Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 782
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 810
Има и такъв момент , Иля, на мен около устата ми дръпна първия път веднага и аз се намазах повторно........Сори за офф-а - ще постиш ли?

# 811
  • София
belka, ако не си ползвала Архитекта на Лореал - вземи си я. Много по-добра е от Виртуоза. Поне на мен повече ми напластява и ми придава обем. И като цяло смятам че е по-добра. С Виртуоза си слагам повече време, докато с Архитекта с две движения съм готова Peace

# 812
  • София
А откъде пазарувате продукти на Лореал? От мрежата в страната или от Ягодка?

# 813
  • София
Има и такъв момент , Иля, на мен около устата ми дръпна първия път веднага и аз се намазах повторно........Сори за офф-а - ще постиш ли?

Bastet , и ти си вегетариантка като мен, нали ?

Аз още обмислям постенето, месо не ям, но ми е трудно да се откажа от млечните. А ти ще постиш ли ?

# 814

Аз още обмислям постенето, месо не ям, но ми е трудно да се откажа от млечните. А ти ще постиш ли ?

да, вегетарианка съм Grinning от много години...........ами ще постя - вярно много обичам бяло сирене и кисело мляко (и фин млечен шоколад Crazy), но искам да почистя малко организма от шлаки.

# 815
Иля, изпробвали ли  новите продукти на Shiseido? Аз чакам отзиви, защото си харесах два продукта:http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100449221001 и http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102514725001Crazy

# 816
Здравейте момичета ,посъветвайте ме  какви кремове да си взема. На 36 години сам с хипер алергична кожа,  вече не знам какво да избера Sad

# 817
  • София
Иля, изпробвали ли  новите продукти на Shiseido? Аз чакам отзиви, защото си харесах два продукта:http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100449221001 и http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102514725001Crazy

camee, пробвах ги да, тъкмо милсех да напиша отзиви.  Grinning

The Skincare Extra Gentle Cleansing Foam на Shiseido, възхитена съм от тази измиваща пяна, почиства страхотно лицето, има чак " скърцащ ефект " от чистота и въобще не изсушава, препоръчвам я горещо. Heart Eyes  Peace

THE SKINCARE Night Moisture Recharge на Shiseido, страшно нежен хидратиращ крем, много приятна течна консистенция, прави кожата трайно гладка и мека, ползвам го като 3 стъпка.  Heart Eyes Peace

# 818
Здравейте момичета ,посъветвайте ме  какви кремове да си взема. На 36 години сам с хипер алергична кожа,  вече не знам какво да избера Sad
първо се посъветвай с лекари - дерматолог и алерголог.

# 819
  • София

да, вегетарианка съм Grinning от много години...........ами ще постя - вярно много обичам бяло сирене и кисело мляко (и фин млечен шоколад Crazy), но искам да почистя малко организма от шлаки.

На една вълна сме.  Hug

# 820
  • Варна,морето ...
мерси Вивиан  ще пробвам
Иля какво стана със стривектина има ли позюлза от него

# 821
  • Букурещ
The Skincare Extra Gentle Cleansing Foam на Shiseido, възхитена съм от тази измиваща пяна, почиства страхотно лицето, има чак " скърцащ ефект " от чистота и въобще не изсушава, препоръчвам я горещо. Heart Eyes  Peace

И от мен едно положително мнение за пяната- страхотна е, най- меката и нежна пяна, която съм ползвала!

# 822
  • София

И от мен едно положително мнение за пяната- страхотна е, най- меката и нежна пяна, която съм ползвала!

Мериа, къде се загуби, стягай се за нова среща.  Wink Hug

# 823
Момичета , дайте ми моля ви линк за трите стъпки на Клиник за втори тип кожа  Praynig

# 824
Здравейте момичета, има ли възможност  някоя мама от Варна, която ще прави поръчка към САСА, да ме включи в поръчката си  newsm78?  Много ще съм благодарна  bowuu, защото искам да поръчам някои неща( за около 50-60долара), а към Ягодка поръчвам чрез Фема. Ако някоя мама е съгласна, нека ми пише на лични  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт