Аз съм горе долу добре.В четвъртък ще ми прикрепят едно апаратче за да видят как се натоварва сърцето.

Обади ми се като дойдеш във Варна.Ще се радвам и не само заради билката де 
Идваше ми да потъна в земята от неудобство.За пореден път се убеждавам,че може да сме по-бедни финансово като нация,но повечето западняци пасти да ядат пред нас като възпитание. 

Един ДоФтор видял,че майка ми дава на татко екстракт от мужик корен и се развикал,че това било тинтири-минтири.Направо не мога да повярвам,при условие,че навсякъде се говори за невероятните свойства на билките 
за НАН!
. Имам чувството, че откак съм отбила Яна само болести
.
, не се коси
.
. Явно от тези картуни, дето ги гледа, й идва вдъхновението. Или пък като хване някоя листовка от лекарство и се прави, че чете, бърбори си на неин език и вкарва и жестове за по-убедително.
!
. Тогава нямаше как да излизаме с нея, а сега вече, мисля, че даже не би стояла в количка. Разходките й са изцяло пеша. Когато сме с нея и трябва да отидем по-надалеч, тогава сме с колата. Като поизчистят града от калта и пясъка, ще я извеждаме с триколката.

. Даже, скоро си мислех да вземам друга количка, за срамотите, да си возя "дъртото магаренце". Нещо ми е безпарично, и не искам да натоварвам мъжлето
и така. Сега реанимираме всички, кой от къде е! Малко тишина! Нещо напоследък доста съм се изнервила покрай тия болести и не можах да се сдържа. 
Ама с такива хора човек наистина трябва да е директен, та да се приземят на земята малко. А този Фънки според мен е решил още преди да започне кастинга така да се държи...доста е груб, явно иска да замени Славчо.
и "нош, нош"