В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 945
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бюти, честито бебче!

Сега нямам време да пиша, само ви прочетох!

Темата за поръчката ни я няма!

Поне аз не я намирам

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 11:10 от Вени*

# 46
Бютич, да е живо и здраво детенцето и много радост да донесе  Hug
Тинче, с тази песен Кен ли направо съм се смяла през сълзи  hahaha hahaha Сутринта пак си го пусках з анастроение  Joy
Вени, без паника  Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271025.0

# 47
  • София
Уф, що не я открих - вярно бързах много, но...!!!

# 48
  • София
Енви, страхотно предложение!  Laughing

Честито бебче на приятелката на Бюти! Да е много здраво, обичано и щастливо!

Черепахче, маратонките на Реа са от Интер спорт в Солун за 10 евро. Купихме и ги по спешност, защото цената е жестока, а и там беше много топло.

Ние тези дни не сме излизали, защото беба е болна, но иначе вече извадихме полите и роклите.

Наденце, голямо гуш за Стенли и от нас!  Hug

Благодаря на всички за милите думи относно снимките ни!     bouquet

# 49
Преди малко Стенли искаше да яде банан, но не ми даде да го обеля и си го захапа с кората  Joy ясно е, че не му хареса и почна да плюе. Ма беше страшна смешен, качил се на кухненската маса и седнал отгоре в средата, скръстил си краката и плюе  hahaha

Раче, ти тренажора ли караш?

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 14:15 от Nadeto

# 50

Юлче, ти тренажора ли караш?

Наденце,  Hug Рачето май имаш предвид а? Wink

# 51
Whistling Никой нищо не е видял  Whistling Точно се усетих и исках да влезна да се поправа и ми спря нета за малко  Mr. Green

# 52

Юлче, ти тренажора ли караш?

Наденце,  Hug Рачето май имаш предвид а? Wink

Joy

# 53
  • София
И тренажора Наде, но си взех карта за фитнес и се разхождам всеки ден до там, че ми е на 30 минути пеша. Барем смъкна нещо, че откак съм родила не съм мръднала. Пусти хормони ще ме довършат.

# 54
РАЧЕ  Mr. Green питай във фитнеса как да се ползва тренажора, по колко време, колко често и дали можеш с него да се стегнеш? Ти как го караш?

# 55
# 56
  • София
Опасни сте!  Wink

Ние най-сетне отидохме в тази музикална работилничка, за която говорихме веднъж. Валката беше във възторг. За деца, които не ходят на ДГ е страхотно забавление.  Peace

И ние вчера снабдихме Вальока с маратонки. Направи ми впечатление, че на повечето места още не са заредили с пролетни обувки.

# 57
Еми ние пролетни имаме от есента. Заради умниците от Вис Виталис, дето ги връзват и не можеш да разбереш, че взимаш пет номера по голяма обувка. Още са му малко големи.

И двете ми деца са фенове на Рамщайн. Du hast е големият хит, Иво ме кара да му я пускам 3 пъти, а Дани се хили като пача. Аз съм доволна.

# 58
Ренка, дай повече инфо за муз. работилничка и аз се каня от есента   Rolling Eyes. Имало сега групи и на Черковна, мен там ми е по-удобно.

И плуване намерих , но още не сме ходили, сега като се затопли ще проуча на място и ще пиша, ако и други се интересуват.

# 59
  • София
Енви, на мен ми се набива на око един белег, който е "точно в десятката" Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт