Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 830
  • 684
  •   1
Отговори
# 510
Наталия е бременна също толкова колкото и Венета.  Crossing Arms

# 511
Наталия е бременна също толкова колкото и Венета.  Crossing Arms

Ще видим след няколко месеца Wink. Но Наталия никога не е била слаба, докато Венетка ми изглежда наистина доста бременна Simple Smile

# 512
Божеее,още ли има хора дето мислят че Венета е бременна и я чакат с корем. ooooh! Че тя вече трябваше да е в 5-6 месец откакто въртите темата тука.

# 513
  • На морето!
Божеее,още ли има хора дето мислят че Венета е бременна и я чакат с корем. ooooh! Че тя вече трябваше да е в 5-6 месец откакто въртите темата тука.
Не, няма, точно това обсъждаме, че всяка понапълняла жена минава за бременна, първо Венета, сега Наталия, но все пак за Наталия Симеонова има още време да се опровергае или потвърди  Wink

# 514

И на тази снимка даже не е много видно. Като се появят още снимки от събитието, разгледайте.

# 515

Аууууу, защо не бях там, и аз
мога да танцувам, ям, че и пия.

# 516
И аз днес видях Иван от Мюзик Айдъл. Седна на кафенцето, където сядаме с майките през деня.Викаше като каруцар "Ариии, маааа, сирвитьорката, ила да ма обслужиш, ма!" Пък една готвачка отиде и автограф да му иска и той я навря в най-закътания ъгъл и й даде телефона си, който тя побърза на запише, м-у другото като си тръгваше подвикваше на едно момиче от съседна маса да си запише телефона му, че му харесвала  Sick Ужасен простак и за малко да събуди децата с истериите си. #Cussing out

Кое кафе?   Имам познат, който познава дядо му. Семейството му били много хубави хора. Сега му били сърдити. Това момче има някъкъв емоционален проблем. Peace

# 517
  • София
Няма начин да няма, като е наркоман.

# 518
"Горката" Наталия Симеонова не Дениз я е зарязал заради друга ,а тя му е изневерила с оператор на предаването "Море от любов"---Той е разбрал човека и няма да я търпи я! Twisted Evil
А дали е бременна бях чела че си е оправила усмивката заради новата си любов та може и дете да му роди знаели човек! newsm78 newsm78 newsm78

# 519
Е, това със сигурност ще се отпечата във вестника. Дай и малко инфо - Баня, коя? Карловско? В колко часа, колко хора, какво ядоха и пиха, да не се налага съчинение по снимка да се прави.

Баня до Банско и Разлог
Хапваха младо агнешко  Mr. Green и го поливаха обилно с много алкохол , говореха силно на няколко езика!!
Виртуозен цигански оркестър им свиреше на "уше"  Whistling
а те правеха фунийки от банкноти по 5 и 10 лв. и ги пъхаха по инструментите на оркестъра , превеха си голямо густо
и ние другите посетители на заведението намазахме шоу покрай тях   Wink

# 520
Семейство Баневи на ОМВ Дупница в събота - Евгения е доста грозна на живо, той е дребничък. Бяха с някаква странна кола - може би ролс ройс и въпреки лекия дъжд, свалиха покрива. С тях имаше още 2 джипа с охрана и една кола с някакви хора. На следващия ден пак ги засякох на Църквата на Ванга на Рупите в съсщия състав плюс две дечица /не знам дали са техни/.
Голяма показност, голямо нещо, почти бяха отцепили бензиностанцията.

На същата бензиностанция - в петък пък видях Айвън на Нели. Разгърден по някакъв потник, щедро показващ обезкосмените му гърди. И той ми се стори по-нисък , от колкото по ТВ. Искаше енергийна напитка в 9ч сутринта, и то топла, а не от хладилника.

# 521
Е, това със сигурност ще се отпечата във вестника. Дай и малко инфо - Баня, коя? Карловско? В колко часа, колко хора, какво ядоха и пиха, да не се налага съчинение по снимка да се прави.

Баня до Банско и Разлог
Хапваха младо агнешко  Mr. Green и го поливаха обилно с много алкохол , говореха силно на няколко езика!!
Виртуозен цигански оркестър им свиреше на "уше"  Whistling
а те правеха фунийки от банкноти по 5 и 10 лв. и ги пъхаха по инструментите на оркестъра , превеха си голямо густо
и ние другите посетители на заведението намазахме шоу покрай тях   Wink
Много стиснат Луканов значи.

# 522
  • гр.София
Меги Дерм със Жорето си Party и той настоятелно я пита какво месо яде или не яде Sunglasses бяха в Пикадилито в Мол-а

И аз вчера ги засякох в Пикадили в МОЛ-а

# 523
"Горката" Наталия Симеонова не Дениз я е зарязал заради друга ,а тя му е изневерила с оператор на предаването "Море от любов"---Той е разбрал човека и няма да я търпи я! Twisted Evil
А дали е бременна бях чела че си е оправила усмивката заради новата си любов та може и дете да му роди знаели човек! newsm78 newsm78 newsm78

Виждам,че си фенка на жултата преса.Вярваш им прекалено много.

Иначе от тук разбирам,че Иван е и наркоман...не ви ли е кофти да слагате така етикети наляво и на дясно не знам. ooooh!

Иначе Луканов с тия банкнотки по 5 и 10лв направо се е излагал......по-добре да не беше вадил.

# 524
  • София
Днес Азисчо се качи в новата S klassa пред Кемпински.... беше много легнал така ,че да не се вижда кой е вътре.

Сега като са разделни с Китаеца,кой го вози?  Simple Smile

Те пък кога успяха да се разделят, много съм назад с информацията  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт