В офиса знаят, че съм я пуснала на ясла, никой нищо не ми каза. Давам яко през просото, квот стане. И без друго съм луднала от проблеми Ивка, май всички ясленски дечковци, се разболяват
И аз се ошашках на 3-тия ден
Дано изкара по-леко
В офиса знаят, че съм я пуснала на ясла, никой нищо не ми каза. Давам яко през просото, квот стане. И без друго съм луднала от проблеми
И аз се ошашках на 3-тия ден
Дано изкара по-леко
Сега ще разгледам и снимките ви.
.Слуша само навън,но като сме вкъщи не ме оставя да домакинствам и ме прави дива и щастлива. 

.

Ей колко се радвам за вас милички 

, тъкмо си мислех, че си ни сърдита нещо
.
.
. 
.И на мен така ми показа отначало ,мноооооого бледа втора чертичка,чак се обаждах до офиса на Шуър чек да питам що тъй? 

Ние ходихме в едно клубче до вас на спирката на трамвая на Димитър Петков,новичко и чисто за сега,много ни хареса,но ти беше писала,че Яна е болна и се отказах да те притеснявам,другия път като сме в района непременно ще ти звънна,баткото го караме на тренировки до Локото и може да дойдем до вашата градинка вместо да го чакаме там 
Сутрин става и си вади чиния от шкафа,отваря и хладилника сама и се обслужва,вече си влиза сама в тоалетната сваля гащите,слага си нейната дъска и ме вика само да я вдигна,май ще трябва да купя някакво стъпалце да се качва сама
Като се прибираме от разходка си слага стола и се научи да пуска сама чешмата,голяма беля е вече.Казва доста думички,но маха първата сричка и определено само аз разбирам какво иска да каже

,слава богу израсна го и сега всичко си е ОК,всяко нещо с времето си,сега пък други проблеми "пуберски" си имаме и така 

Дано му мине скоро, че много лошо така. Притеснявам се нали той гледа половин ден Криси.

и Криси не ги иска. До колкото разбрах няма държавна ясла в района за кухня и за сега му готвя. Някой ако знае друга кухня да помага
Квартала около Биллата в Хиподрума ми е познат,но Овча Купел ми е тъмна Индия,все някак ще се разберем де.Аз до обяд съм в офиса,ако нямам друга работа.след това си прибирам Цветето и в общи линии съм свободна,огледите са ми след 5-6ч.(но не всеки ден) в повечето случаи,че мъжа ми се занимава с детето и така 
Препоръчани теми