Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 606
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ! ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!

Честит 3ти март!

Креми,  Hug, нещо съм се притеснила, че ще родя по-рано и се моля да мине и тази седмица поне да вляза в 9 месец, имам болки в кръста и ниско в корема и не знам от тежестта ли са или нещо друго. А и напоследък много тичам по задачи и не мога да си почина. Писи много се промени и си ходи където иска,не ме слуша вече така, а аз се изморявам да я гоня непрекъснато или да я нося. Но да не ви се оплаквам сега, празник е все пак.

весел ден!

# 121
  • София
Честит Рожден ден на Марти!Креми,честит празник,да ти е живо и здраво момчето!!!

Ей,разкошно време се е отворило днес!Ние ходихме до Западния парк на разходка.

А-а,Дани Hug,без такива притесения,още малко остана,ще устискаш,ама гледай да почиваш повече вече...,пази се Hug Heart Eyes

Джеси,големи са ти сладури и двамата Hug,а Петето я гледах случайно по новините,но чак ти като каза, разбрах,че е тя,не я познах сама Crazy

# 122
4естит рожден ден на Марти .Да расте здрав и послушен

# 123
  • In the jungle out there..
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ, С ПОЖЕЛАНЯ ЗА ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!

Мила, кутията ти е пълна!

# 124
Честит рожден ден на Марти![/color  bouquet]

# 125
Честит Рожден Ден на Марти! Да е жив, здрав и много да радва мама и тати!
Честит Национален Празник!

Лека и спокойна вечер

# 126
Честит Рожден Ден на Писи, Мария и София, Александрина и Димитър! Растете здрави и умни деца, много игри и безоблачно детство!
Дани, Жана, дано малките никога не спират да ви радват   bouquet!

Лек и успешен ден, и успешна седмица

# 127
Добро утро,

честита Баба Марта и 3 март на патерица  Hug всичко най-най-най  Hug

Честито и на рожденниците, които пропуснахме  Hug щастливо и безоблачно детство Hug

Ние вчера се завърнахме от Сандански, изкарахме страхотно, с изключение на това, че Алис ми изпили нервичките. Горещо препоръчвам хотела, има си някои малки трески за дялане, но им простихме, че нали все още се учат  WinkАлис се държа безобразно. Пак е в някаква фаза на залепяне към мен, не дава на никой, даже и на баща й да я пипне, не се храни, въобще не можахме да използваме и анимацията в хотела  Crossing Armsтака и не стигнехме до Солун разбира се, с баща й като я видяхме каква е лигла, не посмяхме да тръгнем надолу и добре решихме, защото пък е решила, че аз трябва да я нося на ръце, никакво колело, нито баща й, ръцете ми станах като на маймуна дълги от разнасяне по разходки, представям си какво чудо щеше да е в Солун. Иначе се възползвах пълноценно от от спа-то, общо взето си починахме добре и от днес пак сме в лудницата  CrazyСнимки имам много, ама кога ще ги кача незнам.

Дани  Hug Hug Hug Hugне се притеснявай и намали малко темпото  Hug

# 128
Честит рожден ден на Марти с малко закъсненеие  Hug
Честит рожден ден и на днешните рожденници Писи, Мария и София , Александрина и Димитър да са весели ,усмихнати и безкрайно щастливи  Hug

Тези дни не ми остана време за писане ,което не означава ,че сме изкарали много добре почивните дни  Confused на 1-ви нещо въобще не ми беше ден и всичко наопаки ми вървеше, в неделя настроението ни оправи рождения ден на Анна -Мария Heart Eyes- изкарахме много хубаво   Grinning А вчера беше най големия майтап ,защото ние не сме много по планинските екскурзий и доста рядко предприемаме такива инициативи ,та вчера като тръгнахме -облечени с чорапки ,тънки панталончета и маратонки  Crazy добре ,че поне якета си бяхме взели  Mr. Green А горе един сняг  ooooh! до коленете. Толкова неподготвена не съм се чуствала просто никога . Добре ,че поне на Алекс бях взела резервни дрехи и един чорапогащник та имахме някъв резервен варянт поне за него иначе намерихме една хижа в която ресторанта беше с такова зверско отопление ,че докато хапнеме ни изъхнаха всички дрехи та оправихме положението и като цяло добре изкарахме и хубаво поиграха децата.
За съжаление снощи Симона ми вдигна температура и в първия момент реших ,че е настинала ,но най вероятно е вирус защото като се замислих -тя целия ден беше унила и сънлива та пак сме в затворения кръг на болестите  Tired добре ,че на нея поне бързо и минава /повече от 3 дни не помня да е боледувала/
Поразписах се доста ,ама имах да наваксвам  Grinning Hug
Дейзи радвам се ,че сте изкарали добре  Hug
Лек ден на всички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 08:19 от miki3

# 129
Привет  Hug
Честита Баба Марта на всички и честит национален празник!!!!
Честит Рожден Ден на всички дечица , които сме пропуснали  bouquet

Честит Рожден Ден и на днешните рожденици - Писи , Мария и София, Алекандрина и Димитър !!! Да са многого здрави , усмихнати и пълни с енергия ! Специални целувки на малката Писи - да стане една послушна кака и много да ви радва , Дани !!!
На всички билнички - бързо да оздравяват !
Ние сме добре. Починахме си трите дена , ходихме до Бургас , поразсеяхме се малко и сега пак постарому.
Много се смея на бисерите на мъниците. Стела приказва повечко , много често само аз си я разбирам , а като слушам само някой от децата какви ги говорят ми се струва ,че малко говори , но и това ще стане и тогава да му мислим. Иначе Стела също като види някой мъж от далеч или в гръб й заприлича на баща й и тя го татосва Joy
Хубав ден от мен Hug

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ИЗПУСНАХМЕ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИСИ, МАРИЯ  И СОФИЯ, АЛЕКСАНДРИНА И ДИМИТЪР, БЪДЕТЕ МНОГО  ЖИЗНЕНИ И ЗДРАВИ  Hug

# 131
  • София
Честита Баба Марта с голяяямо закъснение!  bouquet Hug
Бъдете здрави и вие и малките дечица! Hug
Честито и на всички Рожденници пак за съжаление със закъснение но все пак от сърце Hug Hug  bouquet  bouquet!

Аз за съжаление нямам никакво време за форума newsm61 newsm61 ама със две деца и без никаква помощ е така!
Малкия е болен и вече незнам коя поред безсънна нощ изкарах с тия сополи кашлица и повръщане - абе не е за разправяне!
През деня съм слугиня - готвене, пране + ученик така, че и учителка го раздавам Sick! А от другата седмица съм и на работа  Shocked - за което май съм благодарна - поне сред хората да съм! Малкия го взеха на ясла преди месец ама от тогава да сега има няма седмица е ходил - разбира се с мноооооого рев и сополи! За яслата разбира се съм страшно благодарна щото иначе щях да откача! Е оплаках се - сори - ама при липса на баби и дядовци наоколо или каквато и да е помощ май е нормално!
Радвам се че поне вас ви има ! Hug Hug Hug
Разбира се - Честито и на днешните рожденници!  bouquet Да са живи и здрави!  bouquet

# 132
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИСИ,МАРИЯ,СОФИЯ,АЛЕКС И ДИМИТЪР!!![/b]    bouquet 

# 133
Ох, какъв съм заплес  ooooh!..................

Честит рожден ден на Писи, Мария, София, Алекс и Митко  HugДа сте много здрави, много щастливи и вечно усмихнати, мили деца  Hug

# 134
  • София
Честит рожден ден на Писи, Мария, София, Алекс и Димитър! Да са много здрави, много усмихнати, много щастиливи  Hug Hug

Ние си бяхме в Плевен през почивните дни, да ни поглезят бабите и дядовците. Починхаме си доколкото можахме, поразходихме се, въпреки гадния вятър и днес нещата са си пак по старому - всеки със своите задължения - кой на работа, кой на ясла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт