ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 703
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
ani-bani Аз понеже съм питала и знам че може и за вас (като възраст)аз само споделям ти си майчето и си решаваш  newsm51

# 196
  • морето и сините вълни :)
Калима-давах спанак,плющи сичко той,брокол,спанак,смао дето трева не е проял.Малко ми е злоядичък ама аз ръгам с лъжицата той  се цупи.едвам отваря устата   после плюе малко аз обирам и пак ръгам Joy Joy
мноо съм гадна  ама няма как..каши и плодови плющи ама зеленчука хич не го тачи бе ooooh! ooooh!
ся като му дам и един пуешки бут  тез дни с  брокол  ше го видя колко е силен вилен Joy Joy Joy
Пък може да е като мене   без месо на маса да не сяда Joy Joy Joy Joy Joy
Че аз си падам канибалка малко Joy Mr. Green
ми ще му давам значи .Ще му  дам след 2 седмици.като мине 6 месеца  и половина.да отиде към седмия

Благодаря момичета

# 197
  • морето и сините вълни :)
begbie -уффф чеки ч етебе те забрайх бе моме.беше ме питала за продавалника з ако иде на реч у другата тема
Ами  щото Хексито,купувала от няква мама в Сф  нещоз  амалкия  и с еползва с предимство пред мамата като пуска обяви първо Хекси д аги види.
И а зпонеже харесах бермудките и ги исках за Влади  и то хоп наща Хексинка  е с предимство Mr. Green Mr. Green
и така
А инъче аз редовно ровя в продавалника  и вс енейното име гледма там из всички обяви Mr. Green Mr. Green
та затов а я бъзикам

# 198
Честит празник!
Ивка сложи джама ooooh!

# 199
  • Откъм Варната
.....Малко ми е злоядичък ама аз ръгам с лъжицата той  се цупи.едвам отваря устата   после плюе малко аз обирам и пак ръгам Joy Joy
мноо съм гадна  ама няма как..каши и плодови плющи ама зеленчука хич не го тачи бе ooooh! ooooh!....

Смей се ти, ама хич не се чуди ако стане и по злояд така като го насилваш да яде, дай му колкото иска и не го мъчи с повече, щот може да дойде един момент когато всичко ще ти откаже и тогава ще те питам с какво ще го храниш, ще прояде ти не му мисли, няма цял живот да цока я Mr. Green Mr. Green

# 200
  • Варна
добро утро
честит празник БЪЛГАРИ Mr. Green Mr. Green

ние май нямаме белег от БЦЖ-то,трябва ли да се притеснявам newsm78 newsm78
да ви кажа чесно и аз нямам белег Mr. Green
Ами пратиха ни в туб-диспансера за манту и евентуално реимунизация с БЦЖ. Но тук във форума има теми по въпроса, в които се спори дали е нужна реимунизация. Понеже нямам идея редно ли е или не да се прави пак БЦЖ, реших да питам дали някой вече не е минал по този път.

# 201
Здравейте  Simple Smile
ani-bani няма страшно и ние нямаме белег пък ни е хванала ваксината което е супер яко според мен  Mr. Green ще те пратят в тубдиспансера за проба и ако се наложи ще го ваксинират повторно.

# 202
Здравейте!
Ще щурмуваме, ли морската  Joy    Joy    Joy 
Ние след малко ще хапнем, слагаме пюрето в дисагите и изчезваме на там  Laughing
Кали и дружина ще бъдете, ли днес в градината?

# 203
добро утро
честит празник БЪЛГАРИ Mr. Green Mr. Green

ние май нямаме белег от БЦЖ-то,трябва ли да се притеснявам newsm78 newsm78
да ви кажа чесно и аз нямам белег Mr. Green
Ами пратиха ни в туб-диспансера за манту и евентуално реимунизация с БЦЖ. Но тук във форума има теми по въпроса, в които се спори дали е нужна реимунизация. Понеже нямам идея редно ли е или не да се прави пак БЦЖ, реших да питам дали някой вече не е минал по този път.

и моят Викор нямаше белег от ваксината.....та ходихме в туб диспансера...там пробичка правят и след 72 часа се отчита резултата....ние пак нямахме ефект от пробата и накрая ни сложиха отново ваксината.Не сме имали проблеми с понясането и -нито температура ,нито нещо друго.До 20 дни става палка пъпчица....предупредиха ни че може да посъбира гной или да се повъзпали и тогава да слагаме реванол....Слава богу Praynig при Виктор нищо не севъзпали ,та нищо не слагахме...Та така при нас.
   ТА КАКВО КАЗВАТЕ ЗА ТОЗИ КЛУБ ПОРТОКАЛ???

# 204
  • Откъм Варната
Здравейте!
Ще щурмуваме, ли морската  Joy    Joy    Joy 
Ние след малко ще хапнем, слагаме пюрето в дисагите и изчезваме на там  Laughing
Кали и дружина ще бъдете, ли днес в градината?

Ще ходим да плащаме сметки разни, ако остане време може да слезем до морската

# 205
  • Варна
Честит Рожден Ден на geritoи Сминсчо
  bouquet

# 206
Ехо, мацки, ще ставам вуйна на близнаци!!! Брат ми не си полюва, а?!

# 207
  • Варна
eее евала на брат ти smile3501 да му мисли снахата  Wink

# 208

eее евала на брат ти smile3501 да му мисли снахата  Wink
Peace
Кажете как е в центъра?При на с горе във Възраждане много силно духа вчера и днес?
Така ми стана сънливо днес от това топлото време! Grinning

# 209
Честито на рожденничките  bouquet

Честото на брат и на iv4ok Не ми се мисли за снаха й Laughing

Христинчето у центро е супер времето .Сега ме изпратиха другите и те се прибират Peace

Общи условия

Активация на акаунт