Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 739
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 840
  • sofia
Бастет, това кремче ли имаш предвид за млада кожа http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72636&goChar=J  Embarassed
по принцип става за млада
аз съм ползвала тестер и не ми хареса,като си потъркам лицето и става на топчета

# 841
# 842
  • sofia
това го ползвам в момента,само,че варианта за нормална/суха кожа,много ми допада,има и хубав аромат

# 843
 lyuba84

Аз ли съм уморена та виждам двойно или ти,че взе да се повтаряш Laughing
Така е в края на деня...

# 844
  • sofia
lyuba84

Аз ли съм уморена та виждам двойно или ти,че взе да се повтаряш Laughing
Така е в края на деня...
повторих се ,че компютъра ми даде грешка,ама след това се редактирах с нов отговор
не е в твоя ТВ повредата Mr. Green

# 845
То и при мен преди малко така се получи докато пишех постинга Thinking

# 846
  • София
Вие пак сте по-добре от мен - аз дори не констатирах повторението. Joy

# 847
tedd, аз също съм с мазна кожа и съм доволна и от DayWear Plus лосиончето и от Супердифенса на Клиник за 3 и 4 тип кожа. Според мен двата крема са със сходно действие, овлажнител с анти-оксидантно действие и с фактор.

Лично моите предпочитания относно предстоящия пролетно-летен сезон са за крема на Клиник, по-добре матира и е с по-висок фактор. Зимата и в момента все още ползвам DayWear Plus-a. Опитай се да намериш мострички, така най-добре ще прецениш кое по ти понася на кожата  Peace

# 848
  • София
Момичета излезли са и Великденските намаления. Laughing

# 849
  • София

Иля какво стана със стривектина има ли позюлза от него

belka, Стривектина сега го мажа за стрии, до сега не виждам ефект.

# 850
Аз получих тези: http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=29534&goChar=C

На мен пък ми се сториха по-сухички, отколкото очаквах. Нямам идея дали си внушавам, но единичките ми се струват по-мазнички. Имам осем цвята на IsaDora например, от които, честно казано, съм с по-добри впечатления.

Emel, а имат ли блясък? Аз съм им хвърлила око, но от САСА, там са само 40$. Но май ще се замисля след като чета мнението ти за тях Crossing Arms

Тези също съм харесала, какво ще кажете за тях?

# 851
мацки писах имейл на производителите на Шисейдо  Crazy исках да разбера как да проверявам кода на продуктите за годност  Laughing вижте какво ми вьрнаха,бързам да го споделя и със вас,защото знам,че повечето ни вьлнува Peace

Dear Ms. Veselina Filipova,

Thank you very much for your e-mail.

We do not print manufacturing date or expiry date of our
products except in the countries where the law requires
like in China and EU.

First of all, our cosmetics are manufactured to be able to
keep good quality at least 3-4 years as far as they are
unopened and kept in a clean, cool and dry place. Hence,
WHERE or HOW did you buy the product may differ the product
quality. We highly recommend you to purchase our products
only from our authorized Shiseido counter on this account.

Once you open, please store them in a cool place avoiding
direct sunlight and do not leave the cap open. Should you have
further inquiries, please contact the nearest Shiseido counter.

Best Regards,
Akemi Kinoshita
Shiseido Consumer Center, Tokyo

# 852
добре де, ами закона в бг изисква такава дата, защо не са обяснили това?

# 853
Jvd  от преводача разбрах ,че не отбелязвали дата на производство за страните ,където закона не го изизсква така ли е?

# 854
Jvd  от преводача разбрах ,че не отбелязвали дата на производство за страните ,където закона не го изизсква така ли е?
ми нещо не ми се врьзва да ти кажа  ooooh! в Китай може и да не държат на този код но в ЕС мисля,4е е задължително Thinking
Аз им писах за определен продукт кода,който беше на кутията,явно те твьрдят,4е не са го поставили те този код Shocked за да ми пишат,4е сьм си купила някое менте Laughing

Общи условия

Активация на акаунт