ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 715
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Лора снощи се събуди в 12 от зъби. до 1 часа реееееееев, мляко, Нурофен и заспа при мене и ме събуди в 8  Tired

# 151
ЗДРАВЕЙТЕ,ВРЕМЕТО Е УЖАСНО ДНЕС И НЯМА МЪРДАНЕ.
ЗА УТРЕ КАЗВАТ ЧЕ ЩЯЛО ДА БЪДЕ МНОГО ТОПЛО! ДАНО,ДАНО!
ЧЕ И КАКАТА НЕ Е НА ГРАДИНА И ЛУДНИЦАТА Е ПЪЛНА:)
ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 152
Честита Баба Марта на всички!
И ние слязахме до ц-ра - не защото сме луди за връзване, а защото трябваше. Е, одуха ни, но същинската изненада беше като се върнахме и видяхме, че пред блока е осеяно със стъкла-стъклата от нашия прозорец на спалнята  #Cussing out Sick Mr. Green

# 153
  • Варна
 Shocked е как така бе Иве? ко е станало...вятър...или махленски зиманета?

# 154
  • Варна
Момичета, малко глупав въпрос - в МОЛ-а срещу дом Младост става ли за колички? че нали има ескалатори и се чудех  newsm78 Embarassed

# 155
Здравейте!
Най - накрая да намеря минутка да пиша  newsm79 1ironing wash hang 1dishes

iv4ok много неприятно  #Cussing out  в този ветровит ден само това ти трябва. Е поне счупеното носи щастие освен чистене и нерви  Mr. Green

Дано утре да става за разходка, че с тези озъбващи се деца си е направо уууууууужас. И на мен така ми се спи а на малката цмочка така й се играе  #Cussing out  Почнах да я слагам да сяда и почти при всяко посеждане се нааква  Joy  За сега ми е смешно, че акането ни е цяла мъка но незнам докога  newsm78

# 156
Момичета, малко глупав въпрос - в МОЛ-а срещу дом Младост става ли за колички? че нали има ескалатори и се чудех  newsm78 Embarassed
Има асансъори,да става Peace
Петс,то днеска голям ветрилник.Моето пране и то изсъхна за 2 часа.
За акането е нормално да се напъват така,защото нямат добре развита коремна мускулатура.Моят е много смешен,става червен като домат!!!!На ден го прави по4-5 пъти!!!
Иве,гадничко е това с прозореца,че и на спалнята! Sad

# 157
  • морето и сините вълни :)
оххх,аз ше получа инфаркт докато му избият зъбите на мойто дете.баф маааму Sick да ма прощавате-ама  направо е трагично положението Sick #Crazy
днес времето е  смотейшун-и аз съм смотейшън Tired

# 158
  • Варна
ani-bani, не искам да те плаша, но това е само началото. Мажеш ли  с нещо венците?
Ние сега вадим предкътниците (3-тите долу и отдясно и отляво), а и единия кучешки е на изхвъргачката.

# 159
Добър вечер  bouquet
Ники има колело и много му се кефи-засега.Излязахме в 18ч и пеша отидохме до РАЯ и се върнахме моторизирани Mr. Green. Обиколихме общината и гъзето се хили и се кефи Crazy Сега е паркирано по средата на хола Rolling Eyes
Важното е че е леко и етажите ги вземам без проблем Peace

Вчера видях една от вас ама забравих името а пък и беше семейно Blush Късо подстригана мама с мъжо и голямо момче.Количка -цвят зелен ,модел- newsm78 миии не го знам  има странен дизайн Flutter Аз им викам извънземните Mr. Green
Ни ми се преравят старите теми да видя коя мама я пусна снимката.Ама ако си признае коя е ще се обадя задължително следващия път Peace

# 160
  • Варна
Добър вечер  bouquet
Ники има колело и много му се кефи-засега.Излязахме в 18ч и пеша отидохме до РАЯ и се върнахме моторизирани Mr. Green. Обиколихме общината и гъзето се хили и се кефи Crazy Сега е паркирано по средата на хола Rolling Eyes
Важното е че е леко и етажите ги вземам без проблем Peace

Вчера видях една от вас ама забравих името а пък и беше семейно Blush Късо подстригана мама с мъжо и голямо момче.Количка -цвят зелен ,модел- newsm78 миии не го знам  има странен дизайн Flutter Аз им викам извънземните Mr. Green
Ни ми се преравят старите теми да видя коя мама я пусна снимката.Ама ако си признае коя е ще се обадя задължително следващия път Peace
Мамата която си видяла май е Evil от февруарският отбор.

# 161
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ. ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЗАСМЕНИ И С КЪСМЕТ!

Ние бяхме за ден при баба и дядо да ги видим.Коко такъв цирк ни направи. Не спря да реве; трепери като от страх; не иска никой освен мен да го държи. Явно новото място не му понесе и се наложи да се прибираме по бързата процедура  Rolling Eyes Изпуснахме хубавото време вчера и днес вече не става за разходки.
А и ние ще захранваме чак 6 месец - заради дерматита  Confused

Ивчок, много неприятно това. Днес слушах новините и се очаква тази вечер вятърът да е още по-силен.

Хайде лека, че много дълго стана. Утре пак  Heart Eyes

# 162
Мамата която си видяла май е Evil от февруарският отбор.

Да тя е Hug .Сега намерих снимките bowuu
Следващия път ще се обадя Peace

# 163
  • Варна
Хайде, момичета,
не искам да развалям празничното настроение с проблеми, но моля помогнете за това чудо с липсата на белег от БЦЖ. Случвало ли ви се е?
(писах малко по-горе)

# 164
  • Варна
ами на мен не ми се е случвало, не знам какво да ти кажа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт