Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 580
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
ЧРД на днешните малки рожденници!!!Много здраве,щастие и късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Дани Hugще стискам палци  Hug Писито да се оправи бързо и дано ти не се заразиш! Peace И аз си мисля,че това е вируса,който и ние изкарахме  newsm78 от днес АБ трябва да даде резултат,обикновенно след втория ден състоянието започва да се подобрява! Laughing  Hug
Дейзи Hugкакво няма да се издразниш  Whistling Ама простаци колкото си искаш,какво им става на тези хора незнам... Rolling Eyes
Мила Hugмного хубави снимки! HugПартито е било страшно весело  Grinning

Аз се замислих днес,че освен нас влизат разни да ни четат  Rolling Eyes и изтрих линка към снимките.Вие сте ми адски близки  Heart Eyes и си ви споделям всичко  Hug ама знаели човек,кои са тези гости и скрити  newsm78  пък и дечицата са ми племенничета,може би не е много етично знам ли Rolling Eyes Вече из това интернет пространство,какво ли не се случва  newsm78

simba Hug пак ли е станало нещо,че си с нова самоличност? Laughing

Hug Hug Hug   

# 256
Пускам снимките от на Алекс рождения ден вчера
http://saramia.multiply.com/photos/album/13/Alex_Birthday

# 257
bea Hugпрегледах линка към темата за д.градини ама то май от нито една не си останала впечатлена  newsm78
Спря ли се все пак на нещо? Laughing

# 258
Сега го приспах Б и сядам на спокойствие

Дейзи Heart Eyes това във фантастико е отвратително,този е истински простак ShockedНе вижда ли,че си освен фина дама и с дете Shocked
Отвратително #Cussing out
Иначе за агресията между деца ми е болна тема ама не исках пак да занимавам всички-Б е почнал да се бие.
Не само с връстници а и с по големи деца.Ровя се сега в книгите за отглеждане на деца и не намирам такава разгледана тема.
На рождения си ден Б блъсна и събори Кайо Sad и после го и ухапа.Бяха двамата в къщичката и не можах да реагирам толкова бързо извадих го и му се скарах ,той рева и на другия ден пак се би.На мен ми се реве ,като направи така и ме боли сърцето за другото дете ,както би ме боляло ако Б е ударен а мъжа ми го намира нормално поведение.Не е ходил на градина няма от къде да го е видял това,особено пък хапането newsm78
Кали Heart Eyes още веднъж гушки за Кайо и огромни извинения Embarassed
Днес едно 4 годишно дете искаше да се качи на пързалката и Б го събори-всичко става за секунда и доста неочаквано и не успявам да реагирам на време всеки път EmbarassedДнес специално не очаквах,защото той харесва по големи деца.
Има ли други дечица,които се бият newsm78

Герчо Heart Eyesаз му ги дадох всичките,нямам проблем
Проблема е с тортата, още от ставането си крещи Торта,торта а аз предпочитам да яде и по полезни неща

Беа Heart Eyes изчетох ти отзива,мерси  bouquet

Замислих се за това,което каза Тасинка за Фъни-наистина помещението за възрастни е малко .На мен друго не ми хареса-входа за към детския кът,където се събличат децата и си слагат калцуни майките, побира не повече от една майка и дете и като са повече на куп става неудобно.А се очаква да сме много хора и може би да дойдем по едно и също време-вън ли ще си чакаме реда newsm78
Също няма помещение за непушачи.
Вътре къта за деца е прекрасен , но по скоро за почасово оставяне на дете.Дейзи Heart Eyes моля те не ми се сърди,аз съм си такава казвам си винаги истинското мнение Embarassed
Двете феи е доста просторно ,вчера бяхме в Джулиленд-също доста просторно и с голямо помещение за родители,Патетата няма да ни поберат,Приказка без край ми допадна с този кът с голяма маса за деца предпочитам го пред наслагването на малки масички,един клуб нов видях и се каним да го проучим "Островът на съкровищата"-съвсем нов и изглежда доста голям-някой ходил ли е newsm78

Джеси Heart Eyes четат ни ама ви чувствам страшно близки и не мога да не си говоря с вас  Rolling Eyes
Мерси за комплимента за снимките и съжалявам,че не дойдохте с Юджи и Петето

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 13:03 от Mila mama

# 259
Здравейте ,
Честит Рожден Ден на всички сладки рожденници днес ,пожелавам им да са здрави и безкрайно щастливи  Hug  bouquet

Аз току що ставам и съм направо парцал ,снощи гостите ни седяха до 4 часа и сега как ще събера сили да изчистя за последния тур довечера направо незнам  Tired
Вчера изкарахме страхотно в клубчето  Heart Eyes Алекс беше страшно щастлив  Grinning ,а с подаръците глоям майтап стана вкъщи ,защото се прибрахме до нас само за да му вземем пижама и дрехи за при свеки ,а той като взе да разглежда по пликовете и да вади  Crazy голяма радост падна всички дрехи искаше да ги ,,пова,,-т.е. пробва Joy оглеждаше се със голямо задоволство със всяка ,а през това време Боби се сцепваше да ме майтапи ,че на мен се е метнал  Joy което не е вярно защото Симона е коконата вкъщи където място неможе да си намери от преобличане и той явно от нея гледа. Играчките и книжките много старателно разопакова разгледа и всичко си наслага в един от пликовете и заяви ,че това му е багажа за при баба и много гордо и щастливо успя да си замъкне всичко там и голяма игра е паднала, вчера до 10 часа баба му не е успяла да го откъсне от подаръците.

Дани, надявам се Писи да се оправи по бързо  Praynig Hug

Дейзи, гледай да си пестиш нервите не си струва за такива неща да се ядосваш  Hug знам ,че на думи е лесно ама това е положението живаота ни е напрегнат ,а и хора всякъкви -просто не му обръщаш внимание  -той има проблем ,а не ти -да се оправя!!! не си прехвърляй неговото напрежение  Peace

Мила ,а  за децата и агресията и аз съм на мнението на мъжа ти ,абсолютно нормално е както при момчетата така и при момичетата /като разбира се не е задължително/ но определено се минава през такива периоди и интересното което съм забелязала е ,че действително не винаги детето го е научило от някъде. Сина  на сестра ми като малък никой по никакъв повод не го е удрял ,но в един момент  започна страшно много да ни налага  Shocked и след известно време установихме ,че това го прави в изблик на радост  #Crazy а беше толкова дебел и с такава тежка ръчичка ,че направо ни скапваше. След доста време може би месеци наред, обяснения и търпение от наша страна периода отмина и вече 16 години е най НЕагресивното дете което съм виждала. Да момента с конфликтите с децата не е много приятен ,но са малки и немогата да си причинят кой знае какво така ,че като ги наглебдаме не е страшно  Hug

Извинявам се че стана толкова дълго ,нещо много се разписах -дано не съм ви отегчила много.
Снимки ще кача по късно ,че сега найстина трябва да се захващам с чистене  Tired

# 260
Здравейте, мами  Hug

Аз тотално изпуснах тази тема  ooooh! Тези дни имаме проблеми с нета и нищо не мога да заредя, както трябва  Tired

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ПАТЕРИЦА, МИЛИ МАМИ И МОМИЧЕНЦА!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ, КОИТО ПРОПУСНАХ ТЕЗИ ДНИ!!!  Grinning  Hug  Grinning

Ние с Маги се поопровихме. Само дето успя междувременно да си сцепи пръста с една моя гиричка  ooooh! Умира от кеф това дете да бара точно това, което не давам и е труднодостъпно  Tired Ама кокво да я правя Минахме уж през Спешното в поликниниката и след като 10мин нямаше кой да ни напсува, си тръгнахме  Tired Егати Спешното. Добре, че не беше нещо наистина спешно. Та така, сега и контузия си гледаме  Laughing

Отивам да наваксам темата. Докато поне имам нет  Mr. Green

# 261
Искам на патерица да поздравя всички рожденници , които пропуснах тези дни да честитя осми март на всички прекрасни мамчета
newsm51 newsm51 newsm51

От работа , не можах да се включа тези дни
МИЛА , съжалявам , че пропуснахме РД на Б , но излязох от работа в 19.00ч вместо 17.30 #Crazy и беше безмислено от там нататък да ходя за Ели и да идваме до патета

Да се похваля: вчера сутринта (на 8-ми март) се събуждам от прекрасния смях на моята дъщеря. В този момент баща и скочи и излезе от стаята(бях изненадана защото обикновено чака да му седне на главата , за да стане Laughing) и след малко влиза , гушнал Ели  , а тя държи един букет и ми го подарява Heart Eyes. Бях на седмото небе от щастие.Няма нищо по-хубаво от това детео ти да те обгради с толкова любов.Нали скоро си "обвиних" мъжа , че в такива моменти му липсва романтика , но той взе че ми разби убежденията.После си направихме една разходка да си избера подарък и  после като му легнах с детето в 13:00 - се събудихме чак в 16.30ч.

И накрая - след два дни в яслата Ели пак е с хрема и кашлица.Поне уцелихме дните , в които им правиха снимки за поздравителни картички Laughing

# 262
Дейзи, в самолета като пътувахме имаше едно детенце на около 2 г, което за пръв път летеше и такъв рев му дръпна - нормално, уплаши се страшно. Та 2 седалки пред детето един кретен като почна да си хвърля възглавницата и да псува ми идеше да стана и да му извия врата. Жената естествено още повече се притесни и до края на полета не можа да го успокои милото. А на тоя идиот все едно нещо щеше да му стане ако от 4 до 6 следобед не дремне  #Cussing out. егати простотията. И аз съм имала такива случки и много ме е било яд що тогава мъж ми не е с мене, че да видим кво ще стане, ама простаците обикновенно могат да се правят на мъже само пред сама жена, че иначе могат да гризнат дървото.
мами, които имате коли с акумулатор (децата де)... той в комплекта ли беше? Защото вчера ми подариха една но в нея няма. гнездото изглежда като за 6 батерии от 1.5 волта, но днес като купих тя направо вие с тях и се мести по 1-2 см. Очевидно работи, но и трябват по-силни батерии. уупътването естествено е на италиански и английски и там пише 6 волта, но такива батерии не намерих. Ще ми кажете ли с кво работят вашите и откъде да купя презареждащи се, че но 20 лева на 2 часа нещо ми идват нанагорно.
Иначе проблема с подаръците го повдигнах, че от рождения ден не иска да спи - вманиачил се е в разни коли и други играчки и са часове рев преди заспиване

# 263
Ger4o, за първи път чувам да се продава количка без акумолатор  Shocked в нашия мотор си имаше . Дали е имало истерия преди лягане при нас незнам ,че Алекс не спа в нас ама довечера вече ще мога да кажа как са му се отразили многото нови играчки  Mr. Green

# 264
  • София
Честит Рожден Ден на всички днешни рожденници!  bouquet Hug
Честито и на вчерашните пораснали малчовци и разбира се на всички дами! Hug  bouquet
Бъдете живи и здрави !  bouquet

Ето и малко снимки от нашия рожден ден на който му се гледа :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226183

Хубав ден на всички!

# 265
simba Hug пак ли е станало нещо,че си с нова самоличност? Laughing

Hug Hug Hug   

Да, за съжаление!  Sick

Аз май вече почвам да приличам на параноичка  Embarassed Ама наистина вечееее  #2gunfire

# 266
Честит Рожден ден на днешните рожденици!Желая има много здраве, радости, успехи и късмет!

Благодаря ви за пожеланията, засега нямам признаци, да чукна на дърво, дано му устоя на този вирус..ужас досега никога Писи не е била толкова болна, пак си поддържаше 39 през нощта, но сутринта явно Аб започна да действа май-накрая и сега е с 37.7, което вече ме успокоява. Мила, сигурно е този вирус, който изкарахте и вие, и Юджи и кой ли не още, гърлото е червено, има хрема и кашля. Аз не знам защо ама си мислех, че отшумяват вече зимните вируси, но явно все още ги има с пълна сила.

Дейзи, не се нервирай от такива тъпаци, имам чувството, че хората са станали толкова бездушни, невъзпитани и агресивни, че направо понякога се чудя докъде ли ще стигне това наше общество с толкова много "изродени" хора. На мен пък скоро един идиот ми свирка с колата да пресичам по-бързо, при положение, че не пресичам където си искам, а на местата за пешеходци и отминавайки го му повдигам рамене въпросително какво иска, не вижда ли че съм бременна и не мога по-бързо и тоя ми показва среден пръст. Аз пък не му останах длъжна и импулсивно му показах и аз щото ужасно ме нервира, след което и водача в следващата кола ме напсува, въобще накрая очаквах и някой да ми скочи на бой за това, че се осмелявам да ги бавя с 30 секунди.

Веси, дано контузията на Маги се оправи бързо!

# 267
дейзи, абе трябвало е да му се извиниш на човека и да го поздравиш с празника на жените Joy

затрупах си харддиска с рожденоденни снимки. ако някой иска да му давам, моля ви дайте скайп-контакт, там ще мога наведнъж да ви ги пусна в голям размер.
ако ми остане време, ще кача по-хубавите в ммултиплай.
беше супер готино на празниците, много се радвам, че най-накрая се видях и аз с вас на живо. страшни мацки сте, големи красавици.
ако още веднъж някой се зачуди защо мартенските бебета били толкова красиви, вече веднага мога да му кажа....
имаше идея да заминем за един уикенд с бебетата някъде да празнуваме?

Мила, моля те не се притеснявай за Кайо. след захапката от Б, баща му го удари по челото с вратата на асансьора, после аз му прищипах пръстите с вратата на колата, прасна се сам с вратата на банята... няколко пъти падна от различни видове столове, има огромно синьо захапано навътре на езика, ....
 забелязах, че повечето деца са станали по-агресивни, искат всичко за себе си, втурват се веднага към някоя играчка, ако забележат, че някой друг играе с нея. нормално е това, особено за момчетата мисля, че не е много редно да се караш. още повече да заставаш срещу него или да му казваш, че е лош. много е важно да има правилно отношение към себе си. и аз не съм съвсем сигурна как трябва да се реагира, за сега К май не е нападал много. но е много важно да се учат да не отстъпват. няма да възпитаваме лигльовци, които веднага да се предават. с обяснения май пак ще се възпитаваме...

безмерна, стискам палци да се оправите и двете

# 268
Здравейте!

Сега пога да пиша повче Simple Smile

Първо искам да честитя на всички вчерашни и днешни рожденици! И да пожелая на тях и родителите им само най-щастливи мигове заедно!

Джеси, повярвай ми, права си да махнеш линка със снимките  Peace
Аз направо вече се замислям да спра да пиша тук и където и да било другаде, ама не ми се ще да ви загубя като приятели  Hug Heart Eyes

Ние вчера се събрахме у нас. Нали К. беше болничка, та не исках да ходим по разни клубчета, а в крайна сметка дойдоха малко дечица. Аз нямам и толкова близки с деца, та така се получи доста добре Simple Smile Доста се набесняха с братовчедка си. В крайна сметка от емоциите може би, вечерта заспа от раз, но после се събуди и рева 2 часа. В крайна сментка се заиграха с баща си посред нощ  #Crazy Само и само да я успокои, започанаха една игра със щипките за пране. Вече тя познава всички основни и някои комплексни (така ли се водят  newsm78 ) цветове. Само с произнасянето имаме проблеми. Розово = Озото, бяло=балю, кафяв-кахяв и все в този дух  Laughing Опитва се да ми нарежда с какво да я обличам, напр. от днес : Озото лонки, лена бузка (розовите панталони и зелената блуза). И ако реша да не я облека така, почва да се сърди  #Crazy В повечето слуачи излизам на глава с нея де Wink

Дейзи, не се ядосвай на такива тъпанари Crossing Arms Рискуваш да си нон-стоп в нервни кризи.  #Crazy УжасТ!

Веси, наскоро се сетих за тебе. Вие работите ли по оня въпрос  Wink Дано Маги да се оправи скоро. А тези в Спешното са уникални (за спешното в Младост става дума, нали) На нас за беля, все в почивни дни ни се налага да ги посещаваме  #Crazy

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 17:59 от simba21

# 269
http://kalikayo.multiply.com/photos/album/161

снимки от празниците на Мишето Катин, Иван Гер4ов, Б. Simple Smile и Алекс перчема Wink

Общи условия

Активация на акаунт