В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 945
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Уф, мъка си е свободното време...
Ставаме е 6.30, приготвяме се и тръгваме. Минаваме през ДЯ и после на работа. Тръгваме от там в 16.30, вземаме чадото и се почва, вечеря, малко нет и така. Нямам време за нищо, готвя в неделя, поне два вида манджи и си ги менкаме  Mr. Green  докато свършат  Sunglasses
После се спасяваме както дойде. Скарата помага, имаме рибна борса на близо до работа и това е добра вечеря. Бърза и вкусна.
Персоналът в ДЯ  ме дразни, но това е за друага тема

# 31
  • Boston, MA
Дани днес беше на лекар пак, ще даваме антибиотика. Поне било добре, че сме оставили имунната му система сама да се побори. Сега ще я подкрепим.  Rolling Eyes

Ох, време, моят вечен проблем. Ставаме между 7 и 7:30, Дани тоалетна, зъби, обличане, в това време баща му прави кафе и закуска, после го поема да го храни и аз се оправям. Излизаме двамата и мъжът ми се оправя на спокойствие и отива на работа.
Вечер се прибираме между 6:30 и 7. В 7 вечеряме, после малко игра, баня Дани в 8 и лека нощ. После готвя (2-3 пъти в седмицата, но повече уикенда), пускам пералня чат-пат, оправяме масата, ако сме вечеряли по-късно от него. Но не винаги е такава идилия, понякога нищо не ми се прави и не правя.  Crossing Arms Засега чистим веднъж в седмицата, ще ми се да спра напълно, но ми се струва, че ще се забележи.  Laughing

Слава богу, уредите помагат, замразявам манджи, на ръка мия само чаши за вино, и суши сушилнята. Мъжът ми да похваля също - готви, реже салата, преди да се приберем. Започна сега да си пере неговите дрехи, защото го дразнело как, като изпера и изсуша, дрехите стояли несгънати в панера. Браво на него.  Grinning

В общи линии жестоко ми е писнало и на мен, искам някой да ми готви, да ми слугува, аз само да играя с Дани и после да си чета и да си имам време за мен. Не знам с две деца и без баби как става работата. Ще пишем писмо на Дядо Коледа за домашна прислужница.  Grinning

# 32
  • София
Енви, шарката я преборихме, сега баааавно се скриват и белезите.
И аз го поразсъблякох Давид, ама не съвсем пролетно, че сега лъже времето!
Много съм радостна от няколко часа, чак място не си намирам...
Една приятелка, която беше бременна, е родила преди 2 дни.
Тя е с 2 спонтанни аборта преди това, и то единият с близнаци, а сега поддържаше много високо кръвно и много я мислех. Praynig
Страшно много се радвам!И да почерпя по случая с малко шоколад /малко е късно за шоколад, но аз хапвам в момента пред компа/

# 33
Честито на новата мама, да са живи и здрави с бебето!

# 34
Бюти , мерси за почерпката, да е живо и здраво бебчето .

Мъжът ми е до късно на работа и аз дрема още пред компа, та не мога да не споделя на какво попаднах  Shocked http://vbox7.com/play:efef2720

Ох, аз също не мога да се организирам , въпреки че сега единственото ми задължение е да разходя Ема до обяд и вечер да я приспя  Rolling Eyes, даже имам чувството ,че е по-добре като имам повече задачки .

Ема не заспива преди 10.30 , как го постигате това лягане в 8, искам и аз.

А за обувките - цяла зима изкара с едни боти без подплата , та с тях ще е докрая на март със сигурност , пък после ще видим. Шапка , ръкавици и шал никога не можах да сложа, не ги иска и това е , само с качулка и в най-студените дни. Напоследък е станала много претенциозна за дрехите , или я боцкали или я душели  Twisted Evil и иска да повръща.

# 35
Ема не заспива преди 10.30 , как го постигате това лягане в 8, искам и аз.

С 40 минути дневен сън  Joy 

Бюти, да е живо и zдраво бебето   bouquet  А zа Шоколад никога не е късно  Blush

Бубке, мда, може и да се zабеляzва  hahaha  Аz си имам 4иста4ка, ниЩо 4е не ходя на работа  Whistling , идва само zа 3 4аса веднъж в седмицата, но и това си е помоЩ. Препоръ4вам, но е трудно да намериШ свястен 4овек  Sad  Аz иzкарах голям късмет, дори детето ми гледа когато се налага. Стискам палци Дани да оzдравява бърzо  Hug  Татко му ли остава вкъЩи сега?

юл4е, zабравих да ти отговоря zа кожата  Embarassed  Сухи4ка е, но не много, сякаШ. Цяла година нямаШе ниЩо, никакви екzеми или лиШеи, ниЩи4ко. 4ак сега пак се появиха, а миналата година пак по това време, zа това съм сигурна 4е е алерги4на към неЩо.  Thinking На 11. сме на консултация и Ще обсъдя въпроса с педито.

# 36
  • Boston, MA
А-ха-ха... Дани спи по 2 часа през деня. Но за сметка на това става сутрин в 6:30 - 7.  Tired

Баща му го гледа, да.

Бюти, да е живо и здраво бебчето!

# 37
А-ха-ха... Дани спи по 2 часа през деня. Но за сметка на това става сутрин в 6:30 - 7.  Tired

Е, нормално е да спи пове4ко преz деня, а в яслата със сигурност се иzморява пове4е.

Милена спинка до 8, а аz ставам понякога 4ак към 9  Blush  Не zнам на кого трябва да благодаря zа това дете, което така търпеливо и кротко ме 4ака в коШарката си в стаята си  Embarassed 
Може би на баЩа й?  newsm78
 Laughing

# 38
Ей за сефте от толкова месеци съм първа  Laughing редно е кафето да е от мен - заповядайте

Аз ще си го изпия с малко от шоколада на Бюти, ако е останал - Бюти да е живо и здраво бебчето и дай боже на всички които са чакали толкова дълго - аз имам приятелка с подобен случай, дано да дочака детенце  Praynig

Станах преди детето тази сутрин та поне да си откашлям кашлянето - сутрин първия половин час съм толкова зле че като се закашлям залитам, ужасно е, то аз знам че след бронхит се влачи кашлицата по цял месец но трудно се издържа...

Хайде Данче Simple Smile сядай на кафето...

# 39
Бюти, честито приятелско бебче!  bouquet
Белезите ще изчезнат. Вили имаше един единствен на лицето и преди все ми се набиваше в погледа, но вече така е избледнял, че дори самата аз трудно го виждам. На Пепи му останаха, но на гърба над дупето, където бяха първите и най-огромни пъпки.

Слънчев ден на всички! Hug

# 40
Добро утро  Hug Ще се възползвам от ароматното кафе на Меци и вкусния шоколад на Бюти  Mr. Green
Бюти, да е живо и здраво бебчето на приятелката ти, дано да имат още такива поводи за радост  Hug Пожелавам и аз на всеки, който дълго чака бебе да го сполети тяхната радост  Praynig
Стенли също от както е на ясла спи повече на обяд, преди 40 минути, сега 2-3 часа  Shocked Ноооо вечер си ляга в 8 сам заспива, а сутрин в 6.30 е станал и е във вихъра си  Crossing Arms
Лек ден на всичко  Grinning
Аз съм много впечатлена от факта, че тук в района от няколко дни има хора, които чистят градинките и копаят, за да ни поставят пейки в огромната градинка, в която до сега имаше една пейка и само я дебнехме  Twisted Evil а и на въобще необитаеми градинки също слагат и дано да ги пооправят.

# 41
Наде, къде тая градинка, че съм изтървала.

# 42
Венианд, където се запознахме  Mr. Green

# 43
Татянче, ако й  е суха кожата, трябва да мажеш, може и да не е със специална козметика, но да се овлажнява кожата. Аз изпуснах Иво есента  и после цяла зима не мога да го оправя, едва сега почнаха да затихват лишеите, като се позатопли. И беше много по-зле от миналата година. Аз все още смятам, че при него причината не е алергия.

# 44
  • София
Кафе не пия, но много се зарадвах на шоколада на Бюти  smile3508

Момичета днес в яслата на Емо ще снимат от "Часът на мама" детския празник. Не знам кога ще го дават, но предполагам, че днес или утре. Сутринта заварих много празнична атмосфера - всички деца бяха в прекрасни костюми. Когато обаче взеха Емо да го пременят той ревна за мен и незнам дали въобще ще успеят да го преоблекат. Ама голямо е диване. Дано се поуспокои, че иначе едва ли ще го видим по телевизията Simple Smile

Свободното време и при мен е кът макар, че сега Емо като е на ясла съм малко по свободна. Сутринта Емо ме полазва да суче към 6:30, ставаме към 7:00, излизаме към 7:30 и докато разнеса мъжете си по дневно местообитание и станало 10:00 часа. След това малко домакинстване, фитнес и дошло време да прибирам Емо. Докато се приберем станало 19:00 и вечеря, баня, сън и пак отначало. Не ми се мисли като започна работа какво ме чака... Толкова кратки ми се виждат дните сега...
Айде чао, че днес съм на педал - за да мога да се върна до 15:30ч.
На всички болнички не мога да пропусна да дам една голяма прегръдка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт