Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 745
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 975
привет Кари,

за спирала знам, че с изкривените четки са най-благоприятни за извиване на миглите - пиши какво си ползвала, между кои се колебаеш, за да ти дадем мнение, защото така е по-трудно...
Продуктите на Канебо и аз съм ги поставила на мерник и съм готова да ги взема, само ме притесняват сроковете на годност, та по този повод искам да помоля, който е поръчвал нещо намалено от тази серия, да сподели дали са в срок.
Благодаря на всички за мненията. Това ползвам в момента: http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=52777, избрах го по curling, но сякаш малко суха дойде и не бих я определила като много извиваща,... много рекламират hypnose Lancomme, та се чудя?

# 976
Здравейте, отдавна не съм писала. Но , да похваля този продукт http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=44378&goChar=P
за о4и, наистина е добър. аз съм с мн. суха и чувствителна кожа и ми действа мн. добре. По тестовете на Клиник , кожата ми е 1. Единствено се 4удя , дали сега за лятото не е необходимо да слагам и някакъв крем със слънцезащитен фактор? newsm78

А, относно сета на Клиник с кремовете за слънцезащита , за които се чудихме дали са в срок на годност - да, ок са си!
Иля, как са кремовете на шисейдо, вече май ги ползваш повече от месец и можеш да дадеш отзиви?

# 977
Момичета, заех се да събера малки разфасовки от продуктите, които ползвам за пътуване от как платихме за свръхбагаж ми дойде акъл в главата  smile3537

На травъл сетовете, обаче, все нещо им липсва.
Ако на някоя от вас й е излишен този продукт в малка разфасовка и иска да го продаде, нека ми пише на лични, плийз!

# 978
  • София
А, относно сета на Клиник с кремовете за слънцезащита , за които се чудихме дали са в срок на годност - да, ок са си!

Като стана въпрос за слънцезащитния сет има ли вече някой, който да изпробва автобронзанта  Rolling Eyes

# 979

Като стана въпрос за слънцезащитния сет има ли вече някой, който да изпробва автобронзанта  Rolling Eyes
Oще не съм,,,,го използвала

# 980
Момичета какво ви е мнението за маските за очи. До сега никога не съм ползвала. Може ли да препоръчате някоя от която сте доволни.

# 981
На CLINIQUE имам този   лосион за почистване на грим и съм много доволна.
A вие каква марка червила предпочитате, защото се чудя какво да си закупя ?  newsm78

# 982
На CLINIQUE имам този   лосион за почистване на грим и съм много доволна.
A вие каква марка червила предпочитате, защото се чудя какво да си закупя ?  newsm78

имам на максфактор липфинити-то, подариха ми го септември с първата поръчка и е супер трайно, много съм доволна и цвета е хубав, ще го ползвам още поне 3-4 месеца Peace

# 983

за мен на ести лаудер са най-хубави, а и в момента има намален някакъв комплект (във великденските намаления)

# 984
  • София

Иля, как са кремовете на шисейдо, вече май ги ползваш повече от месец и можеш да дадеш отзиви?

елфа, ползвам кремчетата от 2 седмици и вече споделих отзиви за всички продукти, но пак ще ги систематизирам в един отговор.

Дневния крем The Skincare Day Moisture Protection Enriched на Shiseido- кремчето много ми харесва, гъста консистенция, малко трудно се разнася, но попива за секунди, а кожата е мекичка и гладка много дълго време, страхотно хидратира и въобще не мазнее.  Peace

The Skincare Multi Energzing Cream на Shiseido- кремчето е страхотно, изключително приятна консистенция, лицето ми изглежда много свежо сутринта,  видимо са ми се позаличила няколко малки белегчета от пъпки.  Heart Eyes

# 985
Само аз ли не мога да вляза в сайта на Ягодка днес?

# 986
  • София
аз влизам без проблеми.
само дето от Великденските намаления нищо не ми хваща окото Sad

# 987
  • София

При мен си е ок.

# 988

При мен си е ок.
И при мен  Simple Smile

# 989

елфа, ползвам кремчетата от 2 седмици и вече споделих отзиви за всички продукти, но пак ще ги систематизирам в един отговор.

Дневния крем The Skincare Day Moisture Protection Enriched на Shiseido- кремчето много ми харесва, гъста консистенция, малко трудно се разнася, но попива за секунди, а кожата е мекичка и гладка много дълго време, страхотно хидратира и въобще не мазнее.  Peace

The Skincare Multi Energzing Cream на Shiseido- кремчето е страхотно, изключително приятна консистенция, лицето ми изглежда много свежо сутринта,  видимо са ми се позаличила няколко малки белегчета от пъпки.  Heart Eyes

Мерси,  Иля, Аз, понеже не съм влизала от мн. време та за това не знаех ...А, ти кой тип кожа си?

Общи условия

Активация на акаунт