Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 721
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 020

Вече второ такова поръчвам за сина ми. Тоза е серия за тинейджъри, много съм доволна.

# 1 021
  • София

Хипноуза е много хубава спирала, а вече е излезнала в нова версия - Hypnose onyx Peace

mamaLina, кажи нещо повече за Хипноуз-а  Heart Eyes Може ли да се очаква по-голям обем, извиване и напластяване?
Ако си ползвала Виртуоз-а, можеш ли да ги сравниш? Или с Архитекта?  Hug

# 1 022
мерси, Вичито и Иля, ще го взема, но вечер ползвам Тотала, та не знам как ще ги съчетавам...Някакво предложение?

Вивиан, на мен Хипноуза повече ми допада от Виртуоза, първата удължава повече, в сравнение с втората, която не ми хареса как ми стои, някак напластено. Но всичко със спиралите е строго индивидуално, зависи от миглите и какъв ефект търси всяка жена. Ако можеш - пробвай и тогава купувай. Blush

# 1 023
  • София
мерси, Вичито и Иля, ще го взема, но вечер ползвам Тотала, та не знам как ще ги съчетавам...Някакво предложение?

Можеш да си го ползваш като дневен крем, но отгоре да нанасяш и фактор.  Peace

# 1 024
  • София
Вивиан, на мен Хипноуза повече ми допада от Виртуоза, първата удължава повече, в сравнение с втората, която не ми хареса как ми стои, някак напластено. Но всичко със спиралите е строго индивидуално, зависи от миглите и какъв ефект търси всяка жена. Ако можеш - пробвай и тогава купувай.

Мерси mamaLina  Hug
Търся всичко - и обем и напластяване. Обобщено търся ефект изкуствени мигли  Blush

# 1 025
  • София

Можеш да си го ползваш като дневен крем, но отгоре да нанасяш и фактор.  Peace

Както смятам да направя аз  Laughing Но го чакам в Саса  Flutter
Иначе и аз ползвам Тотал за нощен  Peace но нещо не виждам ефект ...

# 1 026
Хайде и аз да се включа за спиралите Simple Smile. При моя дълъг житейски опит вече и не помня с какво съм се намазала, но като заключение - всичко на Ланком ми е харесало, без Фатал и от всички други само Ефе Фо Си (Effect Faux Cils) на Ив Сен Лоран и Инемитабл на Шанел.  Peace

# 1 027
Момичета, заех се да събера малки разфасовки от продуктите, които ползвам за пътуване от как платихме за свръхбагаж ми дойде акъл в главата  smile3537

На травъл сетовете, обаче, все нещо им липсва.
Ако на някоя от вас й е излишен този продукт в малка разфасовка и иска да го продаде, нека ми пише на лични, плийз!
Можеш да следиш когато пуснат това
http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100135015001
Някой ще пуска ли поръчка от Саса?

# 1 028
Най-хубавата спирала, която някога съм ползвала е L'Extreme на Ланком. Постоянно я купувам, скоро даже забелязах, че в Саса е с 6 долара по-евтина от Ягодката - т.е. над 100% по-евтина от нашите магазини.

# 1 029
Момичета,доволни ли сте от тази измиваща пяна на Clarins?
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13012&goChar=C Аз малко късно питам,защото вече я поръчах,но все пак ще ми бъде полезно да споделите впечатления.
От няколко дни ползвувам кремчето на DDF  Nutrient K Plus
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=68862&goChar=D
Впечатленията за него са ми много хубави.Бъзо попива,не омазнява кожата,чудесно хидратира и е хубава основа за грим Peace

Аз съм ползвала пяната и съм доволна  Peace

За Nutrient K Plus имам питане, защото мисля да си го поръчам - може би е много рано, но забелязваш ли ефект върху белези/пигментации?

lalique,благодаря за отзива за пяната  bouquetВсе още не съм забелязала ефект от кремчето върху петна,твърде рано е,а и аз слагам от него само сутрин,а трябва да се маже 2 пъти дневно Simple Smile

# 1 030
  • София
Най-хубавата спирала, която някога съм ползвала е L'Extreme на Ланком. Постоянно я купувам, скоро даже забелязах, че в Саса е с 6 долара по-евтина от Ягодката - т.е. над 100% по-евтина от нашите магазини.

Заинтригува ме  Flutter
Разкажи повече за нея  Praynig Прави ли миглите "изкуствени"?

# 1 031
Не, стои доста естествено. Поне на моите мигли - по природа не са особено извити и дълги, придава дължина и ги извива, много се харесвам, освен това лесно се слага.

# 1 032
А, относно сета на Клиник с кремовете за слънцезащита , за които се чудихме дали са в срок на годност - да, ок са си!

Като стана въпрос за слънцезащитния сет има ли вече някой, който да изпробва автобронзанта  Rolling Eyes

Да, има  Crazy
Намазах си една вечер лицето, може би на сутрнта имаше съвсем малка разлика, но от тогава все забравям да повторя.

# 1 033
Хайде и аз да се включа за спиралите Simple Smile. При моя дълъг житейски опит вече и не помня с какво съм се намазала, но като заключение - всичко на Ланком ми е харесало, без Фатал и от всички други само Ефе Фо Си (Effect Faux Cils) на Ив Сен Лоран и Инемитабл на Шанел.  Peace

АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ!!! Peace

# 1 034
  • София
А, относно сета на Клиник с кремовете за слънцезащита , за които се чудихме дали са в срок на годност - да, ок са си!

Като стана въпрос за слънцезащитния сет има ли вече някой, който да изпробва автобронзанта  Rolling Eyes

Да, има  Crazy
Намазах си една вечер лицето, може би на сутрнта имаше съвсем малка разлика, но от тогава все забравям да повторя.

Кажи моля те каква по-точно е процедурата, че никога не съм ползвала такъв продукт и не съм много наясно......да не взема да се окепазя нещо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт