Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 58 202
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 035

Като стана въпрос за слънцезащитния сет има ли вече някой, който да изпробва автобронзанта  Rolling Eyes

Да, има  Crazy
Намазах си една вечер лицето, може би на сутрнта имаше съвсем малка разлика, но от тогава все забравям да повторя.

Кажи моля те каква по-точно е процедурата, че никога не съм ползвала такъв продукт и не съм много наясно......да не взема да се окепазя нещо  Embarassed

Ми то и на мен ми беше за пръв път  Crazy

Реших да го пробвам вечерта, че през деня се мажа с куп други неща.
Наклепах го след ДДМЛ-а, но сложих мнооого тънък пласт, като за първи път, че да не се събудя негърка  Mr. Green
Но мисля, че през деня е по-уместно да се ползва - първо, защото има защитен фактор и второ, защото много се притеснявах да не се събудя с една бяла буза, примерно, защото крема се е изтрил във възглавницата.

# 1 036
  • София
Не, стои доста естествено. Поне на моите мигли - по природа не са особено извити и дълги, придава дължина и ги извива, много се харесвам, освен това лесно се слага.

Мерси, значи не е за мен Blush Аз търся ефекта на Архитекта.

# 1 037
Хайде и аз да се включа за спиралите Simple Smile. При моя дълъг житейски опит вече и не помня с какво съм се намазала, но като заключение - всичко на Ланком ми е харесало, без Фатал и от всички други само Ефе Фо Си (Effect Faux Cils) на Ив Сен Лоран и Инемитабл на Шанел.  Peace

АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ!!! Peace

и другаде съм чела отзиви за тази на ив сен лоран ама нещо не я засичам из ягодката

# 1 038
Цитат
Инемитабл на Шанел.
  Peace

За мен това е най-добрата спирала, след нея са всички Ланкомски!

# 1 039
Най-хубавата спирала, която някога съм ползвала е L'Extreme на Ланком. Постоянно я купувам, скоро даже забелязах, че в Саса е с 6 долара по-евтина от Ягодката - т.е. над 100% по-евтина от нашите магазини.

Сега погледнах, наистина е на страхотна цена !  Simple Smile
  Кой ще прави поръчка от саса, искам да се включа !  Praynig

# 1 040
аз мога да пусна поръчка - моята е за около $22. ако искате пишете ми на лични.  Peace

# 1 041
  • София

Като стана въпрос за слънцезащитния сет има ли вече някой, който да изпробва автобронзанта  Rolling Eyes

Да, има  Crazy
Намазах си една вечер лицето, може би на сутрнта имаше съвсем малка разлика, но от тогава все забравям да повторя.

Кажи моля те каква по-точно е процедурата, че никога не съм ползвала такъв продукт и не съм много наясно......да не взема да се окепазя нещо  Embarassed

.....много се притеснявах да не се събудя с една бяла буза, примерно, защото крема се е изтрил във възглавницата.

Представяш ли си  hahaha

# 1 042
Харесах си един сет на Ести Лаудер за 44 $.
Estee Lauder Resilence Set :
    * Perfectionist High Definition Volume Mascara (2.8ml)
    * Pure Color Long-lasting Lipstick (Crushed Rose) (3.6g)
    * Take It Away Gentle Cleansing Oil for LongWear Formulas (30ml)
    * Resilience Lift Extreme OverNight Ultra Firming Créme (15ml)
    * Resilience Lift Extreme Ultra Firming Créme SPF15 (15ml)
    * Resilience Lift Extreme Ultra Firming Mask (30ml):
    * Advanced Night Repair Protective Recovery Complex (7ml)
Заслужава ли си за тази цена? И дали е подходящ за 40+ ?

# 1 043
А тази спирала на Shiseido някой ползвал ли я е?
В саса отзивите са доста добри за нея.

# 1 044
[Тогава няма да ги поръчам. Ама хич ле не стават и кое по точно не ти допада

сенките стават горе-долу-на мен като субстанция не ми допадат и бързо свършват цветовете, а червила, руж и пудра са абсолютно неприложими за мен конкретно-цветовете са много ярки.  Peace

# 1 045

Това не е спирала на Шисейдо, а на Majolica Majorca - марката се прави от Шисейдо ексклузивно за Япония и Тайван, така че не вярвам някой да я е ползвал Peace Но доколкото знам, марката е доста добра.

# 1 046
  • София

Това не е спирала на Шисейдо, а на Majolica Majorca - марката се прави от Шисейдо ексклузивно за Япония и Тайван, така че не вярвам някой да я е ползвал Peace Но доколкото знам, марката е доста добра.

Доста странно изглежда, като индиански амулет.  Crazy

# 1 047
Ilq, сподели моля те какъв крем за о4и използваш със слънцезащитен фактор? Или някой друг да каже, ако е със суха и 4увствителна кожа. Възраст 35. Peace

# 1 048
Харесах си един сет на Ести Лаудер за 44 $.
Estee Lauder Resilence Set :
    * Perfectionist High Definition Volume Mascara (2.8ml)
    * Pure Color Long-lasting Lipstick (Crushed Rose) (3.6g)
    * Take It Away Gentle Cleansing Oil for LongWear Formulas (30ml)
    * Resilience Lift Extreme OverNight Ultra Firming Créme (15ml)
    * Resilience Lift Extreme Ultra Firming Créme SPF15 (15ml)
    * Resilience Lift Extreme Ultra Firming Mask (30ml):
    * Advanced Night Repair Protective Recovery Complex (7ml)
Заслужава ли си за тази цена? И дали е подходящ за 40+ ?

да - става  Peace

# 1 049
  • София
Вчера си поръчах една пудра на Clarins, нямам идея техните дали са хубави Rolling Eyes

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=67881

Общи условия

Активация на акаунт