Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 785
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 855
  • София
А на моя околоочен крем на Шисейдо от Ягодка е изрязан кода.  Shocked

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 08:40 от Иля

# 856
  • Варна,морето ...
аз вече няма да проверявам срока на годност на декоративната козметика  само на кремовете за лице

# 857
аз вече няма да проверявам срока на годност на декоративната козметика  само на кремовете за лице
много добро решение - и аз мисля да се придържам към него.

# 858
Jvd  от преводача разбрах ,че не отбелязвали дата на производство за страните ,където закона не го изизсква така ли е?
ми нещо не ми се врьзва да ти кажа  ooooh! в Китай може и да не държат на този код но в ЕС мисля,4е е задължително Thinking
Аз им писах за определен продукт кода,който беше на кутията,явно те твьрдят,4е не са го поставили те този код Shocked за да ми пишат,4е сьм си купила някое менте Laughing
Е, какво в Ягодка са ментета така ли?

# 859
  • Варна,морето ...
не знам дали са ментета ама поне са сполучливи
в б-я да не би да са оригинални. крема който ползвам тук е 150лв. в ягодата е само 55$
да не говорим че облужването е под всякаква критика мостри никога нямат /поне във варна/а аз не мога да рискувам  защото кожта ми е чуствителна.ето сега съм си харесала един крем на шанел добре че една позната го купи и ми даде да пробвам оказа се че не ми пасна

# 860
  • София
А на моя околоочен крем на Шисейдо от Ягодка е изрязан кода.  Shocked

И аз тези дни си получих "Advanced Night Repair" серума, на който също беше изразян кода на опаковката отдолу и много добре замаскирано с някаква сиво-черничка финна лепенка.....също така кода беше изчегъртан и от самото стъклено шишенце, което още повече ме изуми  Shocked

# 861
По абсолютно същия начин както го описваш получих Уикенд на Бърбъри, явно не само с кремовете действат така.

# 862
Да, при ме се получи така с Аква на Булгари. Беше изрязано малко от опаковката.
Много бях ядосана, защото беше за подарък на мъжа ми, та ми върнаха половината пари по случая.

# 863
Аз пък нещо не се разбрах с Уикенда и исках да го разменя, но се въздържах, защото ме беше страх да не рашат, че предлагам менте.

# 864
Бастет, това кремче ли имаш предвид за млада кожа http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72636&goChar=J  Embarassed

да - точно това е.

# 865
  • София
Vi4ito, Саса разполагат с две палитри /няма как да се придобие правилна представа за реалните цветове от сайта/, аз си закупих Nimphea. Цветовете са топли, 3 от тях имат блясък и са точно такива нюанси, които нося ежедневно. Сега мисля да си харесам нещо розово, защото само това нямам. Хубавото е, че колкото повече ги ползвам, толкова повече ги харесвам.

По абсолютно същия начин както го описваш получих Уикенд на Бърбъри, явно не само с кремовете действат така.

Аз за това съм решила бялата козметика да си я поръчвам само от Caca. Не съм броила колко крема и тестерчета съм поръчала от Саса за мен и за близките ми, но няма и един с изтекъл срок на годност. Само не съм успяла да проверя 3-те крема на Шисейдо, но имайки предвид горепосоченото, склонна съм да им вярвам.

# 866
We do not print manufacturing date or expiry date of our
products except in the countries where the law requires
like in China and EU.

От тук излиза , че братята японци са пропуснали простия факт, че повече от година сме членове на съюза

# 867
Да, при ме се получи така с Аква на Булгари. Беше изрязано малко от опаковката.
Много бях ядосана, защото беше за подарък на мъжа ми, та ми върнаха половината пари по случая.

Аз парфюми поръчвам само от Бютив - имам засега само 3 поръчки - всяка с по 3-4 парфюма и всичко е било наред - нищо не е било заличавано или изрязвано. Peace

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 11:07 от Bastet

# 868
  • София
А Бютив имат ли такса за доставка  newsm78

# 869
  • София
Bastet, може ли линк на Бютив.
Извинявам се за невежеството. До сега съм пазарувала само от безмитните магазини, но вече не пътувам така често. Sad

Общи условия

Активация на акаунт