В събота видях Ивайло от Мюзик Айдъл в Зоопарка, разни хора се натискаха да се снимат с него, а той милия така притеснен изглеждаше.

# 208
Аз пък скоро видях Албена Вулева в един зоомагазин питаше нещо за някакво котенце.

# 209
В събота видях Ивайло от Мюзик Айдъл в Зоопарка, разни хора се натискаха да се снимат с него, а той милия така притеснен изглеждаше.

Не беше ли от "Стар Академи"?
Странно от тв-то бях останала с впечатлението, че е по-скоро надутичък.

Общи условия

Активация на акаунт