Точката в коремчето расте, вече тупка ОКТОМВРИЙСКО сърчице

• 12 234
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Добър ден мили дами, взех много да изпускам какво се случва в нашата темичка. Като вляза чета, чета и само чета. Аз снощи ококорих очи още в 3.30 та до сутринта бодувах. А сега ми се спи.
Нещо започвам да се разболявам, имам една ужасна кашлица и трябва да отида на доктор да ми чуят гърдите.
Аз другата седмица ще съм на преглед да остановя точно в коя седмица съм.

Засега лек и спокоен ден  Hug Hug Hug Hug

# 211
Северинка, докторът който ми прави ин-витрото каза че не е много хубаво но да гледам положително на нещата, природата има думата в случая и няма лекарства, които да ми помогнат. Така че - спокойствие и след 7 дни пак на лекар.Благодаря за подкрепата.  bouquet

# 212
Искам да ви питам, получавате ли понякога нещо като бодежи ниско долу? Не е като ПМС болка, дори незнам дали мога да го определя като болка. Все едно ми се опира нещо бодливо отвътре. Толкова странно прозвуча....обаче ме притеснява дали е нещо нормално. Появи ми се инцидентно предните 2 дни и от шубе на своя глава пих нош па.
Снощи за пръв път ми стана толкова зле, все едно ще повърна всеки момент. Тази сутрин ми е премаляло на стомаха, все едно умирам от глад, а когато се опитам да хапна нещо, още на втората хапка ми става още по-зле. В момента съм 6 г.с и 2 дни. Дано да видим утре сърчице. Praynig

Случва ми се вече няколко пъти. Усещането е нещо средно между бодеж и гъделичкане. Не е болезнено, поне не и при мен. Смятам, че е от разтягането на матката. Не се притеснявай, нищо опасно според мен.

# 213
Аз дави кажа с Дени ми пролича късно ама сега кореми ми наедря много а мисля че е доста рано и ме сърби ужасноооо.Първия път се мазах с крем за тяло на Дева против стрии и съм много доволна и май е време пак да почна.
Момичета защо не попълвате албумчето много е хубаво.
Аз имам само позитивни мисли особенно откакто се чувствам по добре.Почти не ми се гади и спря да ме боли корема а гърдите ми и те не са ме боляли и гледам да се радвам на това.Бързо се уморявам но гледам да ходя колкото се може повече за да не трупам много килца.Как ще изтрая до прегледа незнам не ме свърта вече  Laughing
На всички които имат проблеми желая успех и заедно да избутаме до октомври и догодина на форумска среща с бебоци smile3522 Hug

# 214
 Здравейте! И аз да се запиша във вашите редици! Преди няколко дни разбрах, че ще ставам мама за 2-ри път, а днес бях и на първия преглед. Все още сме много мънички, но живот и здраве, ако всичко е наред, в края на октомври ще си имаме момченце или момиченце. За мен няма значение, какъв ще бъде пола на детето, дано всичко да е наред. На всички ви пожелавам лека и безпроблемна бременност:)
На мен засега освен гаденето, не ми се е появаявало друго неразположение и разбира се много ми се спи, но това си е в реда на нещата. През първата бременност всичко се развиваше като по- учебник, надявам се и сега да е така. След две седмици ще ми направят първите изследвания. Записах се да ходя в Света София, тъй като ми е най близо. Има ли и други бъдещи мами там? Предишния път раждах в Шейново и си нямам никаква предства как ще бъде тук.

# 215
Здравей искам да те питам как беше в Шейново?Аз се ориентирах натам но първия път раждах в МД и не съм наясно как е в Шейново

# 216
  • София
Dezirela, и аз съм се ориентирала към Св.София за сега. общо взето има супер много противоположни мнения за всички болници,така че и да го мислим,май си е на късмет работата.
Момичета аз на 11-ти съм на доки,дано чуем сърчицето вече. много ми е гадно,щото съм от последните в месеца и все назад вървя...
ама какво пък,накрая ще ви изпращам да раждате една по една и ще имам повече информация  Blush

Айде бе девойки,пускайте си снимки,яяя 62 мами сме,а само 3 се престрашихме... ми ако утре се сблъскаме някъде няма и да се познаем!

а иначе на мен все още не ще да ми става лошо,само от силни миризми малко ми става гадно... а дано е така докрая Praynig

Решили ли сте вече кога ще излизате болнични? Аз мисля още в началото на юли да се изнасям от работа,нещо не си се представям с корема по автобусите  Rolling Eyes
айде лек и успешен ден на всички!  Hug Hug Hug

# 217
Аз изобщо няма да се връщам на работа Laughing Laughing
За два месеца ще взема болничен или неплатена и така.Малко се притеснявам от резкцията на шефа ама какво да направя Wink

# 218
В Шейново, не мога да се оплача, условията са добри, персонала също, като изключим акушерката, която ме прие да раждам, но за съжаление не и знам името. Та тя бе6е доста злобничка и заядлива и ако не бях на зор, щях да си събера багажа и да си тръгна. Иначе родих при Илиев, млад и симпатичен лекар, на когото му изправихме косата, защото родихме три наведнъж, но човека се справи блестящо... Сега обаче се записах в Света софия- бившата Тина Киркова, защото ми е най близо. Надявам се, всичко да е наред и да няма проблеми, но засега е много рано за каквото и да било, чак след две седмици започваме с изследванията и всичко останало. Засега се боря със сутрешното гадене, което при първата бременност го изкарах доста тежко, имах и ниско кръвно. Дано втория път да е по леко. За Шейново , какво да добавя. Бяхме 5 жени в една стая, нямах предварителна уговорка с лекар, децата бяха отделно, носеха ни ги само за кърмене... Това си има своите положителни страни, защото умората наистина е голяма и можехме да си почиваме. В момента в който ги донасяха наставаше голяма врява, тъй като и петте вкупом надаваха вой:) Но чесно казано не мога да кажа, че Шейново е най- доброто място за раждане, бях чувала, много суперлативи за там... За Токуда напоследък, чувам много добри отзиви, но май е трудно да се вредиш...

# 219
Добре дошла, Дезирея! Дано ти е приятно тук  Hug Напиши си кога ти е терминът, за да те добави Северинка на 1-ва страничка.

Салем, много се радвам за теб!!! Знаех си, че всичко е наред! Все пак не е сложено с ръка, както вика майка ми и понякога се случват такива неща.

Легео, дано бебето дръпне напред за седмица и ти да имаш хубави новини  Praynig

Нора, и за теб се надявам, не се отчайвай, виж при Салем как се оправиха нещата...

Видях албумчето, много бавно се пълни нещо  Wink Гери Роз, много е сладък Дениз  Grinning Името му значи "море", нали? И ние наш Денис го кръстихме така, защото всичко започна от една лятна любов, но решихме да е със "С" накрая - по-разпространения вариант...

Да ви се похваля... станах преди малко... тази жажда за сън е по-силна от мен... добре, че не съм на работа...   Embarassed

# 220
Да море е  LaughingРоди се в най големия дъжд и градушка лятото  LaughingРешихме със "З"незнам и аз защо да е по нестандартно Simple Smile
Сега се надявам много да е момиче и даже и има съм измислила Laughing

# 221
sisilia, ти при кой/я доктор си там? Имаш ли предварителна уговорка? На мен бременноста ще ми следи д-р Арабаджикова. Мисля живот и здраве, по нататък да си платя и за избор на лекар, както и за ВИП стая, тъй като не искам пак да бъдем 1000 жени в една стая. Ако искаш ми пиши на личния.
Нямам подходяща снимка, като си направя, ще я сложаSimple Smile
 Терминът ми е 28.10.2008 - но нищо 4удно да се роди и ноември, пърия път преносих цяла седмицаSimple Smile

# 222
дравейте момичета-кокичета!
Да се запиша и аз мисля за сега Света София, макар че не ми е много близо Peace
Колкото до болничните, незнам аз разбрах че не е много препоръчително, з-то влияят върху майчинството newsm78Поразпитайте преди да действате.  bouquet
Лек и успешен ден!

# 223
С Дениз излезнах болнични още в началото на 5-тия месец и не съм имала проблеми

# 224
Здрасти банда  Grinning
Ехаа имаме си албумче разбрах - след малко отивам да видя какво има вътре  Heart Eyes
Салем страшно се радвам за теб ,че всичко е наред  Hug
Легео ще видиш ,че и при теб нещата ще се наредят Hug
Сега да се похваля - вчера на прегледа се видя сърдечна дейност,порасна ли сме - 25мм. и много шаваше мъничето, та доктора малко трудно го хвана,да улови ритъма  Laughing показа ми къде са крайниците - крачета и ръчички,пъпна връв, но понеже е още много малко не може да се разбере кое е краче,кое ръка,но поне горе-долу се ориентирах  Heart Eyes А да ви кажа,нали само си говорим,да чуем сърчице.да чуем сърдечен ритъм и аз като съм наострила едни уши и викам ей сега ще чуя,ей сега - ма нъцки  Crazy док ми го показа сърдечния ритъм и сърчицето  Grinning и при вас ли така беше ?

Общи условия

Активация на акаунт