Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 111
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен. Най-накрая излекувах болните и нещата си тръгнаха по старому. Grinning Пожелавам ви от здраве да не се оттървете и никой повече да не се разболява, че страшна работа.
Отдавна спрях да гледам новини, точно защото всяка вечер съобщават някакви ужасни новини. Всеки ден умират млади хора и дечица по някакъв нелеп начин. Я катастрофи, я нещастен случай. Не издържам да слушам това. Особено, когато става въпрос за невинни деца.  Cry
Онзи ден като ходих да подавам молба за градина, там видях, че на всичка врати са залепили съобщения, че лекарства на децата ще бъдат давани от медицинската сестра само след бележка от личния лекар и рецептата, на която са изписани. Вие сами преценете за какво става въпрос. Peace

# 106
Ети,мерси много за прегръдките,че доста ще са ни нужни,докато свикнем Hug
Днес като ме гушна и не иска ,ли  не иска да ме пусне.Направо сърцето ми се скъса SickДобре,че си е харесал една "леле Пепи" и тя излезе да го вземе,та се получиха долу-горе нещата.Рева повече от 10 минути и аз не издържах и си тръгнах вместо да се самоизтезавам CryУтре ще се пробваме да ядем там,пък да видим Thinking
Между другото не занм дали ваши родители са ви казали,но за 30 години това втора подобна трагедия за Добрич.Преди 30-тина година над 20 души отново в същия влак са изгоряли само че при катастрофа с цистерна.Било е адска трагедия.На майка ми 1-ви братовчед е бил в групата и тя затова си го спомня този случай SadСякаш някаква прокоба има над този град newsm78

# 107
Привет!!!
Аз цяла седмица нямах нет, че пак ремонти из нас! Ноооо, вече съм на линия.
И Лъчи от вчера е на ясла, но този път ще се окаже по-трудно от есенното ходене. Бяхме се разбрали със сестрата да го взема на обяд, но към 10ч. ме вдигнаха по тревога да си го прибера, че не спирал да плаче от като съм го оставила....Отивам да го взема, а той дъх не може да си поеме от рев. Много травмиран беше и като ме гушна, нямаше да го преобуя и да си ходим. Явно положението наистина е било зле, защото познавам сестрата и знам, че е енаправила всички възможно да го успокои.
Тиция, и ние си имаме нашия номер да покаже, че не иска на ясла. Днес като отидохме сутринта не даваше да му събличам якето и шапката. След това хвана баща си за ръката и каза, че иска и той да влезе с него. И като го взеха пак реввввв ooooh!. Днес издържа 3 часа. . Успех и на вас! Надявам се скоро да свикнат дечицата и да не се травмират.
Ети - браво на Венци Hug герой ще излизе. Да се видим да обясни на Лъчко, hahaha че не е толкова страшно!
Амери, за изпотените крачета намерих лек. Една позната ми каза, че всичко било от стелките на обувките /нали повечето са от изкуствени материи/. Махнах стелките на обувките и сложих стелки на "колев и колев" от естествена кожа. Има ефект, от както е с тях не са влажни чорапчетата.
За сега това от нас!
Извинявайте, оплаках ви се на бързо, но както казва Нели, "не сте длъжни да го четете:roll:
Относно трагедията с влака - просто нямам думи!!!! #2gunfireНемога да проумея, как може да има хора да снимат с телефоните си пламаците, а не да помагат на пострадалите!

# 108
  • София
Хайде да не пропусна да се отчета и днес
Цецко беше със зачервени очички от петък и ходихме на очен лекар, оказа се, че е алергична реакция и ще капем капки в очичките. Тича и крещя, като шантав из болницата, чак неудобно ми стана, че не мога да го окротя  #Crazy Сложихме и последната ваксина Пентаксим.
Днес му беше 2 полуден на яслата, сутринта поплака, но после си играл, на обяд хапнал и го взех. Не знам кога ще го пробваме за спане там  newsm78
Харесва му в яслата, че има много играчки и дечица, но иска и мама да е там  Party

# 109
Амери, за изпотените крачета намерих лек. Една позната ми каза, че всичко било от стелките на обувките /нали повечето са от изкуствени материи/. Махнах стелките на обувките и сложих стелки на "колев и колев" от естествена кожа. Има ефект, от както е с тях не са влажни чорапчетата.
Ооо, мила аз като и купя пантофки, веднага и взимам и стелки на Колев. И това не помага. Тя в къщи даже си събува пантофите и ходи по чорапи. Днес пък и бяха хладни крачетата, незнам кво става.
Дано свикнат дечковците, на мен още ми е гадно сутрин. Въпреки, че тя само леко помрънква, и като влезе в групата, веднага се намества на масата да закусва. Преди това в къщи пие Ам 210мл.
Зарадваха ме, че стои на гърне с децата, че се притесних - у дома не ще. Обаче си махала пампата, като се събуди след обеда, и леглото и било мокро  Wink Сега ще нося подлоганче  Mr. Green - мушамичка или там както си знаете  Grinning
Доми нещо я наболява гърло, май се разболява, утре ще мина през педката.
Изчезвам, че е на тренировка  Grinning
ПоповаHug

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 19:08 от amerie

# 110
Привет!
Моето слънчице днес ме изненада много. Похвалиха го, че не е плакал, че е слушал и всичко изядено  Shocked, дори щял да изпревари някои дечица, които вече ходели 1 месец само до обяд. Да видим ние от кога ще ни пуснат цял ден. То сега ни е раничко, все пак 3-ти ден.
Де-си-нямаш проблем ще ги съберем дечицата, но нека да мине малко време, че Гоги 3 ден и болен-40 Т, и аз от днес-38 Т. Rolling Eyes
Рони-хайде, чакаме те да ни навестиш Hug

# 111
Tizija писах ти на лични телефона си .
Момичета ,ако някога ви потрябва билка тук в Ямбол е най-голямата билкова аптека в страната,която снабдява и по-другите градове. Аптеката е "Съни" тел.046/66-36-54
66-53-52.Почти винаги се намират билките в нея ,отделно има и комбинирани чайчета.
мила,ако не те затруднявам,можеш ли да провериш има ли чай за кърмачки и колко струва.тук има само на Хип.както се досещате не е за мен,а за една приятелка,но й идва малко скъп.имало някакъв насипен,трябвало да се търси по билкови аптеки.благодаря предварително
Дадох телефоните на аптеката ,ако искаш обади се те са много отзивчиви и ако има ще отида след работа ще взема и ще ти пратя. Hug Peace
Специални целувки на Алекс на тиция  love001  love001  love001  love001 голямо бонбонче.Тя Емата знае какво да избира Wink

# 112
Здравейте момичета!  Hug
Много ми липсвате. Аз още нямам нет вкъщи и ви пиша от една приятелка. Надявам се до понеделник да ми вкарат нет и да съм пак сред вас.
В неделя се преместихме, беше голяма лудница. В съботата комшийката ми прави изпращане и така се осмъртих, че в неделя неможех да гледам. А на всичкото отгоре икарах до Враца. Crazy Ема се адаптира на новото място. Баба много ми помага, гледая почти през целия ден, а аз хайманосвам. Времето и тук се развали и настроението и ентудсиазма ми поогаснаха.
Иначе сме добре, Ема е здрава, има много хора около нея, които я обграждат с внимание.
Това е от мен за сега. Много прегръдки!  Hug

# 113
Ронкааа,да не забегне снахата с някой врачанки ерген,еййй Naughty
Ох,днес ми идваше направо да се гръмна SickАлекс чак повърна от рев и като се вкопчи в якето ми,няма пускане #CrazyДобре,че после се е успокоил и дори обядва там.Направпо идея нямам как ще го оставям да спи newsm78
Само,че явно адски се е уморил от игра,защото сега заспа в 13.За пръв път,откакто се е родил ми заспива така рано и съм  доволна.

# 114
  • София
Здравейте
Ронка  Hug
Ети ние утре ще оставаме да спим в яслата. Днес сутринта доста поплака, но след 5 минути вече беше спрял и закусваше  Laughing Като отидох да го взема на вратата го послушах 5 минути, говореше си с една кака, която ги гледа- мама, тати, чиче и баба, дааааа. Каза, че и обяснявал, че всички ще го вземем,цялата рода  hahaha Не плака, като го взех и каза чао, даде целувки и така. В яслата има бебе, още няма 1 годинка, та Цецко стоял при него и му давал играчки, занимавал го е да не плаче  Wink Хапнал е и на гърне е стоял.
Америе, ние сутрин преди ясла за ранна закуска хапваме банан, но там не отказва филийката  Peace
Ами това е засега, дано скоро всички "новобранци" свикнат с яслите и влизат с усмивки  Hug

# 115
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета Hug И аз да се запиша в тази тема,че на предната май съвсем и изпуснах края Laughing

Честита Баба Марта и Честит Трети Март на всички.

Откакто се е оправило времето не остава време за нет,имаме повече работа,а през останалото време извеждам Цвети навън,че и на нас ни се разказа играта от болест тази зима.Миналата седмица имахме хрема,оказа се стафилококова инфекция,от нослето в очите и конюктивит,слава богу се оправи за 3-4 дни,но това с хремата го отдавам на факта,че са ни "много чисти"градинките.

За трети март ходихме във Видин,много ни хареса,страшно чист град детето си игра на воля в парка и не видях нито едно кучешко л.... Sick,въпреки,че разхождаха кучета и нито едно куче без каишка,нещо,което не може да се види в южния парк в София Wink
Ето малко снимки оттам!

Нанче откакто температурите са над нулата не ползваме чорапогащници!

Амери,аз напоследък ходя предимно в Заимовия,ако се разхождате натам свиркай,но след 2 ч.,като се прибера от работа.

Бета,Цвети се вози още в количката и си спи по два часа в нея,немислимо е да ходиме без нея където и да било,рядко правя грешката да излезем на разходка ръчичка и след това страшно съжалявам!

Рони Hug,онзи ден минахме през Враца,ако знаех,че сте там щях да ти звънна Hug

Мама Дани,чакам да ни се обадиш,не се видяхме в Сопот,но трябва да си спретнеме една срещичка в София Hug

Айде ставам,че пак ми звъннаха по работа,няма спокойствие ей Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 08:38 от Пиги®

# 116
момичета,хайде на помощ!
Открива се един нов форум,в който няма още потребители.хайде надникнете поне за малко, моля   Praynig
момичетата там са много приятни и доста отчаяни,че няма потребители.
зная че не би трябвало да давам линкове от такъв сорт,но поне за малко ако модераторите се смилят.нали и БГ-МАМА е бил нов някога

# 117
  • София
Цецко май е с температура  Sad започна се....

# 118
Попова, голямо гуши  Hug Радвам се, че Емка е добре.
Пиги, ти доста се изгуби душко  Laughing Браво, че се е закрепило Цветето и непременно ще звънна като съм към парка. То и без това ми е скука  Mr. Green
Ивка, Кика за първи път не си искаше шишето с Ам сутринта. Дано не сме изтървали закуската, че пропуснах да им кажа. Представям си я гладна и бясна  Mr. Green
Вие ще купувате ли цветя за 8-ми март на г-жите ? Аз мисля утре като я взимам, ще имат банкет и да им занеса. В чуденка съм, де  Wink На тая дет ме нерви ще и купя магарешки тръни и пръчки, да се самоизтезава  Twisted Evil
Доми ми е болна, сега как ще опазя дребсата - зор.
Мен пък една глава ме мъчи - лошо, втори ден  Sad

# 119
Здравейте. Чета за малчуганите, които за първи път стъпват в яслата и си мисля какъв рев ще има, когато дойде и нашия ред. Дано бързо свикнат сладурковците.  Praynig Като заговорих за ясли я да ви питам нещо. Някъде бях чела, че ако дадеш детето на ясла, но не се връщаш на работа, трябва да се обадиш и да ти се спре майчинството. Иначе после трябва всичко да възстановявяш с лихви и глоби. Вие майки, чиито деца ходят на ясла получавате ли майчинство? А може и да не съм разбрала нещо. Знам, че ако се върнеш на работа преди изтичането на двете години платено майчинство си получаваш заплатата плюс половината от майчинството.
Бета, къде се изгуби? Има ли резултат? Thinking
Ели, ти в кой блок си точно? Като се затопли може да се видим. smile3521
Ох, Ивка много е гадно. Дано не вдигне много, че малките деца направо се трупясват. Поне при нас беше така, но предполагам, че и при повечето е така. Мен най-много ме е страх от високата температура. За баткото отдавна знам, че разболее ли се и вдига все около 39-40. За Ели още не мога да преценя. Това и беше първото разболяване. Дано скоро не повтори. Поздрави и целувки.  Hug И бързо оздравяване. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт