Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Какви са причините за кървене по време на бременност?
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се проявят като втвърдяване на корема, издуване в определени области и дърпащи усещания. Те могат да бъдат безболезнени, но създават неприятно напрежение. Ако се усетят повече от 5-6 пъти на ден, е препоръчително да се консултирате с лекар. Симптомите на контракции по време на бременност включват усещане за стягане в корема, болки, подобни на менструални, и усещане за тежест. Ако контракциите станат чести и болезнени, важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и съвети.
-
Какви са причините за кървене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с контракции?
-
Имате ли предложения за място за среща на 22.03?

Количката струваше 180лв. - четирите и колелца са със стопери, могат да се позиционират и движат в една посока, а може и да се освобождават и предните две колелета да се въртят на ляво и дясно т.е. да си маневрираш съвсем свободно. Коша не е нито много голям, нито малък - нормален - върти се - може да се постави напред и назад т.е. когато бебчо е малък возиш го с лице към теб, та да го наблюдаваш, когато порастне го обръщаш да гледа посоката на движение! Има нещо, като чувал, който се нахлузва и когато е студено изолира бебето и му държи топличко, гьорука е на две части - може да е цял, а може да се ползва и половинест само като сенник - през лятото!Отгоре има прозрачно прозорче, върху което има платка, която може да се отваря и затваря! Естествено отдолу под количката има кош, в който майката може да напълни всички необходими за бебето неща при излизане! Хубавото е, че коша - столче като се извади, може да се сложи и в кола и да се ползва и като столче за кола. Лично ние возихме сина ми Дани до 3годишна възраст в това столче.
Някой има ли такъв проблем? Смятам да си купя един нов сутиен и да направя сравнение, така ще открия причината за сърбежа. Баните всеки ден ги правя с мек сапун, който не изсушава кожата, така че не вярвам да е от него тоз сърбеж.....

Уж се мажа...
Ето и линка - 
че не се издържа по крака по ръце на всякаде но не сам качила кои знае какво да каже човек че ми се е разпънала кожата.Мисля че избора ти за количка наи много ми допада много практична ми се вижда та ще те послушам и ще си търся нещо подобно.Аз се мажа с маслото на икаров против стрии и си мислех че може от него да е но пробвах и с други мазила не би.Това на икаров много ми го изхвалиха моите приятелки и вярно нито една няма една стрия дали е от него незнам не дразнело кожата мажа се по 2 пъти на ден не ме помага си се почесвам не постоянно но като ме хване лудвям може пък да си е от бременноста тя моита кожа по прлинцип е малко капризна.Ох да ви питам едно срамно нещо снощи пуснахме работниците в градината еи така е
много сладко беше
Казаха ни ако искаме да го направим да отидем 12-та седмица, но не било задължително. Сега защо не съм отишла, била съм пропуснала периода. А аз не отидох защото тука за едни нормални изследвания на кръв и урина ни взеха едно малко състояние, а за това вече бяхме в затруднение. И свекито и тя ми опява, че било задължително
а аз не съм много притеснена, защото не съм в рисковата възраст. Не мисля, че има основания за такова притеснение от нейна страна