Най -хубавият ябълков пай

• 67 066
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Аз си разтопявам маслото на котлона! Не става нищо лошо, сериозно.  Hug Тестото е с точно толкова брашно, колкото е в рецептата!  Peace Пък от топлината няма значение, че аз не го меся навън!  hahaha

За тортата ще я направя и ще споделя! За блата, ми трябва точно таково без какао, защото да е като бисквита. И рецепта за течния карамел съм си измислила!  Peace Скоро ще я покажа на света!   chef Обещавам!  Hug Heart Eyes Laughing  bouquet Joy

# 76
Майкоооууу, как обожавам ябълкови и вишневи пайове, чак думи нямам след тия снимки. Страхотно изглежда и ще взема да забъркам един за празниците. Мерси за прекрасната рецепта.  bouquet  chef

# 77
Дризе, ще чакам да видя твоето изобретение, сигурна съм, че ще е хубаво!  Grinning

Естелия, да много е вкусен пустия ябълков пай! Хайде да споделиш впечатления след като го направиш!  Peace За празниците е много подходящ, защото ароматите са тематични - канела, карамфил, мед  Crazy

# 78
  • Paris
pina, вчера не можах да изчакам отговорите и го направих с разтопено масло. Получи се идеално. Страшно вкусен и ароматен! Благодаря за споделената вкусотия! Hug

# 79
Ей, бравос, радвам се!  Grinning
Аз и не вярвам някой да го е направил и да не го е харесал - този пай на всички се харесва!  Crazy

# 80
Изглежда страхотно и смятам да го изпробвам тези дни и ако успея да се справя ще го направя и за един от празниците  Peace

# 81
Ще чакам да споделиш впечатления и снимки, ако имаш  Simple Smile

# 82
  • Paris
Забравих да кажа, че плънката ми стана прекалено сладка. Следващият път ще намаля захарта. Пина, меда как го измерваш? Аз сложих 2 супени лъжици.

# 83
Учудвам се, че е станало прекалено сладко, защото по принцип е приятно сладко, не е тежък сладкиш. Все пак хората имат различни вкусове  Peace
За меда - гледам колко грама пише, че е цялото бурканче и преценявам каква част от бурканчето да сложа - тъй че горе-долу на око. Опитвала съм се и да меря, но той меда доста полепва, разтича се и не е най- лесното нещо за измерване, но не мисля че ще е фатално, ако не е съвсем точното количество   Peace

# 84
Браво паят е страхотен и по празниците ще го направя! Иоще един път браво!

# 85
Хайде и от тебе отзиви ще чакам!  Grinning

# 86
И аз го направих вчера.Само като видях съставките и подправките си знаех ,че ще е хубав.Аз имам много простичка рецепта за пай подобна и много бърза пак с бисквитки и все нея правех досега, но вече ще я заменя с тази.Единствено ми се струва , че плънката стана малко суха или може би аз много малко я пекох, тъй като единствената ми програма без вентилатор е на програмата , която е само горен реотан( както се изисква от рецептата) , но градусите са максимум 100 и много бързо се зачерви отгоре -за 5 минути.Имам и специална програма за печене на кексове , но тя е с вентилатор. Е вижте и моя резултатhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9517246,http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9517250
Това , което съм заменила е портокаловите корички с лимонови, тъй като имам готови купени и не ми се стържеше портокал и меда замених с карамелов топинг, оказа се че ни е свършил меда.Другия път ще го направя по рецепта без промяна.
И понеже ще имаме гости утре вечер съм решила това да е десерта .Вижте как мисля да го сервирам ( пробно го сервирах така на мъжа ми)http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9517248,http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9517252

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 18:38 от polina7979

# 87
Ехааа, Полина, страхотно си го докарала на външен вид!  Crazy Голяма красота е и сервирания, предполагам, че ще си ходи със сладоледа, както си го измислила!  Peace Много е ефектен, браво!
Наистина пробвай с мед, съвсем друго е, с топинга няма как да има аромата и вкуса на меда. За настърганата кора - пробвала съм с лимон, ок е, но с настъргана кора на портокал е определено по- ароматно, не само по мое мнение!  Peace
За печенето, можело е още малко да го зачервиш, няма да е проблем, има накъде.

# 88
pina,аз най-после се престраших да направя ябълковия пай.Разкошен е!Благодаря за рецептата!

# 89
Ааа, много лаконично!  Crossing Arms Среща в ICQ за подробности!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт