Отговори
# 225
Написах всички които казаха, дано не съм пропуснала някои...ако е така пишете. Нели и аз гласувах за тебе  Hug

# 226
Момичета,днес бях на лекцията в Тина Киркова. Беше доста интересно. Препоръчвам на всички,които ще раждат там да я посетят. Имаше и разходка иаз болницата,мнооооого ме впачатли Вип апартамента,но и цената му е впечатляваща - 140 лв. на ден #Crazy. Аз мисля,ако има свободна двойна Вип стая да ползвам-тя е 30 лв. Ако някоя има въпроси -насреща съм. Притеснително ми се стори,че следродилно отделение беше препълнено и дори едно момиче лежеше в кородора,чакайки да се освободи стая Sad.

# 227
Много ви благодаря ,че гласувате за мен Hug

# 228
Здравейте!
Нямам време да пиша много.
Но редовно ви преглеждам.

# 229
  • Пловдив
Написах всички които казаха, дано не съм пропуснала някои...ако е така пишете Hug
Мен  Blush За да не ровиш назад - в Торакс ще съм в Пловдив, живот и здраве  Simple Smile Hug

Нели и аз гласувах  Peace

# 230
Здравейте момичета отдавна не съм писала но прихванах от тоя гаден грип и съм направо труп.Емма перфектен пост и аз съм на същото мнение и мен ме убеждаваха дълго време да не раждам в Майчин дом но не успяха всичко е Божа работа ,ако нещо ще става ,то ще стане и при най добрите доктори и най добрата болница.Ася добре дошла в отбора на женските мами  Hug.За раждането честно казано съм доста спокойна смятам да раждам нормално с епидурална упойка ако всичко е наред и най-накрая бебка реши да се обърне главично защото си е харесала да стои напречно.За протокола смятам да раждам в Майчин дом при д-р Я.Корновски.Лека вечер на всички и  Hug на тумбите

# 231
Здравейте,

Току що пуснах снимки на Дари от днес в албумчето ни.Днес тя е 1790 гр.Това е от нас.Ние заминаваме на Тополовград за 4 дни и ще се включа пак от сряда.

Нели и аз гласувах Peace

Весели празници и добро настроение. Hug

# 232
Привет и от мен Hug
Да се похваля, че си купихме матраче - някакво с поли.... незнам си каква пяна Crazy Laughing

ася20, roska_ps, и тука (Люксембург) условията са подобни. Таткото може да пререже пъпната връв, а бебето може да се закърми съвсем скоро след раждането Peace

SLADKA MAMA, чудесни новини и снимки  bouquet Hug Hug

# 233
 Hugех 4е хубави4ка е станала малката Дари  Hug

# 234
БРАВО на Дари!!!Страшна хубавица е станала - само така!!!
Много се разчувствах!!!

# 235
Лелееееееее колко много се е променила сладката ДАРИ  Hug
СЛАДКА МАМА много е хубавичка ,как се е закръглила само малката душица !!!
момичета с повече стискане на палци ,и положителните ни мисли Дари за 8 март найстина ще си е в къщи !!!  bouquet

# 236
asja сложих ти розовото шъркелче  Hug

Благодаря сърдечно!  Hug

Абе, я всеки да си пише, каквото иска! Ако бяхме толкова плашливи, нямаше да искаме да забременеем и да имаме деца! Който го е страх от мечки, не ходи в гората! Мен хич, ама наистина хич не ме е страх от раждането. Сигурна съм, че и на най-големите плашливки ще им дойде смелост! Аз съм човек, който не се плаши от болка, много търпя, понеже като дете покрай, болния бъбрек, много съм лежала по болници. И сега много се кефя, че бебка се е обърнала, та сигурно ще се раждаме естествено.

jul, слънчице, ама не е възможно да е чак толкова голяма момата! Ми тя няма какво да чака цял месец... Май ще е от първите сладурчета! Но днес нали се видяхме, коремчето ти още не е паднало, май!

hrisi-pisi, е това се казва изненада! И сега какво - ще те държат в шах до края на бременността, а?

*vera, и на мен ми е много весело и слънчево! Хич не ми се въртят лоши мисли за раждането, напротив - радвам се, че наближава и ще си гуша беба! И от гледането на бебето не ме е страх. Толкова жени си гледат сами бебетата без помощ и се справят, та аз ли няма да се справя, дето ще си имам майка и свекърва на главата!?

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ ПО ПОВОД ДЪЛГООЧАКВАНОТО РАЗКОНСПИРИРАНЕ НА ПОЛА НА БЕБКА!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС - ДВЕТЕ ОВЕНКИ!

Дари каква е хубава и розова! Като прочетох, че Сладка мама е сложила снимки, подскочих от радост!

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 21:08 от asja

# 237
  • Русе
Страхотни новини за Дариииииииии  Hug  Hug  Hug Много хубава е станала  Heart Eyes .

Аз току що пуснах сники на моята количка и една на тумбачето .Предварително се извинявам за лошото качество ама ги правих с телефона  Embarassed .На едната снимка с количката се вижда и част от легълцето,ама нали са още във свекито не можах да ги снимам отделно.Другата седмица като го донесем в нас леглото ще го снимам само него.

Лека вечер на всички   bouquet

П.С.Искам да помоля Aquariel да ми смени номера на първа страничка,че днес решихме с мъжо ми да минем на сметки и си ги сменихме.Новият ми е:0884 38 25 05 .И ако някой ме е избрал за вестителка моля да го има в предвид и да препише новия номер Simple Smile Предварително ви благодаря bouquet

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 21:20 от SUNI_22

# 238
За статистиката, ще раждам в болница Токуда  Rolling Eyes

Гледам че пак са се вихрили размисли и страсти Simple Smile Момичета, не се давайте на хормоните Wink

На мамите с високо кръвно само ще кажа, внимавайте и се пазете  Heart Eyes

Отидам и аз да видя снимките на малката Дари Simple Smile А на бебе Рая снимки няма ли да видим скоро Simple Smile

# 239
БРАВО НА ДАРИ!!! АМА ЧЕ ХУБАВИЦА Е, И КАКВИ БУЗКИ Е НАПРАВИЛА. ПУ ПУ. СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА 8 МАРТ ДА Е В КЪЩИ.

Честито на всички за новите покупки.

А за раждането аз си признах вече, че ме е страх, но това не ми пречи да се настройвам позитивно за него. Че ще боли, ще боли то е ясно. Ама да не съм първата, която ще ражда.

А къде ще раждам, мисля вече утре след прегледа при моя док да имам яснота. Не че той ще ме изражда (освен ако не е секцио), но разчитам да ме насочи.
Утре ще докладвам след прегледа.

Лека нощ от мен

Общи условия

Активация на акаунт