Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 110
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Ани, аз на никого не съм се обаждала и даже преди 10-тина дни си взех майчинството за ян-февр. Директорката на яслата, каза, че за сега не дава отчети и ще си мълча. После да ме търсят  #2gunfireВ офиса знаят, че съм я пуснала на ясла, никой нищо не ми каза. Давам яко през просото, квот стане. И без друго съм луднала от проблеми  Rolling Eyes
Ивка, май всички ясленски дечковци, се разболяват  Sad И аз се ошашках на 3-тия ден  Hug Дано изкара по-леко  Praynig

# 121
# 122
  • София
Жоржи-и ние те целуваме много!
Пиги-много липсваше на темичките!И аз живея до парка,,Заимов,,-ще се радвам някой път да се съберем. Simple SmileСега ще разгледам и снимките ви.
Рони-супер новина,значи  всичко е наред!Скоро и вашия тати ще дойде и всичко ще е на 6! Peace
Ние нямаме изгледи за ясла,гледаме се сами,а малкия е много непослушен,та полудявам бавно #Crazy.Слуша само навън,но като сме вкъщи не ме оставя да домакинствам и ме прави дива и щастлива. Simple Smile
чао засега,че мъжа ми се прибра!

# 123
  • Варна
Ох,толкова много имам да ви разказвам,а все става нещо и не успявам да пиша. Crossing Arms
Набързо само да кажа,че вече Друнди си пие Нестле джуниър Laughing,свърши се с гадното безлактозно мляко.и кисело млекце си хапва с голям кеф и без проблеми newsm44 newsm68 newsm53. moresmile Hands Clap fiuuuuuu
Слава на Бог и на др.Хаджиева newsm20
И така....

Трябва да ставам Tired
Много ви обичам всички  mrstraetz

# 124
Джорджиии браво на момчета.  Чувството е страхотно изпитала съм го  Hug Hug Hug Hug Ей колко се радвам за вас милички  newsm44

Момичета днес по радиото чух че щеима в Южен парк празник послучай 8 март за мами и дечица. Някой ако знае повече инфо да пише да отидем  Wink

Пиги идеята да се видим е страхотна пиши кога си свободна. За съжаление ние незнаем къде е парк Заимов малко инфо   Wink

Попова добре дошла хайде пускай нета и при нас всеки ден  Hug

# 125
Ани,така е само на теория,а на практика не съм чувала някой да го е засегнало това.И аз,нищо,че съм юрист и знам кое как ТРЯБВА ДА Е,карам също през просото,пък каквото сабя покаже.Те държавата измъкнаха с милиарди,та умрели за нашите смешни 220 лв. за три-четири месеца. #2gunfire

# 126
  • София
Ей, Пиги, появи се най-сетне  Crossing Arms, тъкмо си мислех, че си ни сърдита нещо  Wink.

Ани, новините са два пъти бледа чертичка на теста. Сега се опитвам да стигна до гинеколога, за да потвърди, макар че аз съм си сигурна от третия ден. Имам същите придърпващи болки като с Яна, много ми се спи, не мога вече да спя на една страна. Мъча се с отказването на цигарите и съм раздразнителна.
Утре ще водя Яна на лекар, обаче в понеделник съм аз на ред. Стискайте палци всичко да е ОК.
Тези тестове за овулация са супер, ако не бяха те, този ден със сигурност щяхме да го пропуснем, защото Яна беше болна тогава.

А пък Яна вече е станала много приказлива, всеки ден нови думички. Днес например каза одеяло за първи път, според нея звучи 'даво'.
Онзи ден й викам "Сега ти измивам и другата ръчичка и стига толкова", а тя вика "Кай (край)"  Laughing. Казва вече много глаголи - бага (бяга), падна, дари (удари), бои (боли), паче, качи (скача), гай (играе), пие, нани, разни други думи като душ, кула (кула и акула), цете, толче (столче).
Най-накрая започна да казва куче, коте, кола и кава вместо бау-бау, мау-мау, бръм-бръм и му-му и е много доволна, постоянно го повтаря това куче. Понякога забравя и тръгва да казва бау и довършва с куче и се получава бакуче  Laughing.
Напоследък си играе с едни гумени играчки отпреди сто години и си е харесала три зайчета. Кръстила ги е батко даче (зайче), кака даче и бебе даче и само си ги изрежда, но след няколко пъти повтаряне се обърква и започва да се чуди кое кое беше  Joy.

Днес я питах дали иска да си имаме бебе и тя каза Да, ама тя така си отговаря, ще я питам, като ревне братчето дали така ще мисли  hahaha.

# 127
  • Варна
Добро утро Hug

Бетта,това е страхотна новина Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.И на мен така ми показа отначало ,мноооооого бледа втора чертичка,чак се обаждах до офиса на Шуър чек да питам що тъй? Crazy
Стискам палци при доки всичко да мине ок,и да имаш потвърждение на прекрасната новина.страшно се радвам и мноооооого силно те прагръщам Hug Hug Hug

Мойто чаве е пак на масата и тропа Tired
Бягам..

# 128
Betta евала за смелостта.    fingerscrossed stork-boy

Ние пак сме с кашлица и сополи.Днес сме при хомеопатичката.  ooooh! Аман вече  Confused  Тез ясли големи бацилници.

На малките ученичета бъзо адаптиране!

# 129
  • През девет земи в десета
Добро утро  Hug

Бетта,смела жена си ти,каза го и го направи,пожелавам ти леко бременеене,а за цигарите не се съмнявам,че ще ги откажеш без проблеми Peace Ние ходихме в едно клубче до вас на спирката на трамвая на Димитър Петков,новичко и чисто за сега,много ни хареса,но ти беше писала,че Яна е болна и се отказах да те притеснявам,другия път като сме в района непременно ще ти звънна,баткото го караме на тренировки до Локото и може да дойдем до вашата градинка вместо да го чакаме там Hug

Аз от вчера преместих Цвети да си спи в нейното легло,но купих една преграда за легло от Джъмбо и махнах решетката,че иначе надаваше страшен писък само ако я доближа до леглото,детето не се е събуждало изобщо,май по-притеснената съм аз,ставах сто пъти да видя дали е завита,диша ли,такива ми ти олигофренски работи Thinking Сутрин става и си вади чиния от шкафа,отваря и хладилника сама и се обслужва,вече си влиза сама в тоалетната сваля гащите,слага си нейната дъска и ме вика само да я вдигна,май ще трябва да купя някакво стъпалце да се качва сама newsm78 Като се прибираме от разходка си слага стола и се научи да пуска сама чешмата,голяма беля е вече.Казва доста думички,но маха първата сричка и определено само аз разбирам какво иска да каже Laughing Все още се кърмим,но само вечер и сутрин е адски смешна като я вдигна и е още сънена,иска да цока,аз не давам голяма борба пада,мисля до две годинки да давам и после край,стига толкова,че ще остана бе зъби и всяка ставичка ме боли.

Мама Дани сега като се оправи пак времето ще се чуем,пращам ти телефоните ми на лични,поне единия ще вдигна със сигурност Laughing ,парка Заимов е в центъра до паметника на Васил Левски,вие в кой квартал живеете сега,ако се ориентирам в района ще минем да ви вземем с колата Peace

Дидито и на тебе ти пускам телефонче Peace

Жоржи,много се радвам за вас и аз знам какво е,сина ми хем го кърмих до година и един месец,късно захранване,незнам си какво,а се оказа алергичен към почти всичко,освен картофи и ориз друго не можеше да яде,дори към ябълките направи алергична реакция ooooh!,слава богу израсна го и сега всичко си е ОК,всяко нещо с времето си,сега пък други проблеми "пуберски" си имаме и така Laughing Rolling Eyes

Айде махам се да не ставам досадна,после пак,днес като гледам какво е времето, няма да мърдам от офиса и съм тук Party

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 09:10 от Пиги®

# 130
Здравейте мами и малчогани!
Аз малко на последък ви позабравих,но не е нарочно.
Да си кажа да ми олекне,търся си работа,до сега без никакъв резултат.В нашия малкия град,където всеки познава всеки,моята "любима свекърва" е наприказвала какви ли не глупости,и сега където и да отида,всеки ми вика да си оправя първо децата,а после да си търся работа.Разправяла,че не мога да си гледам децата,че са все болни и такива идиотщини....А вие може да проверите до сега колко пъти сим казвала,че някое от децата са болни.Не са се разболявали от преди Нова Година.
Ох,и се скарахме с моя мъж,като му казах.То не било вярно,тя нямала причина да го прави.Ама просто съм сигурна.То е достатъчно на един човек да каже нещо подобно и то се разчува,че и преувеличено.
ей такива работи у нас.
Бъркам ви имената и само така общо ще кажа:
Лека бременност,бързо оздравяване,лесно и спокойно адаптиране на яслата!
хубав и слънчев ден на всички

# 131
Нели мила това е много неприятно. Това му е гадното в малките градове всичко за всички се знае или имат мнение по въпроса #Cussing out

Пиги живеем в Овча Купел (бул Обиколна), а работя в Хиподрума срещу Била. 
ХАйде като имаш време да се организираме да запознаем децата а ние да пием кафенце  Wink

Днес съм пак следоябд на работа. Цяла сутрин сме си в къщи, че много духа не става за разходка а и на татито му е лошо. Нещо се разболя тези дни  Tired Дано му мине скоро, че много лошо така. Притеснявам се нали той гледа половин ден Криси.
Ох с тази вода и ние сме като вас Пиги. Цял ден ревем и се тръшкаме за водата. Като сме само тримата бива, но дойде ли си свеки става нетърпим. Осеща че има някаква закрила от нея (въпреки, че тя не се меси) и се тръшка още повече, ляга по земята реве .... става ад.  Close
Иначе свикваме по малко, не е много лошо. Със свеки слава на богу няма проблеми тя е много добра и разбрана жена. Само свекъра малко мрънка, но се опитва да не го прави  Sick
Най големия ми проблем е с кухнята на Криси. Записах го на Ози , но манджите са им  Sickи Криси не ги иска. До колкото разбрах няма държавна ясла в района за кухня и за сега му готвя. Някой ако знае друга кухня да помага  Wink

# 132
  • През девет земи в десета
Мама Дани за кухня незнам,но аз готвя примерно през ден,манджите са съобразени със здравословния и рационален начин на хранене и си замразявам примерно по 4 бурканчета от всяка манджа която Цвети обича,супички,пиле с картофи или ориз(не печено разбира се) и когато се случи да не готвя винаги си имам по нешичко в хладилника,същото се отнася и за десертите,правя крем,сипвам в бурканчета,но тях не ги замразявам,а си ги прибирам в хладилника,от литър мляко 4-5 бурканчета, и за да не омръза редувам плодово пюре на единия ден,домашно приготвеното на другия,като свършат,правя нещо друго,мляко с ориз,грис,яйчен крем или овесени ядки,иначе няма спасение Peace Квартала около Биллата в Хиподрума ми е познат,но Овча Купел ми е тъмна Индия,все някак ще се разберем де.Аз до обяд съм в офиса,ако нямам друга работа.след това си прибирам Цветето и в общи линии съм свободна,огледите са ми след 5-6ч.(но не всеки ден) в повечето случаи,че мъжа ми се занимава с детето и така Peace

Нели мога само да ти кажа да не обръщаш внимание и да не се ядосваш,имаш нашата подкрепа,макар и виртуална,пази си нервите за децата,а на другото майната му,а за мъжете нямам думи,голяма любов са с тия майки ей,ама ще видим пък наш'те какви ще станат Simple Smile

# 133
Здравейте!

Не мога да ви прочета но после!

Юл е отвартителна ,бяхме 2 дни при баба и ги побъркахме,сега ще се адаптираме тук ,и дано ни избият вече гадните кучешки че не съм спала!
Спрях АБ на 5 ден,тя пък взе да кашля и едни сополииии,не е истина,но ще я караме така!

Хайде после повече ще пиша!

# 134
Ренка,и ние от тази пуста ясла лепнахме сополи ooooh!Откакто се е родил не ми е боледувал така SickКажете с какво лекувате хремата,че нищо не помага newsm78
Бета,дано е реална чертичката и Яна има братче.Направо голям кураж си проявила с това решение Peace

Общи условия

Активация на акаунт