Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 780
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 885
имам 1 въпрос. ползвам All about eyes от повече от месец, почти 2, но не виждам никакъв резултат. Това нормално ли е и след колко време мога да видя видим резултат. П. С. на 22 съм

# 886
А Бютив имат ли такса за доставка  newsm78
не - няма такса, има регистрация като в Саса........нямаш отстъпка за три и повече продукта в една поръчка, но имаш от втората поръчка отстъпка от един процент, която нараства с всяка следваща поръчка. И най-важното - няма 10% надценка на парфюмите като в Ягодата.

Bastet какви са отстъпките в сайта  плаща ли се доставката   може ли да се плаща с пей пал
Ами тя Бастет ти е отговорила.

# 887
Цитат
Сега мисля да си харесам нещо розово, защото само това нямам

Емел я виж тези в розово Thinking, на мен много ми харесват. И май ще наклоня вечните към тях. Че и ФДТ на Канебо ме кара да се замисля и е въпрос на време да пусна поръчка.
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49603&goChar=K

Ако някоя мама от Русе си е харесала нещо да свирка, за да направим 3 за щастие! Laughing

# 888
не - няма такса, има регистрация като в Саса........нямаш отстъпка за три и повече продукта в една поръчка, но имаш от втората поръчка отстъпка от един процент, която нараства с всяка следваща поръчка. И най-важното - няма 10% надценка на парфюмите като в Ягодата.

Bastet какви са отстъпките в сайта  плаща ли се доставката   може ли да се плаща с пей пал

Най-добре виж в сайта! Peace Аз имам само три поръчки досега и имам дотук 3% отстъпка. Друго интересно е, че артикулите са разнообразни като в Ягодата, защото всички знаем, че Саса е малко по-беден от към марки - например няма Деклеор, Гатино, Гино, Ювена..поне дотук тези ми се стори , че в Саса ги няма, но в Бютив ги има Peace

# 889
  • sofia
имам 1 въпрос. ползвам All about eyes от повече от месец, почти 2, но не виждам никакъв резултат. Това нормално ли е и след колко време мога да видя видим резултат. П. С. на 22 съм
какъв резултат очакваш?
Този крем е лек и хидратиращ,това,че в описанието му пише,че изглажда фини линии не е вярно,просто хидратира

# 890

Най-добре виж в сайта! Peace Аз имам само три поръчки досега и имам дотук 3% отстъпка. Друго интересно е, че артикулите са разнообразни като в Ягодата, защото всички знаем, че Саса е малко по-беден от към марки - например няма Деклеор, Гатино, Гино, Ювена..поне дотук тези ми се стори , че в Саса ги няма, но в Бютив ги има Peace

Така е както е казала Бастет, някои марки в Саса ги няма  Peace
На мен ми се струва че Ягодката и Бютив са свързани фирми понеже намалените им цени са почти еднакви. Освен това парфюмите от Бютив пристигат пак от Швейцария и кашончетата имат същата лилава панделка отгоре.
От друга страна пък в Бютив има по-различни артикули отколкото в Ягодка при някои марки  newsm78
От Саса парфюмите ни пристигнаха от Хонг Конг  Peace

# 891
някой ще поръчва ли от SASA ?

# 892
какъв резултат очакваш?
Този крем е лек и хидратиращ,това,че в описанието му пише,че изглажда фини линии не е вярно,просто хидратира

но това е ужасно, затова ли дадох 45 лв #Cussing out

# 893
  • София
какъв резултат очакваш?

Не вярвай на всичко, което пише на кремчетата, за да не си разочарована после от неефективността им.  Laughing

# 894
какъв резултат очакваш?

Стига бе - какви бръчки на 22г.????? Shocked Дъщеря ми е на 19 - това са мимически гънки и бебетата ги имат. Недей така да се измъчваш за неща, които не са верни и си ги въобразяваш само Peace Hug

# 895
какъв резултат очакваш?

бастед, това ми е станало фикс-идея Embarassed
миси за успокоението Hug
Стига бе - какви бръчки на 22г.????? Shocked Дъщеря ми е на 19 - това са мимически гънки и бебетата ги имат. Недей така да се измъчваш за неща, които не са верни и си ги въобразяваш само Peace Hug

# 896
  • sofia
подкрепям те напълно и аз преди 2г,когато бях на 22г си мислех,че имам бръчки!

Шушулче , ползвай кремчето ,за да не ти се появят бръчки, много хубаво

# 897
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=75060& … cial&goChar=H

някой ползвал ли е тази спирала предварително благодаря
Здравей belka.Аз я имам и не ми харесва .Не прави обем и не извива миглите.Стои някак естествено .

# 898
  • София
И аз разгледах сайта на Бютив и забелязах, че парфюмите, които ме интересуваха, се различаваха от тези в Ягодка с по няколко стотинки. И този сайт си има предимствата, обаче.

Vi4ito, хубави са сенчиците на Канебо, но розовкото ми е твърде недостатъчо.

# 899
И аз разгледах сайта на Бютив и забелязах, че парфюмите, които ме интересуваха, се различаваха от тези в Ягодка с по няколко стотинки. И този сайт си има предимствата, обаче.

Vi4ito, хубави са сенчиците на Канебо, но розовкото ми е твърде недостатъчо.

Да - цените са почти същите, но нямаш 10% надценка както в Ягодата - това му е най-ценното на Бютив според мен Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт