Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 080
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Тиция купих ти 100гр. Ранилист корени ,ако трябват повече казвай.В събота най-вероятно ще сме във Варна и ще ти го донеса.Ронка не може да се свържи с теб по телефона изключен ти е. Ще ти напиша на лични моя ,ако искаш свържи се . Hug
Аз съм горе долу добре.В четвъртък ще ми прикрепят едно апаратче за да видят как се натоварва сърцето.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 17:27 от isi_kam

# 16
И ние набързо да се запишем.
Лелееее всички сме с разни гадни болежки, а сме толкова млади. Как ще си изгледаме децата?  newsm78 С пожелание за бързо оздравяване и никакви ядове.  bouquet

# 17
Iska,много ти благодаря HugОбади ми се като дойдеш във Варна.Ще се радвам и не само заради билката де Laughing
Момичета,много съм ви благодарна на всички за отзивчивостта и желанието да помогнете.Направо ме трогнахте и ви почувствах още по-близки. Hug
Амери,сигурна ли си,че е такава билката ти,защото е много силна,тъй като е за онкологични заболявания и се дава само по лекарско предписание.
Днес направо щях да полудея.По-гаден ден не съм имала от много време.Баща ми още не може да излезе от упойката,защото е много слаб и му е понесло много зле...За капак,сутринта имах работа с едни клиенти англичани и прасетата дойдоха при нотариуса пияни като кирки #Cussing outИдваше ми да потъна в земята от неудобство.За пореден път се убеждавам,че може да сме по-бедни финансово като нация,но повечето западняци пасти да ядат пред нас като възпитание.

# 18

Нан,ние как да се оредим за снимка в първия пост?

Работим по въпроса Peace
благодаря много,а снимка трябва ли ви?!

Ети,благодаря за напомянето,отивам...
ние сега се прибрахме,тука си е леко облачно,но приятно,дано вече да няма застудяване,че ще откача сама в къщи поцял ден.
всички болни да оздравяват по-бързо. Hug

# 19
Tizija писах ти на лични телефона си .
Момичета ,ако някога ви потрябва билка тук в Ямбол е най-голямата билкова аптека в страната,която снабдява и по-другите градове. Аптеката е "Съни" тел.046/66-36-54
66-53-52.Почти винаги се намират билките в нея ,отделно има и комбинирани чайчета.

# 20
нан това за М и за  гъбите .ще ме накараш пак да ходя! newsm78

Ама я кажи на теб какви ограничения ти даде,аз немога без месо и вечер нещо за разпускане,тя само малко вино дава или бира  Crossing Arms

# 21
Амери,сигурна ли си,че е такава билката ти,защото е много силна,тъй като е за онкологични заболявания и се дава само по лекарско предписание.
Ето

Най-вероятно, корените на растението са за друг тип заболявания. На моята кутия пише за всякакви болежки, но не се споменава онкологичен проблем. Даже аз си мисля, че това е вид жиловляк/живовляк? Трябва да си потърся книгата за билките  Grinning

# 22
Amerie,страшна си с доказателствения материал LaughingНаистина билката е същата,но ние ще ползваме коренът.Все пак благодарско за предложението Hug
Направо съм бясна какви коне с капаци са нашите лекари #Cussing outЕдин ДоФтор видял,че майка ми дава на татко екстракт от мужик корен и се развикал,че това било тинтири-минтири.Направо не мога да повярвам,при условие,че навсякъде се говори за невероятните свойства на билките Thinking
Ох,дано по-често говорим за хубави и приятни емоции и никакви болести и проблеми Praynig

# 23
оф пак аз НАН писах ти на лични не знам дали видя

# 24
  • София
Ето ме и мен в новата темата.   bouquet за НАН!

Ние днес бяхме на лекар, защото кашлицата не й минаваше, а отделно се обрина. Оказа се, че е алергична реакция от Суметролима, който ни изписаха, за да не се получи инфекция и да тръгне надолу от гърлото. Та сега вече никакъв Бисептол (съставката на този Суметролим) и пием Зиртек  Sad. Имам чувството, че откак съм отбила Яна само болести  ooooh!.
Нани, от една седмица сме така, но ето, оказа се, че е имало усложнения. Идете да ви види и вашето педи. А за  af, не се коси  Wink.

Бяхме после на село при майка ми и сериозно се разходихме пеша. Вече се опитвам доста да ходим без количка, особено пък там, където няма такова движение и не й треперя на всяка крачка. Кога според вас е нормално да махнем количките съвсем?

Пепи, питаше преди за банята. Ние имаме няколко патета, рибки и други пръскащи животинки, които си къпем и им мием зъбите, чаша с дупки, с която си правим душ, разни канчета, с които си преливаме вода и Яна си играе, докато се къпе. Само се чудя докога ще се къпем във ваничка, дали не е време да започнем права да я къпем?

Лала, и Яна се проявява "творчески" от време на време. Веднъж в колата разиграваше сценка - първо говори с дебел глас като мече, после си отговаря с тъничък глас  Joy. Явно от тези картуни, дето ги гледа, й идва вдъхновението. Или пък като хване някоя листовка от лекарство и се прави, че чете, бърбори си на неин език и вкарва и жестове за по-убедително.

Емили, за игрите, повечето ни са като изброените - разглеждаме книжки, рисуваме с моливи, правим куа (кула) със строителя, играем с кофички и лопатки в пака (парка), подхвърляме си тримата с тати балони, готвим на животните в една купа хартийки и им даваме с голямата лъжица. Много обича да играе на "качи апа" - скача до лампата, с помощта на баща си, разбира се.

Нели, пиеш ли вода  Laughing?

# 25
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет и от мен в новата тема!
Нанче,   bouquet!

Isi, дано няма сериозни проблеми със сърцето! Давай го по-спокойно!

Всички болнички бързо да оздравяват!

На Вяра днес й беше първото постригване при фризьор. Държала се е много добре!

Бета, относно количката - нашата е сгъната и прибрана окончателно откакто паднаха големите снегове  Wink. Тогава нямаше как да излизаме с нея, а сега вече, мисля, че даже не би стояла в количка. Разходките й са изцяло пеша. Когато сме с нея и трябва да отидем по-надалеч, тогава сме с колата. Като поизчистят града от калта и пясъка, ще я извеждаме с триколката.

Момичета, гледате ли Мюзик Айдъл? Аз вчера за пръв път го изгледах от начало до край и се втрещих от държанието на журито  Shocked! Много са резки и арогантни, поне според мен. То вярно, че има  всякакви кукувци на тези кастинги, ама ... все пак ... имат се интелигентни хора  Naughty

Ох, стига съм досаждала.
Чао!

# 26
Betta ние отдавна сме махнали количката. Оня ден бяхме в зоологическата градина 2 часа си обикаляхме пеш а КРиси през цялото време си ходи сам (през повечето врме тичаше напред, после назад) и ако поискахме да го носим беше категоричен. Всеки ден си излизаме на разходка пеш и той е свикнал държи си ни за ръчичка и си ходи е ако види някое коте или куче тогава се заплесва, но общо взето си ходи с нас.  Heart Eyes

ХАйде момичета стягайте се никакви сериозни болежки.  Hug

Малките сладурковци да оздравяват бързо и повече никакви болести идва лято.  Naughty

# 27
Бета, мойта е голяма мързеланка и още се возим с количката  Mr. Green Пък и сега с таз болежка, не ми се мисли да я нося на ръце. Тя, като излизам без количка, си вдига ръцете и почва "гуууш, гууууш"  Wink. Даже, скоро си мислех да  вземам друга количка, за срамотите, да си возя "дъртото магаренце". Нещо ми е безпарично, и не искам да натоварвам мъжлето  Mr. Green Ще се мъча с голямото "бу".
Тиция, аз съм една "скрита лимонка"  Embarassed
"нооош, нооош", както казва Киара за "лека нощ"  Hug

# 28
Цитат на: Крис
Нани,що се сърди маминка?Какво я разстроихте жената?
Laughing Маминка...малко повече говори и дава акъл/и не само тя де, моята майка е същата, само че е малко по-далече/, ама снощи не ни завари в добро настроение - мъжо с висока Т. ,аз...на две водки  Whistling и така. Сега реанимираме всички, кой от къде е! Малко тишина! Нещо напоследък доста съм се изнервила покрай тия болести и не можах да се сдържа. Sick
Бета Аз пък си мисля, че Дани беше лепнал от гадния вирус "Соломон" ли е, какъв е...дето държи по три седмици. Вече е значително по-добре, не му давам нищо да пие. То и мен ме хвана, но освен кашлица имах и налепи по гърлото, после мъжо....всички баби и дядовци се тръшнаха. ooooh!
Количка ползвам само, когато излизам на "голям" пазар иначе с триколката. Когато сме пеш доста често сме на "гуууш' и ми се откачат ръцете.
pepi111 Дай да я видим куклата, оставиха ли и къдриците или... Rolling Eyes Аз на Дани до този момент само бритона съм му подстригвала 3-4 пъти.
Днес гледах малко от Мюзик Айдъл и уцелих баш един дето се мислеше за следващия Лучано Павароти и си вярва, един надъхан    ooooh! Ама с такива хора човек наистина трябва да е директен, та да се приземят на земята малко. А този Фънки според мен е решил още преди да започне кастинга така да се държи...доста е груб, явно иска да замени Славчо. Rolling Eyes
Тиция Как е татето, възстановява ли се след упойката?
Айде "хрофи, хрофи" Sleeping и "нош, нош" Laughing newsm46

# 29
добро утро на всички!  Hug
аз само да се запиша,ама да знаете така се обърквам кой за какво пише и май на последък само ви чета и ви се радвам.много сте ми готини всички
всички да оздравяват по-бързо,че изпускате страхотно време.

Бета,не се притеснявай за количка,то детето само ще си покаже кога не я иска.аз големия до 2,5 го бутах с количка,а малкия вече не ще.много ми е трудно пребирането им,че първо вземам малкия,и докато стигнем до градината...голямо ходене.ама си върви със мен,хванти сме за ръцете и така

спокоен ден на всички,големи сте сладурани Hug

Общи условия

Активация на акаунт