Хайде и всички да оздравяват, докато я свършим

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!

Нели, стискам палци да държиш колкото се може по-дълго бебо
Да устискаш до 7-ми месец, пък после не е страшно
Честит рожден ден на Зори и Петя!

Значи сте успели да се включите във играта 
Но ако не караш ски си е ску4но общо взето, ходихме да караме кънки, играхме боулинг ей такива занимания.

Представям си как си се чувствала
Кажи как е Иван ? Възстановява ли се дущи4ката?
Сетсра ми е раждала и двете си деца при Дяволов - уникален доктор е !
Аман от вируси, да свършват ве4е
А да и пусни снимки с новия цвят 
Зоуи браво 4е си я отказала
Но на Анна-Мария незнам как бих го дала, 100% няма да го иска, Констанс сподели ако имаш някакъв успех 
А за десерта Мезе, радвам се 4е ти е харесал, прави го един французин сладкар, уникален майстор е
а и за зелевата супа да вметна ,че не е ужасна
аз я харесвам готвя си понякога такава без да съм на диета
Мила и на мен педито ми каза ,че разстройството е от вируса /
/
с тези диети /морков ,картоф и ориз до гуша ми дойде/
. В случая с Алекс сигурно няма да забележиш разлика.
. В случая с Алекс сигурно няма да забележиш разлика.
мерси :hug

ходихме с Б до Патетата,че ни е през парка (ако чакам мъж ми да ни закара до Фъни догодина ще стане
,които искат да дойдат(задължително без подаръци
)просто да си поиграят децата 
Сега спи го чакам като стане да миткосваме из парка,дано това на мъж ми не е друг вирус и не ни го предаде,че ще побелея вече 

радвам се,че сте прекарали хубаво, дай малко снимки 
)Даже и здравословно не мога да се храня,винаги хапвам на крак нещо бързо покрай него или му дояждам храната, докато го храня-Това да седна ,като човек и да ям спокойно е мираж,затова и съм качила кг.
стискам палци
нали и за Б ви казах ,че тъпия озонатор чак сега влезе в употреба.Другия вариант е в банята да се пусне душа с гореща вода и детенце да инхалира.,но после не трябва да се излиза на вън
.Преди да тръгна на работа с Ели си се гледахме съвсем сами , мъжа ми си идваше уморен от работа и определено не ми е бил в помощ , по-скоро ми беше допълнителна грижа (даже лятото си къпех Ели наобяд , за да не се завираме вечер в банята). Единственото ми разнообразие бяха разходките с детето , уморена , неуморена , не се спирах и това ми помагаше да се зареждам с положителна енергия.

.