В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 945
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • 2 етажа над тавана
Енви,Енви, да ти завиди човек на страхотните деца, много, ама много са сладкииииии hug

Ренка, къде ще сте във Велинград? Mr. Green И аз имах идеи натам да забегнем, но се отлага за по-натам. А иначе днес като говорих с майка каза, че там времето е страхотно! Дано и през почивните дни е така Praynig

Янче, нужна ми беше порция смях, благодаря Hug

# 77
  • София

Joy  Joy  Joy

Ние заминаваме за провинцията, затова от сега искам да пожелая на всички да са много здравички, бели и червени, румени засмени!

Целувки  Hug

# 78
  • София
Peace т.е. ЗА Борисовата градина утре. Имам предложение - в мола на Стамболийски ще имам баба Марта, ала, бала, от 10ч. По ми се иска на въздух, но пък има баба Марта...

# 79
Ааааа, Татянче, мъжо ми е този дето иска много да се прибира. Аз не съм на зор. Харесвам си Варна, но за постоянно нещо не ми розовеят нещата там все още.
Иначе той стана вносител на едни тукашни лодки ( подробности май на лични ще ти пиша, че да не ме баннат за реклама Mr. Green) да видим как ще тръгне.

Надявахме се да е до края на лятото няшето прибиране, но нещата с недвижимите имоти тук може и да ни забавят. Докато не минат изборите няма да се оправи тукашния пазар, пък сега е много зле. А нали имаме къща да продаваме, та не е една беля да я мислим, но се надявам всичко да се нареди.

# 80
Peace т.е. ЗА Борисовата градина утре. Имам предложение - в мола на Стамболийски ще имам баба Марта, ала, бала, от 10ч. По ми се иска на въздух, но пък има баба Марта...

Данче, там ще е пълно с народ... Не ми се ще заради бебето. Ние ще сме в Борисовата до 12, ти май ми имаш телефона - звънни като дойдете.

# 81
  • София
Юле, баба Марта ще я отложим искам Данинцето да видя и аз  Hug Мисля към 10-10,30ч да се класираме в Борисовата, ще звънна като сме на Ариана.

# 82
Привет !
Ренка,приятно изкарване във Велинград  Hug
Бабъл,бързичко да се оправяте вие двете  Hug

На мен Рина ми се губи  Confused ,тези дни често си мисля за нея  Rolling Eyes

На мен и Дея днес да ви кажа хич не ни върви  Embarassed  Tired
Сутринта направихме голяма разходка,седнахме на кафе и тя както бягаше напред назад падна два пъти и си удари главата  Tired,после понеже бяхме излезнали с триколката и за малко да падне и от нея,залитнала и се хвана за количката на кръстницата ни  ooooh! .След това си изтървах новият телефон ,така хубаво се плъзна по плочките на площада,бе въобще нещо не е наред,не мога да се организирам нещо  ooooh!

И Дея-Мария много ми се тръшка,маха с пръста като и се карам и замахва с ръка все едно ми казва "бе не ме занимавай"  Tired Крива по цял ден,само се сърди,а ако не и се даде нещо и започва рев ooooh! Ужас съм,понякога се чудя как издържам,почти съм на ръба,явно имам нужда от почивка.Вече си мисля,че не мога да се справям с нея  Tired,честно

Оплаках ви се набързо  Blush
Пожелавам ви приятно изкарване на почивните дни  Hug

# 83
Юле, баба Марта ще я отложим искам Данинцето да видя и аз  Hug Мисля към 10-10,30ч да се класираме в Борисовата, ще звънна като сме на Ариана.

Ок, разбрахме се   Laughing

Аз да чукна на дърво, откакто няма баби у нас, Иво не е изпадал в истерии. Не знам съвпадениетео случайно ли е или просто усеща, че на мен ми е по-спокойно и съответно и той е по-спокоен. С разходките също нямам проблем, каквото кажа, се изпълнява. Сега ще взема да се самоурочасам и пак да се почне с писъците и тръшкането от утре. 

Днес бяхме на консулт и за двамата, Иво е 11,5 кила и 88см. Фин пич, ама лекарката смята, че е в норма. Въобще взе много да ме кефи тая жена. Май този път случихме на педиатър.

# 84
просто усеща, че на мен ми е по-спокойно и съответно и той е по-спокоен.

явно е от това  Rolling Eyes
Пу пу да не ви е уроки  Grinning

# 85
Май е крайно време да се разпиша, да не ме мислите. Смини, мерси, че попита  Hug.
Ние този месец за първи път бяхме 3 седмици сами, без баби. Не ни се беше случвало откакто Мимата се е родила. Ми много ни хареса, ама като тука градините струват майка си и баща си... Поне още година ще сме така с баби, а после ще трябва да взимаме решение от тотото ли да печелим, втора работа ли да почваме  Confused.
Иначе Мимата става все по-дива. Най-обича да мие чинии. Та да ви питам какви лимити слагате на децата в заниманията им, на какво казвате НЕ? Страх ме е да не и възпирам поривите да изучава света, ама всичко си има граници. Лошо ми става като я видя, че бута стола към мивката. Разсейването не помага, точно след 2 минути пак се е насочила натам, качва се на стола и почва да дърпа чиниите от сушилката и иска да и пусна водата. Един-два пъти го правих и после я преобличах основно. Веднъж по идея на Черепахова разгледахме шкафа с подправките и сега това и е второто по любимост занимание. С баща си най-обича да слуша един диск с детски песни, той да я държи и друса, а тя ухилена до ушите вика и припява.
С говоренето сме назад определено. Казва 5-6 думи само. Една от тях е "тати". Според мъжа ми друго не е необходимо на този етап  Twisted Evil . Играе с кукли, но не поглежда плюшени играчки. Кара ме да и увивам едно памучно одеялце като рокля и ме имитира как се оглеждам в огледалото. Ще пусна по-късно снимков мат'рял.
Абе въобще, при нас е весело  Grinning .

Енви, Пепи и Вили ми напълниха душата  Heart Eyes.

На всички болнички много прегръдки и бързо да се оправят  Praynig, че се измъчиха и те и родителите им!

Спирам за сега, но пак ще се включа тия дни, обещавам.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 20:34 от Зaрка

# 86
  • София
Момичета, приятно изкарване на почивните дни, хубаво време и послушни, здрави и весели деца!

# 87
  • София
Само да вметна за Музикалната работилничка - преди се помещаваше в апартамена на Мария Момирова в Зона Б 5 и с Лора сме ходили, когато беше колкото Мати!
Сега ще ни е далече!

# 88
  • Boston, MA
И аз искам да видя Данинцето пък.  Crossing Arms

Зарчеееее, добре си се появила! Пусни някоя нова снимка на Мимата! Вие поне имате къща, и повече място за баби, ние в 2стаен апартамент мноооого сме добре без.  Laughing Но брат ми ще идва при нас през юни, та пак ще сме пълна къща.  Wink

Енви, големи сладури имаш! Много за пораснали и двамата!  Hug

Ще ви пожелая Честита Баба Марта за всеки случай, от тази вечер ще имаме гости за уикенда, а в неделя заминавам в командировка за една седмица - може да се включа от Юта.  Grinning

# 89
Понеже утре в 5 сутринта пътувам за Лясковец, да пожелая на всички в аванс- Честита Баба Марта, да сте бели и червени, весели, засмени и от здраве да не се отървете, вие и всички около вас. Весели и слънчеви почивни дни!

Общи условия

Активация на акаунт