Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 583
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Запис в новата тамичка  Grinning

Хайде и всички да оздравяват, докато я свършим  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!   bouquet  Grinning   bouquet

Нели, стискам палци да държиш колкото се може по-дълго бебо  Praynig Да устискаш до 7-ми месец, пък после не е страшно  Hug

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 10:03 от veselina_s_p

# 16
nbirthday Честит рожден ден на Зори и Петя! nbirthday
Да растат здрави и щастливи!
Честит празник, Галя и Буги  bouquet  bouquet
Хайде, моля, болните един по един да идват в групата на здравите. Взимайте пример от Б Praynig Hug
Дейзи, стискам палци и съм уверена, че си се справила добре със задачата си fingerscrossed Значи сте успели да се включите във играта  smile3501
Кетито, в МД не е толкова лошо, а и др Дяволов е добър избор, тук имаше момичета, които раждаха при него и са доволни.  Peace

# 17
Привет мами!

Ние се завърнахме в4ера приве4ер. Много добре си изкарахме, времето беше невероятно, по цял ден навън, по4ерняхме. Качих Анна-Мария на открития лифт и полудя от кеф Simple Smile Но ако не караш ски си е ску4но общо взето, ходихме да караме кънки, играхме боулинг ей такива занимания.

Сега по темите: КАТЕ, честитоооооо желая ти много лека бременност и едно здраво сестри4е на Мишето на есен!

ЧЕСТИТО НА ВСИ4КИ РОЖДЕНИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ! ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРИ И ПЕТЯ! ДА РСТАТА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!   bouquet   bouquet   bouquet

Гер4о, добре 4е вси4ко е минало добре!  Praynig Представям си как си се чувствала Sad Кажи как е Иван ? Възстановява ли се дущи4ката?

Нели, по4ивай и ще видиш 4е вси4ко ще е наред! Най-важното е да мислиш позитивно!  Hug Сетсра ми е раждала и двете си деца при Дяволов - уникален доктор е !

Констанс, Зоуи, Хъни, Мики много ми е мъ4но за дечковците и за вас, дано бързо се оправят!!!  Praynig Аман от вируси, да свършват ве4е

Дейзи, много оби4ам да измислям такива неща, имам доста измислени имена, слогани, рекламни идеи.  Ама предполагам е късно ве4е.. Стискаме палци и кажи после как е минало  Hug А да и пусни снимки с новия цвят Simple Smile

Мила, радвам се Б е добре ве4е! Видя ли 4е ще забравиш 4е е бил болен до РДто ! А за диетата, моля те не се излагай НЯМАШ НИКАКВА НУЖДА! Как ще правиш зелевата супа, първо 4е е ужасна и второ тя е за сваляне на мноого килца Simple Smile Зоуи браво 4е си я отказала  Hug

За Цитросепта, и аз като Констанс го предпоръ4вам горещо, аз го пия всеки ден. Гор4и, но пък на мен не ми е неприятно Simple Smile Но на Анна-Мария незнам как бих го дала, 100% няма да го иска, Констанс сподели ако имаш някакъв успех  Hug

Силве, не смея да давам съвети, ти си знаеш най-добре, слушй сърцето си и никой друг! Едно силно гуш от мен  Hug А за десерта Мезе, радвам се 4е ти е харесал, прави го един французин сладкар, уникален майстор е Simple Smile

# 18
Зори,радвам се ,че сте изкарали добре  Hug  а и за зелевата супа да вметна ,че не е ужасна  Wink аз я харесвам готвя си понякога такава без да съм на диета  Rolling Eyes

Ние току що се връщаме от лекар и се оказа ,че не сме толкова зле  Grinning Мила и на мен педито ми каза ,че разстройството е от вируса /
Иначе това което ни притесняваше в кашлицата се оказа ,че не е секрет а отекла лигавица и това  придава ужасния звук. Каза ,че до антибиотик няма да стигнеме да си продължаваме със сиропите още 2-3 дни и сме готови /дано да е така  Praynig/
Сега ще видя Симона какво ще я правя с това разстройство и повръщане  Tired с тези диети /морков ,картоф и ориз до гуша ми дойде/

# 19

мики, сложи една тенджера на котлона с вода и сода да стане много влажен въздуха. Така лигавицата ще се свие. другото е антихистаминови препарати. каквото имаш противоалергично върши работа. Ако е набъбнала лигавица сиропите за кашлица нямат никакъв ефект, освен, че успиват малкия  Joy Joy Joy. В случая с Алекс сигурно няма да забележиш разлика.
Кетито, Дяволов спаси Катето М и Мишката при нейното раждане... Отличен доктор.Ако се включи тя сигурно ще ти каже някоя и друга добра дума за него.
малкия днес пак кърви, но няма да го водя пак на това изтезание... Духаме нослето. Иначе нощта мина по-спокойно от вчерашната и сега  си играе. Всичко отшумява явно.

# 20
Мики  Hug ти сигурно слагам и мазнина и сол така си е вкусна супа, но ако спазваш вси4ко без сол, мазнина и т.н са ми казвали 4е е ужасна

Гер4о, къде кърви? Как е той, боли ли го?

# 21

мики, сложи една тенджера на котлона с вода и сода да стане много влажен въздуха. Така лигавицата ще се свие. другото е антихистаминови препарати. каквото имаш противоалергично върши работа. Ако е набъбнала лигавица сиропите за кашлица нямат никакъв ефект, освен, че успиват малкия  Joy Joy Joy. В случая с Алекс сигурно няма да забележиш разлика.
Кетито, Дяволов спаси Катето М и Мишката при нейното раждане... Отличен доктор.Ако се включи тя сигурно ще ти каже някоя и друга добра дума за него.
малкия днес пак кърви, но няма да го водя пак на това изтезание... Духаме нослето. Иначе нощта мина по-спокойно от вчерашната и сега  си играе. Всичко отшумява явно.

Браво ,дано да спре по бързо кървенето ,а ти отпуска ли си ? За колко дни казаха горе долу ,че ще спре кървенето и секрета?
Иначе и педито каза противоалергичен да му давам /аз го бях спряла покрай другите сиропи ,но сега пак го започваме/ за въздуха нищо не спомена ама сега ще сложа тенджера да ври пък дано да помогне  Tired мерси :hug

# 22
Здравейте и от нас !
Първо да честитя рожденните дни на всички дечица които празнуваха и на тези които имат днес !
На болните дечица скорошно оздравяване !
И Данаил е с хрема и кашлица , но силно се надявам всичко да се размине , че съм запазила една къща на морето за уикенда.
Лек ден на всички  Hug

# 23
Не, на  работа съм. малкия е при нашите. казват, че било нормално това кървене, било опасно само ако е чиста кръв, ама аз как да разбера коя е чиста и коя кръв не е... Направо вчера бях полудяла.

# 24
На първо четене минах с променлив успех сред колегите. Сега чакам шефовете да се завърнат и да си кажат и те мнението. Та продължавайте да стискате палци, че ако ме карат пак да мисля, ще изпуша. Имам 9 предложения, е все едно трябва да харесат  Tired

Зори, дай някоя снимка  Laughingот мен снимки не чакай сега, чак като се върнем от Сандански.

Това с овлажняването на въздуха върши работа. Спомням си Али като беше с кашлица, правеше някакви спазми, не можеше дъх да си поеме. Та тогава сложих на радиатора да се изпарява вода и й давам миниатюрни парченца масло да ги смуче. Тези две неща свършиха повече работа от всичките сиропи.

# 25
Милички Heart Eyes ходихме с Б до Патетата,че ни е през парка (ако чакам мъж ми да ни закара до Фъни догодина ще стане Rolling Eyes)и го запазихме клубчето за 7 ми март от 17 до 20 часа-каня всички Hug,които искат да дойдат(задължително без подаръци Peace)просто да си поиграят децата Hug
После обядвахме двамата с Б в едно заведение до нас и се държа страхотно културно детето,напрово като голям HugСега спи го чакам като стане да миткосваме из парка,дано това на мъж ми не е друг вирус и не ни го предаде,че ще побелея вече Crazy
То не,че не съм-имам бели коси по слепоочията,но никога не съм си боядисвала косата(голяма съм консерва)и даже ако дадете идея как да подходя,ще съм ви задължена Hug

Зори Heart Eyesрадвам се,че сте прекарали хубаво, дай малко снимки Hug

Относно диетите-зелевата супа я мразя и никога не съм свалила с нея повече от 3 кг.Сега наистина имам толкова в плюс а и обичам разтоварващите режими,но сама с Б нямам сили да я направя ,защото ми трябва енергия(да го нося Wink)Даже и здравословно не мога да се храня,винаги хапвам на крак нещо бързо покрай него или му дояждам храната, докато го храня-Това да седна ,като човек и да ям спокойно е мираж,затова и съм качила кг.

Дейзи Heart Eyesстискам палци

За овлажняването на въздуха
Да  Peaceнали и за Б ви казах ,че тъпия озонатор чак сега влезе в употреба.Другия вариант е в банята да се пусне душа с гореща вода и детенце да инхалира.,но после не трябва да се излиза на вън

# 26
Привет ,
Мила само така , разходки и пак разходки  Peace .Преди да тръгна на работа  с Ели си се гледахме съвсем сами , мъжа ми си идваше уморен от работа  и определено не ми е бил в помощ , по-скоро ми беше допълнителна грижа (даже лятото си къпех Ели наобяд , за да не се завираме вечер в банята). Единственото ми разнообразие бяха разходките с детето , уморена , неуморена , не се спирах и това ми помагаше да се зареждам с положителна енергия.
И за пореден път ще ти кажа :  Спри с това напълно себеотдаване и започни малко да се щадиш Naughty
И накрая - да ти благодаря за поканата - ще се опитаме да дойдем с ЕЛИ Hug

Аз днес съм в отпуск - ходих до КАТ да си платя АКТА , че беше изтекъл.От там с мъжа ми си направихме поход до студентски град. Хубаво си походихме - за разнообразие , но едва се прибрах и сега съм като пребита.Чакам Ели да се наспи и да я изведа навън.Малко да си припомня кварталния живот Laughing

# 27
за овлажнителя на въздуха и на мен ми взеле в употреба чак при ларингитите на иван, ама сега мики да иде да купува нещо за 100 лева дето ще го ползва 1-2 дни няма смисъл. това с врелия душ се прави като има пристъп. да чукаме на дърво да не се случва. А при по-леки неща като кашлици и т.н. една тенджерка са си стои на котлона си е ок.
Дейзи, давай ги 9 опции, че да видим в ква посока да мислим и да направиш едно маркетингово проучване кое се харесва  най-добре на потребителите  Joy.
Мила, аз да ти кажа като по-хард маминка, че иван заспива сам, никога не носен или приспиван. Играе си сам през 95% от времето. в момента яде сам (вчера си изля супата върху него, ама важно е желанието), общителен е - заиграва се с всяко дете. понякога е мрънкал, но всичко се учи. Знае, че като се гушкаме, се гушкаме, като спиме - спиме. не бърка нещата и съм доволна. Истината е, че отстрани лесно се дават съвети, но и аз смятам, че вече са достатъчно големи за да стават по-самостоятелни вече.

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 14:12 от Ger4o

# 28
# 29
Привет!

Уф...писна ми от тези болести...днес на Яна много й се спи и мен пак ме подгони параноята. Tired
Сутринта мъж ми се оплака,че го боли гърлото...да видим какво ще излезе.
Освен това всички планове за съботния купон за Яна с приятели са отново на път да се провалят...масово болни. Sad
Дано я опазя здрава и да се качим малко на Пампорово,че да си починем на чист въздух. Praynig
Мила,ние точно на 7-ми се връщаме/ако заминем/...ще видим как ще се стекат обстоятелствата...много ми се иска да дойдем на рождения ден да си поиграят децата.
Много се радвам,че болничките са по-добре...абе всичко ще мине,така се расте...ама като е болно детенце и ти е свита душата.Зоуи,как е Дани,че много му се събра...милото.
Герчо,прясната кръв е ярко червена...артериална,тогава е опасно кървенето.Наблюдавай го Иван,ако кръвта е тъмна,венозна...или натичат секрети,примесени с кръв...или лимфа...няма опасност.
Хайде. Hug

Общи условия

Активация на акаунт