Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 594
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Честито на днешните рожденици! Да са здрави и много щастливи!  newsm59

Мила, пратих ти ЛС, защо се случва това с мултиплай - а.
daizy я няма да се отчете какво е станало вчера  newsm78
Кали , аз също бих го оставила да го гледа, докато му писне. Нали знаеш, единствения начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш  Mr. Green. Едва ли ще го гледа цял ден  newsm78,  или  newsm78???

# 46
Добро утро  Hug
Калаза ,абе ларингит може и да има в някъква степен ,но определено не е като миналия път ,тогава неможеше въобще да говори ,а сега в гласа няма никъква промяна затова не го свързвам с инхалацийте в банята  Grinning

Тази нощт май каната свърши голяма работа пусках я на няколко пъти а тя действително прави много пара и резултата е ,че Алекс още спи  Grinning не е дишал толкова спокойно от 3 нощи и сега си наваксва  Grinning

Кали ,аз също бих го оставила да гледа ,това е абсолютно нормално за всяко дете или поне всики около мен са се пристрастявали така в дадени моменти. Детето на сестра ми като малък сигурно половин година е гледал само Аладин  Crazy вярваш ли ми ,че това беше преди около  11 -12 години и все още го знам реплика по реплика наизуст /при това ня италиянски  Crazy/ така ми се е набило в главата ,че не е истина. Симона също беше така направо откачах ама са периоди и преминават .

Мила ,благодариме за поканата ,надявам се да сме здрави и да можеме да дойдем Hug
А по повод собственическото чуство /ако въобще може така да се нарече/ при нас е много смешно защото Алекс непрекъснато като излизаме иска да се качваме на разни чужди коли, само щом се покажеме от входа започва да казва искам ето с тази да ходиме и си хресва някъква и ако тръгнеме към нашата започва един рев  Crazy даже в едната ни клола категорично отказва да се вози а тя на мен ми е по любима /че е автоматик/ ама сега от зор Боби ходи с нея на работа .а аз карам другата ,че там е по сколонен да се качва ужас направо  Mr. Green

# 47
аз съм на легло. Кнтракции имам , но без болка, само стягане. Утре ще ходя на лекар при Дяволов да чуя второ мнение за серклажа. Тъпото е че е почти сигурно, че дори да износя бебето, ще го родя преждевременно и в този случай, ще отида в Майчин Дом, а исках да родя при един Маленов в Тина Киркова newsm78 ама какво да се прави Rolling Eyes
Не мога да стоя повече, целувам ви  Heart Eyes
Ketito, аз раждах при д-р Дяволов в МД, живот и здраве при друг никога не бих родила  Peace Моят съвет е да му се довериш на 100%, този човек мнооого си разбира от работата, дори да ти се стори малко по-особен на моменти повярвай му! Относно раждането в МД, аз нямам никакви забележки, взех си вип стая, имах собствена баня и тоалетна, чистиха ми стаята по няколко пъти на ден и почти всички се държаха мило! Към педиатрите нямам никакви забележки, първите дни Михаил беше в кувьоз и слизах по няколко пъти на 8 етаж и с циганките и с българките лекарите се държаха много добре. В нашия случаи се наложи кръвопреливане на бебето и по - специални грижи, които според мен в друга болница нямаше да получи! Мъжът ми настояваше доста време да раждам в частна болница и Слава Богу, че не го полушах  Simple Smile

# 48
Честит рожден ден на Катето и Борис  HugЖелая само здраве и прекрасно детство  Hug

Аз бях в темата сутринта, но Алис реши, че трябва да стане с мен в 6 и 30, та не ме остави за секунда на спокойстиве. Нещо съм доста изнервена, снощи беше като залепена за мен, нощес спа почти върху мен, и сутринта не ме пусна за секунда. Снощи даже се опитвах да се епилирам, а тя непрекъснато ме целуваше по краката и ръцете, качи ми се на гърба да ме разтрива, такава любов струеше от нея, че да се чудиш да плачеш ли, да се смееш ли. Толкова ме е яд, че съм изнервена от тая тъпа работа и я поовиках на няколко пъти снощи  Tired
Иначе как се разви дейстивето с имената  Tiredна единия шеф му хареса едно, на другия друго, на третия - трето. Та извода е, да измисля нови, за да няма сърдити  ooooh! сега пък решиха, че не искат нещо свързано с история, а някакво модерно име. Аман  Crossing Arms Нямам търпение утре да заминем и малко да разпусна, ако времето в Сандански е кофти може и да отскочим до Солун, че любимата на Али кака Катя, ще кацне там от Атина и да си я приберем при нас в Сандански и да си изкараме почивчицата заедно  Grinning

Кали, малко ме мързи да пиша подробно, но ето горе-долу. Остави го, аз навремето гледах Алф с часове, с дни и години. Знаех го наизуст и пак ми правеше огромен кеф. Струва ми се безмислено да го пречупваш в тази посока, за вредни навици да, но в случая само ще реве и ще се тръшка, а утре ще се появи нещо друго. Алис е така на вълни и етапи - беше пристрастена към шоколадов корнфлейкс, ядеше по няколко пъти на ден, и все за това дърдореше, постепенно отмина, после пък беше млякото, после "апките", после бонбоните /току що приключхме насила и с това, и тоя път беше леко насила/. Същата пристрастеност е имала към чорапи, пастели, моливи, едни цветенца, които се залепят на прозореца. Изглежда смешно, но е способна да стигне до истерия, ако не държи съответната вещ нон-стоп в ръцете си. Един път рева един час, защото искаше едно от пустите цветенца, а аз бях решила да не й го давам.

Мила, и Алис почна да гледа собственически на вещите си, че пък и на чуждите. Преди не го правеше, почва мой-мой, реве, абе ужас. Много мила покана за рождения ден на Боби, но няма как да дойдем, нали съм на бачкане  Confused

# 49
  • In the jungle out there..
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!!!МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!

Кали, аз бях писала за нашата страст към Ну Погоди...В началото много се зарадвах, че нещо може да му задържи вниманието повече от 2 минути Mr. Green В един момент, обаче се превърна в мания. Сутрин като види баба си на вратата, понеже тя му го пусна за първи път, вика "Бабо, Пудиии!" и я води на компютъра. Освен това не позволяваше никой да седи на компютъра, ако не гледа Ну Погоди Joy И аз пробвах Том и Джери и разни други анимации, но реакцията е "Мамо, неее! Пудиии!" И изобщо не минават обяснения от сорта "Яйо нани и Ауу нани"ooooh! Е, отмина тази мания, но само за да бъде заменена с друга - филмчето Колите. Направо е луд на тема коли и сега вместо "Пудиии" вика "Коуа" hahaha И аз мисля, че трябва да го оставиш да му писне. В тази точно възраст на истерии и тръшкане, обясненията не вървят, не са дорасли още за тях като че ли...

Мила, собственическото чувство и у Никола е много развито. Даже снощи баща ми ме пита аз ли съм го научила да казва, че всико е негово. Винаги щом си хареса нещо - играчка или възглавницата ми, например, казва "Тая Ники", демек негова е и всяка вечер спорим чия е възглавницата Laughing

Супер забавни са ни децата в момента, според мен, макар и понякога да е изнервящо...Много ми е интересно да ги гледам как от ден на ден стават все по-любопитни, научават нови думички и разбират все повече и повече Heart Eyes

# 50
Привет мами!

Оф днес ми е едно поспаливоооо, едвам станах, в4ера излизахме и сега съм като парцал, отвикнала съм нещо....

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!   bouquet

Кали остави го да гледа докато му омръзне, аз така процедирам с Анна-Мария която е пристрастена към Бейби ТВ, в един момент и писва и сама си изгасва ТВто.

Зоуи, мили4ката сега пък и ти болна Sad Бързо оправяне  Praynig

Цеци много сладка Елито  Heart Eyes Погледнах и снимките, гледам и на фризиьор си я водила, истинска госпожи4ка 

Дейзи, сега ще имаш време на по4ивката да помислиш за името Simple Smile Супер 4е и до Солун ще отско4ите 

Констанс, кажи как го даваш Цитросепта, в Саностола ли го разреждаш?

Мила, мерси за поканата ще дойдем определено само да сме здрави! За собствени4еското чувство - вси4ко е "мое" при Анна-Мария, на Банско с нейнатата приятелка така се караха за игра4ките, дърпа, крещи  "това е мое!!!!!!!!!!" Непрекъснато мъкне една 4анти4ка вътре с хиляди джунджурии, като излизаме задължително се взима 4анти4ката и по4ва да се пълни. Игра4ките си ги дава като сме навънка, но в къщи не е много дашна на игра4ки. И това е период през който задължително се минава, ще се нау4ат рано или късно 4е не вси4ко е тяхно Wink

Другото което е 4е непрекъснато изявява желание с какво да се обли4а, прави си жестоки комбинации  Crazy Като си реши какво да си обува няма на4ин да я накараш други обувки да сложи, сега съм и скрила по-летните обувки и съм оставила само ботушите от тях да избира.

В4ера ми дойде един колет от Америка с дрешки и обувки и тя изпадна във възторг от едни гумени ботуши, викаше "ауу леле Ани има нови туши",  но са и леко големи и едвам ходеше, не искаше да ги сваля , с хиляда зора я убедих да ги свалиме и да сложиме другите, после си ги взе в ръка и така тръгнахме.

# 51
Хъни Heart Eyes мерси скъпа,вече не съм Теди в мултиплей Joy

Кали Heart Eyes тоз Кайо много хубав ,много  Heart Eyesи ти е одрал кожата-изцяло твое копие Hug
Сега като се събуди Б ще му пусна клипа-антибиотика го свършихме но все ще намеря какво да му пробутам гледайки как Кайо пие витамини
Ти какви витамини даваш,аз само плодове newsm78

Дейзи  Heart Eyesсупер ,че ще ходите до Сандански-направо ви блазея,какъв Солун,ще видиш,че направо няма да ти се излиза от спа центъра.А Али толкова ли лесно пътува,че допускаш да идете и до Гърция newsm78
Б много лошо пътува,сега при последното пак повърна  Rolling Eyes

Като стана дума за почивки сега хлапетата ни ще станат на 2 и вече на много места няма да са безплатно.Това хич не ми допада ама.......
Вие мислите ли вече за лятото.В България и Гърция децата на повечето места са безплатно,но в Турция,Испания,не Crossing Arms
Сега гледах,че в Сандански след 2 се плаща а във Велинград не

Зори Heart Eyes ама голяма скица е Анна Мария,много сладка кокетка Wink

Мики Heart Eyes това с колите е страшно сладко,много сте готини,че се съобразявате с Алекс и за това.Абе много сладко семейство сте Hug
А ти успя ли да запазиш клуб-аз как извадих късмет,че имаше свободни часове за 7ми,че с тия болести и чакане мъж ми да ни закара до фъни щяхме да се отнесем за догодина #Crazy

# 52
  • София
Честит Рожден ден на Катето и Борис  Heart Eyes Да растат здрави и щастливи!

Мила  Hug ,  благодаря много за поканата. Ще се опитаме да дойдем с Емка, стига да е здрава и да успея да се прибера по-рано от работа Praynig

За собственическото чувство - Ема отдаван е на тази вълна - всичко е нейно, само повтаря "мое, мое", но най-силно беше изразено преди около месец. Напоследък са се пооправили нещатата - поне вече не се тръшка  Crazy и можем да се разберем  Peace

На всичко болнички пожелавам бързо оздравяване  Heart Eyes Зоуи, и на теб мила  Hug Емка също тази седмица си е в къщи че изкара вирусът на Бобчо  Heart Eyes Но мина далече по-леко и мисля утре да я пускам на ясла, че вече й писна в къщи.

Кетито  Hug лежи си мила и си почивай. Не зная само дали Дени ти дава такава възможност:love:

Герчо, как е Иван? дано бързо се възстановява милия  Hug

Кали, и Ема беше пристрастена към Baby TV- със ставането се започваше "искам бебе ти ви" и започваше едно тръшканеее  ooooh! Опитах да огранича времето - резултата беше рееееев. После я оставих - за 2 дни се пресити  Simple Smile Сега пак гледа baby TV , но само определени филмчета и бързо й омръзва. Та, остави Кайо да погледа, ще му омръзне - въпросът е обаче за колко време  Thinking

Гледах клипчетата на Кайо, Юджи и Ели  Heart Eyes Heart Eyes - страхотни са  Hug

# 53
Мила, чак сега видях, че си писала от 17 до 20 часа за Р.Д. на Боби, тъй че ще направя всичко възможно да дойдем  Hug Иначе на въпроса ти за пътуването на Алис  Thinkingне сме пътували с нея от лятото, но преди ако я хванеш в момент, който й се спи, нямаш грижи. Утре си взехме с баща й по половин ден отпуска и ще пътуваме към Сандански следобяда, докато спи. В събота мисля да прескочим към Солун сутринта, то е на 130 км. магистрала та ще стигнем за 1 час, все ще я загаламучкам дотам, а навръщане сигурно ще спи  Grinning тя толкова иска да види кака си Катя как каца със самолета, че няма накъде  Crazyа и мен много ме дърпа към морето нещо, отдавна не съм ходила там, ядат ми се калмари  Blush. Ако се сещате миналата година се бяхме запътили натам  и то два пъти, а тя все се разболяваше. Дано този път да стигнем.

Зори, нямаш ли снимки от почивката, искам да я видя тази скица малка  Laughing

# 54
Дейзи имам малко снимки, ще ка4а по-късно Simple Smile
4ак до Солун ще биеш път за калмари, ела в ресторанта да хапнеш от наште Simple Smile

Анна-Мария много добре понася пътуването с кола, смомням си като тръгнахме на морето когато тя беше на 3 месеца, много се бях притеснила как ще издържи, но нямаше никакъв проблем. Сега като по-голяма по някое време и омръзва да е вързана на едно място и спираме за 10 минути да поти4а накъде. Ина4е сама си се забавлява в колата - пее си, разглежда си книжки, показва на любимите си плюшени игра4ки колите от прозореца, спи малко най-много 4ас ако е в колата.

Мила много странно 4е в Турция и Испания за 2 годишните се плаща  newsm78. Хубаво 4е при гърчолята не се плаща.  А в БГ как е? Ти за къде мислиш да организираш лятото?

# 55
Честит рожден ден на Катето и Борис! newsm59

Явно всички дечковци за момента са пристрастени към едно или друго филмче.Ние сме на вълна Пинко....гледа,гледа и като й писне:"Мамо пуси дуго"...и така цяла вечност. CrazyКомпа й е една от любимите вещи,а основен конкурент е баща й.В момента ,в който се прибере от работа Яна го посреща с:"Тати,няма пипииииии" и тича да го пази.Нощно време също доста говори на сън...все свързано с филмчетата,които е гледала.Аз вечер се старая да й ограничавам телевизия и комп,а през деня...нека гледа.Ще й писне,пък и сега в това време има повече разходки и тя все по-малко се сеща. Peace
И аз се чудя Яна как ще пътува,миналата година нямахме никакви ядове,хем вилата ни е в Стара планина и да не ви описвам през какви завои се минава. Crazy
И още нещо...Янето стана голяма фльорца Laughingаз не съм такава Embarassedпостоянно ме кара да я преобличам и ходи пред огледалото и се фръцка,кара ме да я снимам...а ако има нещо ново...целия свят ще разбере.Започна много да любопитства.Дежурните въпроси са:"Мамо,това кой е?"....това е въпрос за хора и предмети и "Кой купи това?"...за всяко нещо иска да знае кой го е купил...незнам защо е толкова важно за нея.И тези въпроси ми се задават стотици пъти на ден и не млъква,докато не получи отговор. Crazy
В Турция не се плаща за малки деца/мисля,че до 7 г. беше....може и да ви излъжа точно/,а след това таксата е на половината.Явно зависи за къде става въпрос,но аз така знам. Peace
Хайде....и аз отивам да се подстрижа. Hug

# 56
Алис пък не гледа анимационни филми, всъщност заглежда се само в Уди Кълвача. За сметка на това пък обожава да гледа Аламинут по бтв  Crazyсамо като чуе промо-анонса, търчи от другата стая и ахка и охка.А като започне самото предаване се хипнотизира и не мърда и не гъква. В това време можеш да я обличаш, събличаш, храниш, преобуваш...тя нищо не разбира  Grinning
Ужас, колко постове имам днес да се чуди човек, как успях да свърша толкова работа. Ако не е форума да глътвам малко въздух, сигурно ще изперкам.

# 57
  • София
Честит Рожден Ден на Кати и Борис!Много здраве,късмет и безброй усмивки!!!

Кали,нека гледа детето,не му забранявай,явно всички са на тази вълна в момента. WinkДани е пристрастен към филмчетата Crazy,по цял ден върви нещо  за фон,може и да не го гледа задълбочено в момента,но не ми разрешава да го спра или да си пусна нещо аз да гледам Crossing ArmsА вечер като лягаме да спим се започват едни преразкази-и-и,кой какво казал, и на кого, и какво направил,бе да умреш от смях,ние с мъжа ми само се спобутваме и тихичко се кискаме,щото се правим на заспали,по принцип Laughing

Ей,много са ми сладки малките коконки Heart Eyes,искам и аз момиченцееее,дано второто да е госпожичка Party

Е-е-е,Дейзи,пак ли ще те мъчат да измисляш имена Tired,как пък от 9 не можаха да стигнат до консенсус и да изберат едно newsm78,шъ им се незнай!

# 58
Ей днес 100 пъти се опитвам да напиша нещо и все някой звъни на скайпа на телефона и гости имах абе немога да се оправя. Сега ще се изказвам на няколко пъти ,че ако започна наведнъж сигурно пак няма да успея  Crazy

За пътуването с кола ,аз немога и да си го помисля  ooooh! до центъра едва стигаме направо е кошмар това дете от както е станал на 5 месеца имаме съвсем кратки периоди в които се вози нормално. В столчето вече нямам варянт да го задържа  Tired излиза както и да го превържа. Като ме спрат има казвам на полицаите ,че ако упеят да го вкарта там за 5 мин. съм съгласна освен акт да ми напишат и 50 лв. да им дам да се почерпят.

А между другото мисля ,че Алекс е малко назад в периодите от повечето наборчета  newsm78 за бебешкия пубертет където говорите все още го чакаме или поне за сега не съм забелязала нещо такова ,за детските и телевизията също, не се заглежда изобщо във нищо има само една две реклами които гледа и ги знае на изуст едната е ,,ще пррробиеме няколко дупички и това е ,, Joy тази за кабелчетата и дупчиците става въпрос а другата е ,,мамо ти си упетттт,,- мамо ти си супер, означава, незнам на какво е сигурно на някъква прах за пране  Crazy

За това лято сме планирали едно ходене БЕЗ деца с приятели за 3-4 дена на нашето море ,а с децата най вероятно в Турция но към края на септември за да е по спокойно и да не е много горещо.

И другото което незнам дали ви писах ,че голям срам бера по улиците тези дни с него като види някоя по възрастна жена се изцепва колкото глас има,,Мамооо ето я баба Яга ,, и сочи с пръст на всичкото отгоре  Embarassed говоря обяснавам ама не и не
Другото е като види някой по дебел казва ,,Мамооо, много е голям този много е голям,, ooooh!

# 59
     Честит Рожден Ден на Катето и Борис!Да са здрави,весели и много послушни!

Общи условия

Активация на акаунт