Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 013
  • 684
  •   1
Отговори
# 210
В събота видях Ивайло от Мюзик Айдъл в Зоопарка, разни хора се натискаха да се снимат с него, а той милия така притеснен изглеждаше.

Не беше ли от "Стар Академи"?
Странно от тв-то бях останала с впечатлението, че е по-скоро надутичък.

И в "Мюзик Айдъл" има Ивайло Wink

# 211
Леле, изложих се пред другарите. Embarassed

Не го помня.

Засрам.  Blush

# 212
Ето този Ивайло: http://musicidol.btv.bg/storage/photo/617_full.jpg

Yogurina, да ти кажа честно, и аз не се сещах как се казва младежът, и го търсих в сайта.  Laughing

# 213
Миа Сантова - захапала цигара,смръщила вежди,спираше си такси.Харесва ми много новият й рижав цвят на косата.

# 214
Видях Андрей от Острова на изкушението в една дискотека в Пловдив. Беше с няква друга мацка и беше доста пиян. Къде ли е забравил КИКИТО? Сигурно готви в къщи.

# 215
Преди час видях Мара Отварачката и съпруга й на летището заминаваха някъде.

# 216
Преди час видях Мара Отварачката и съпруга й на летището заминаваха някъде.

Голямо ли й е коремчето вече?

# 217
Личи и ,но  не е много голямо.Изненадана съм колко симпатична изглежда на живо.Беше много спокойна и не се надуваше изобщо.Мъжа й също е много готин.

# 218
Личи и ,но  не е много голямо.Изненадана съм колко симпатична изглежда на живо.Беше много спокойна и не се надуваше изобщо.Мъжа й също е много готин.

Явно мъжа и я е приземил малко. Срещала съм я преди на разни места и честно нямаше друга такава надувка. Браво

# 219

Да,наистина на живо е съвсем различна вече.И аз смятам,че на Митко се дължи,голям пич е.

# 220
Днес на "Дондуков" видях Петя Буюклиева. Дърдореше си на улицата с един водещ от BGTV Rolling Eyes В "България" срещу Природонаучния музей пък видях Татяна Дончева и Силвия Кацарова-поотделно  Crazy А, щях да забравя и Еухенио Минчев, издокаран като папагал.  Flutter

# 221
  • ВАРНА
аз пък видях Шанел от Мюзик Айдъл  bowuu на 50 годишния юбилей на 4ЕГ Варна. и пя, и танцува - беше страхотна!

и деси тенекеджиева беше там  ooooh!

# 222
  • София
На "Граф Игнатиев" видях Тодор от втория Биг Брадър и брат му (облечен в расо). Доколкото си спомням, заемаше някакъв пост в църковната йерархия и Тодор се извиняваше, че с поведението си може да му е навредил.
Близнаци ли са те?
Ако не са-имат невероятна прилика.
И гласовете им са еднакви.

# 223
  • София
Близнаци са.  Peace

# 224
Андрей (Каскета)го видях на центъра в Пловдив ,бутах количката  с малкия,изгледа ме ще кажеш че съм Калина от Острова хахахаххахах  Joy Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт