Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 920
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна,морето ...
Иля каква спирала ползваш миглите ти са страхотни  на снимката:)

belka, мерси много, ползвам Телескопик на Лореал.

А ти къде ми забеляза миглите, аз никъде не се виждам отблизо на снимките от срещата, сигурно на аватара..  newsm78

ами на една от снимките си се навела и там и го забелязах и понеже си търся спирала а не мога да се спра на нищо...та така. ако някой може да ми препоръча някаква спирала  дегс е моментс много ще бъдс блсгодарна Simple Smile

# 796
  • Варна,морето ...
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72636&goChar=J
двоумя се за този крем и понеже има хора които ползват тази марка ако може малко инфо -става ли за суха кожа

# 797
Това е хидратиращо ,антиоксидантно дневно кремче,което предпаза кожата от свободните радикали-вятър,слънце и т.н.Simple Smileкакво по-добро за млада кожа;)))

# 798
Това е хидратиращо ,антиоксидантно дневно кремче,което предпаза кожата от свободните радикали-вятър,слънце и т.н.Simple Smileкакво по-добро за млада кожа;)))

ако става въпрос за мен, млада млада, ама не искам да я блъскам с прекалено много химия отсега Laughing ще изчакам може би и Бастет да се включи, тя е в час с продуктите от естествени съставки Crazy

# 799
  • София
Иля, пропуснах да споделя за ексфолиращия диск на Шисейдо. Може да е полезно и за другите момичета, за това пиша тук, а не на лични.
Дискчето, което било напоено с продукт, се намокряло с топла вода и с грапавата част се масажирали лицето и шията с кръгообразни движения, а след това с гладката част се минавало с резки движения хоризонтално по лицето /може би трябва да се види/ и отдолу нагоре по шията. Препоръчвало се нанасянето на есенция след това, но трябва да си намеря записките Laughing, за да не сгреша.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 16:02 от Емел

# 800
  • Пловдив
Момичета, много сте сладки и свежи всички.... Hug

Аз искам да попитам какъв дневен крем ще ми препоръчате за нормална към смесена кожа... newsm78
Предпочитам да има фактор и да е превенция за бръчки.. Praynig Rolling Eyes

# 801
Емел аз бях една от настояващите за снимки. Grinning
Разбрах от темата за Шисейдо ,че са заредили вече и искам да знаете ,че разчитам на вас за отзиви !

# 802
  • София
Иля каква спирала ползваш миглите ти са страхотни  на снимката:)

belka, мерси много, ползвам Телескопик на Лореал.

А ти къде ми забеляза миглите, аз никъде не се виждам отблизо на снимките от срещата, сигурно на аватара..  newsm78

ами на една от снимките си се навела и там и го забелязах и понеже си търся спирала а не мога да се спра на нищо...та така. ако някой може да ми препоръча някаква спирала  дегс е моментс много ще бъдс блсгодарна Simple Smile

Леле belka страшна си, моите мънички мигли да забележиш, само ела в София имаш почерка от мен.  Heart Eyes Hug

# 803
  • Boston, MA
Браво, Саса-та вече сте разцъкали, на среща сте били, радвам ви се.  Grinning

Някой да има отзиви за продукти на SK-II, наточила съм се на тях в момента? Интересува ме околоочен крем, и продукти за изсветляване на тена. Благодаря!

# 804

Аз искам да попитам какъв дневен крем ще ми препоръчате за нормална към смесена кожа... newsm78

Аз ползвам този: http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=67688&goChar=C и съм много доволна. Овлажнява ми кожата, прави я много мекичка и нежна  Peace

# 805
  • Варна,морето ...

Аз ползвам този: http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=67688&goChar=C и съм много доволна. Овлажнява ми кожата, прави я много мекичка и нежна  Peace

и аз съм го ползвала и съм доволна

# 806

ако става въпрос за мен, млада млада, ама не искам да я блъскам с прекалено много химия отсега Laughing ще изчакам може би и Бастет да се включи, тя е в час с продуктите от естествени съставки Crazy

Реювен серията е точно за млада кожа до към 30-35 години.

# 807
  • София
Bastet , пробвах маската на Деклеор, но тя цялата ми попи и нямаше какво да избърша накрая. Означава ли това, че трябва да нанасям по- голямо количество ?

# 808
Bastet , пробвах маската на Деклеор, но тя цялата ми попи и нямаше какво да избърша накрая. Означава ли това, че трябва да нанасям по- голямо количество ?

да, със сигурност. На мен на челото, под очите и на носа изобщо не ми попи, но аз съм с мазна кожа и следващия път изобщо не слагах там. Апропо - гледах кодовете , и при мен единият дава , че е стара, другият , че е нова - пълна несмислица. Както и да е мирише добре, да чукна на дърво не съм се изприщила, пък и ефектът после е добър.

# 809
  • София

да, със сигурност. На мен на челото, под очите и на носа изобщо не ми попи, но аз съм с мазна кожа и следващия път изобщо не слагах там. Апропо - гледах кодовете , и при мен единият дава , че е стара, другият , че е нова - пълна несмислица. Както и да е мирише добре, да чукна на дърво не съм се изприщила, пък и ефектът после е добър.

Аз ти писах преди време, че и при мен има при кодовете разминаване и не може да се определи срока.

А за маската пише, че се нанася тънък пласт на лицето и за това се чудя, дали няма да е много количеството да нанасям по- повече. Може би кожата ми е сухичка, има нужа от подхранване и попива веднагически всичко.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт