СНБМ - инициативи - 19 част

• 12 484
  • 315
  •   1
Отговори
# 225
OK! Чакам потвърждение от теб и качвам!   bouquet

# 226
  • София
Изи, говорих с комитета, Михаил Стефанов го нямаше, но се свързах със Светла Йовова. Казаха, че нямат нищо против и се разбрахме да им пусна на mstefanov@abcbg.com линк към нашия сайт, така че действай.  Peace  Heart Eyes

P. S. Искаш ли да "измъдря" някакво съобщенийце с линк в него?  newsm78 Направо действам.

# 227
  • София
Ето поствам го тук. Прекалено е малко, за да го пускам на пощата:

На 25 март, Богоявление, за трета поредна година ще се проведе инициативата „300 бебета повече“. За повече информация вижте тук: http://www.300bebeta.info/index.php?page=idea&sub=idea8.

# 228
Готово, добавих 2 изречения:

http://www.snbm.org/index.php?p=25

# 229
  • София
Изи, супер е!  Heart Eyes Пускам го на хората от инициативния комитет да си го видят и те. Ще го направя от пощата на сдружението с копие до работната ни поща.  Peace

# 230
Изи ама ти направо спец вече стана с тези линкове и сайта. Направо ще те разцелувам. И бира даже ще черпя.

# 231
  • София
Изи, честито! И си траеш, а?  Grinning

# 232
Хриси, страхотна си!   bouquet Предполагам, пусна имената си на Борис Цветков. Мисля, че в подписа си е дал и мобилния си, да те допише, че от общината искат поименен списък до днес. А за мъжете ни - няма да ни изхвърлят, споко, поне така се надявам де. Иначе имаме една каравана, закарваме я на морето и с децата: "Здравей, хипи живот".  Mr. Green

Момичета, на мене темата ми е на сърце, затова който има възможност и го интересува: Елате да оцветим света за 300 бебета повече
това за караваната е супер идея, може ли лятото да се възползвам  Mr. Green
Пуснах ги, аз телефона му го имам отдавна, ама не го вдигаше нещо днес, утре пак ще звънна  Peace

Танче, мерси за предложението, ще гледам все пак да не се възползвам  Laughing

Изи, Сия, поздрави за инициативността   bouquet
Жалко, че не мога да ида, ако някоя от нас има възможност ще е хубаво  Peace

# 233
Изи ама ти направо спец вече стана с тези линкове и сайта. Направо ще те разцелувам. И бира даже ще черпя.

Ааааа имаш още много да ме учиш!  Heart Eyes И, благодаря, но бира не пия!  Wink

Хмммм... За кое??? Да не мислиш и ти, че съм бременната от подписа, която ми плагиатства ник-а, аа!  Blush

Жалко, че не мога да ида, ако някоя от нас има възможност ще е хубаво  Peace

Ако успея да се измъкна по-рано от работа.. Но не ми се вярва..

# 234
  • София
Изи, леле, вярно си помислих, че си ти!  Joy Има два варианта: или забременяваш, та да не се разбира кога те бъркат като мене  Laughing или почваш да пиеш бира, та да те оставят вярно "на бира"! Междудругото точния ти адрес за неделя в пощата ли да го търся?  newsm78  Hug

# 235
Изи, леле, вярно си помислих, че си ти!  Joy Има два варианта: или забременяваш, та да не се разбира кога те бъркат като мене  Laughing или почваш да пиеш бира, та да те оставят вярно "на бира"! Междудругото точния ти адрес за неделя в пощата ли да го търся?  newsm78  Hug

Хи хих ихиххи.. Ами за тези варианти и аз се сетих, но след обстойно обмисляне, реших, че е най-добре да продължавам да не забременявам и да не пия бира, а просто да изоблича девойката "гласно". За да спрат да се чудят хората кога успях пак да забременея и какви магии съм направила, за да имам отново юлски термин - кълна се, че получих такива въпроси!  Joy

Адреса си пращам почти веднагичски, ама ти не си ли идва веднъж у нас или бъркам...   bouquet

# 236
  • София
Върти ми се в главата, че сме минавали покрай вас с количките и си ми показвала прозорците, където живееш, ама да не цъфна на нечия друга врата...

Момичета, в темата за празника (не работната, а другата) има два въпроса - единият е за такъв празник в Пловдив, а другият - дали една майка може да си донесе утре рисунките директно в Мими. Аз сега отивам с малката на контролен преглед, така че до следобеда.  Hug

# 237
Сега видях в пощата, че има писмо от Елица Баракова с листовка за кампанията "Аз ще ставам майка". Да кача ли листовката в сайта?  Simple Smile

# 238
по принцип да, но изчакай малко да имам време да я прочета цялата

# 239
по принцип да, но изчакай малко да имам време да я прочета цялата

Hug  Peace Нали знаеш, че ме гони ентусиазъм..  Wink

Общи условия

Активация на акаунт