Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 850
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 765
Привет, момичета!
От известно време следя няколко теми в този форум и преди няколко дни и аз се включих към поръчващите от Ягодка Simple Smile
След дълго четене на отзиви си поръчах перлите на Герлен, маска и кремче на DDF. В момента вече получавам 2 мейла с потвърждение, но още не са изтеглили парите от сметката ми, а пък и аз поръчвах с дебитна карта, която има секюрити код на гърба. Ще видя какво ще се случи и ако на някой му е интересно ще ви информирам, а също и ако дойдат продуктите мога да споделя как ми действам.

# 766
  • Sofia
еййй, не е честно - такива като мен дето не успяха да дойдат даже не можахме да видим и на снимка какво изпускаме - дайте снимките деееее baby_neutral

# 767
На мен ми дава,че албума е празен Embarassed
Вие какво виждате незнам.

Мда, успях да ви видя. Сладурани, а снимката  с гевреците ме изкефи много!  Laughing
Да си призная - дояде ми се геврек!

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 14:10 от Vi4ito

# 768
Vi4ito, опитай пак! Трябва да работи.
Мацки, ще се опитам да ви сложа и имената, (ако не възразявате разбира се), но ако направя много грешки, моля да не ми се сърдите много Simple Smile и да ми кажете да ги оправя !

# 769
Да бе,дайте разясняния кой кой е,защото единствено Иля разпознах.
И снимката с гевреците е трепач Crazy
И една голяма сладурана видях със страхотна червена къдрава коса.Бързо да казва коя е Mr. Green

# 770
  • София
Сладури сте големи, пу-пу-пу да не ви е уруки  Grinning ..........добре че ви има под снимките имената, че наистина само Иля е познато лице иначе  Hug

# 771
# 772
  • Sofia
КУКЛИ ЯГОДИНСКИ  Hug

# 773
Момичета, срещата ми с вас беше страхотно преживяване. Всички сте мноогоо готини  Heart Eyes
lili-lo, благодаря за снимките! Hug

# 774
  • София
Момичета така и се точих на тази срещичка но уви... Аля вчера сутринта ме изненада с варицела  Sick

# 775
  • София
Хайде, оздравявайте бързо! И на следващата среща, която ще се осъществи съвсем скоро, надявам се, доведи и малката принцеса.

# 776
  • Варна,морето ...
всички сте много хубави  блазе ви за срещата как ми се идваше и на мен ама като съм от Варна.
няма ли някой да организира среща и за варна

# 777

Аз разпознах Мира лял и Иля.  Heart Eyes

# 778
Здравейте, момичета Hug. Срещата беше много хубава. Беше ми много приятно да се запозная с всички Ви. Всички Ягодки са много мили и красиви. За в бъдеще да се правят пак срещи и да дойдат още Ягодки.

# 779
  • София

Радвам се, че тези снимки просъществуваха дълго време в тази тема, тъй като, когато аз публикувах една снимчица от събирането в р-т "Градина" една кака реши да ме предупреди, че оспамвам темата, която се нарича "Обсъждане на продуктите ...", без самата тя да е модератор или автор на темата. Освен това реши да ме запита дали съм помолила присъстващите на снимката лица за разрешение да я публикувам, а тя нито е сред тях, нито пък е техен адвокат. Следя внимателно как ще реагира в този случай. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт