Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 092
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Дю, да ти е жива и здрава сестричката  bouquet И кофти с почерпката - почнах диетата ( ауу-2кг съм  Mr. Green). Ще мина само с гледане, то и така е сладко.
Вчера купих на децата едни гоооолеми ароматни ягоди. Боже, как се стърпях, да не си хапна поне 1 , не мога да се позная  Laughing
Ели, взе ли си паричките, мацко  Praynig
Жоржи, аз мойте ги профуках, пък и те не бяха хиляди  Mr. Green Искам ощееее  Close
За мурсалския чай - знам само, че е мноооого добър. Бяха ми донесли, но мойто слънце чай не пие. Поне за сега де  Wink
Арлина, дано се оправи малката без АБ  Praynig
Обичам ви и пак ще намина  Hug

# 211
Днес мояето мъжленце има РД. черпя ви по случая, да ми е жив и зрав и все така да ме обича!!! Heart Eyes Mr. Green

Дю, да ти е жива и здрава сестричката.   bouquet

Варвара, много се натъжих за малкия Йони.  Sad Сигурна съм, че ще се справиш с всички трудности в името на децата. Майката е най-силното същество за детето си (и не само) и дори понякога неподозираме колко много можем да направим за децата си. Много и силни прегръдки за вас от нас с Ема  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рени, знам аз, че хомеопатията многоп помага. Но тук във Враца няма таквоз чудо. А в София мислех да записвам ема на друг хомеопат, но така и не остана време. Хич не бях доволна от предната, никога нямаше време за болното ми дете  Crossing Arms, ми ма***та й. Close
Днес й взеха посявка за гърлен и носен секрет, в четвъртък ще са готови резултатаите.

Аз като чели съм в някаква дупка, не ми се пише, на разходка не ми се излиза, абе едно такова никакво ми е.  Tired Май нищо неразбрахте  Rolling Eyes
чао, ще се включа с резултат от посявката на ема.

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 12:45 от Рони-Лимони

# 212
  • somewhere over the rainbow
А пък аз все забравям да ви кажа какъв неприятен навик е придобила Яна напоследък. Като заспива, явно очите й смъдят и тя си хваща миглите и си опъва клепачите.
Все едно аз съм го писала. Ама да прави каквото ще, само да заспива Mr. Green

Бета, както е писала Дани, каквото е писано, ще стане. Ако не  сега, другия път Peace Пък дано сега де /бебето/:pray: Hug

Варвара на каква възраст е? Че нали след 30 г. на бременните се прави едно изследване точно за Даун newsm78 Абе Господ сили да им дава! Praynig
Нищо не знам за отглеждането на тези деца, освен обща информация. Но предполагам тук, във форума, има такива майки, даже и темичка май си имат. Нека се свърже с тях Peace

# 213
Да са ви живи и здрави
сестричката на Дю и мъжлето на Рони.По-хубаво от здравето няма.

Варвара на каква възраст е? Че нали след 30 г. на бременните се прави едно изследване точно за Даун newsm78 Абе Господ сили да им дава! Praynig
Нищо не знам за отглеждането на тези деца, освен обща информация. Но предполагам тук, във форума, има такива майки, даже и темичка май си имат. Нека се свърже с тях Peace
Аз родих валери на 31 ,но на мен лично никой не ми направи такова.
Варвара нямам думи с които да ти кажа колко много те подкрепям .Кураж мила.И нека господ ви даде много здраве и сили за да се преборите.
Бета само лоши помисли да не ти минават.Всичко ще е наред,ще видиш.Много е рано за да се установи каквото и да било.Голяма прегръдка от нас Hug

# 214
Лимони, да ти е живо и здраво мъжлето! Скоро ще бъдете заедно  Peace И много се обичайте  bouquet
Ще чакаме резултатите на Емка, а ти се стягай - бегом марш от тъмната дупка  Wink Не ти отива  Hug
Иси, твоите рожбенца как са? Болнички и те май бяха  Praynig

# 215
Още никой не ми се обажда за парите  newsm78 Thinking Crossing Arms но аз жалбата не съм оттеглила и няма да я оттегля докато не взема всичко и някакви гаранции за другите,дали да си търся и 2та месеца след майчинството -отпуските,пък полагат ми се да не са малко newsm78

Ронкаа я излизай от дупката,днес имате повод ,пиинете му по скайпа заедно,за здраве,скоро ще сте заедно,излизай ,от слънцето по- добър антидепресант няма! Peace

Моя мъж днес пък копае долу,пред блока ,правим пейки,маса с барбекю, и площадка детска,ще си направя и алпинеум,разни там камъни и влачещи цветя,аз като съм отраснала в двор и тоз апартамент само китки сея,сега и на вън взехме да оправяме, че лятото ще сме навън я!
А от общината си чакам отговор ,подадох молба за детска площадка,но само обещаваха по изборите сега да видим! Crossing Arms

Дю да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet
И на Попова Мъжлето,Много здраве и успехи!  bouquet Party

Моята сестра вчера си купи роклята за абитуриентската! PartyМного е хубавка,сега почва истинската подготовка,ремонти ,освежавания,майка да му мисли,кредит тегли чак... Confused

Поповадаваш ли и витамини някакви,ние тук махалата майките всяка дава,саностол,мултивитамол,разни такива newsm78

# 216
Юлки, здравейте!
Благодаря Ви за подкрепата! Зарадвах се когато видях ЛС на Eti_31 и разбрах, че с Amerie са ме търсили из форумите. Не ми остава много време за интернет, но сега имам минутка да драсна един ред.
Най-общо Тризомия 21 или по-известно като Синдром на Даун е нарушение в броя на хромозомите. При самото зачеване 21-вата хромозома на Йони се дели 3 пъти, а не 2 пъти. И както ivka76 е писала децата със СД не се отличават от другите деца, просто са им нужни повече любов, внимание и търпение. Дете със СД, което расте в добра семейна среда може да израстне напълно самостоятелен юноша. Аз и съпругът ми ще дадем на Йони всичко от което има нужда, а Викчето ще му е много добър пример за подръжание.
Като споменах Виктор да отбележа, че той расте много бързо - вече е 15 кг и цели 90 см. Прави изречения от 3 "негови" думички и се опитва да пее. С него е много забавно и малко изнервящо в моменти, когато реши да прави нещо сам.
Трябва да ставам от компютъра вече.
Поздрави на малките слънчица!

N_A_N™ на 26 год. съм. Това е даказателство, че въпреки твърденията на АГ няма рискова възраст. При нас всичко е въпрос на случайност.

# 217
  • София
Благодаря на всички за добрите думи, много сте мили   bouquet!

Варвара, много се радвам на положителната енергия, която лъха от теб   bouquet  bouquet  bouquet. Сигурна съм, че ти и мъжът ти ще дадете всичко от себе си, за да осигурите най-доброто за Йони  Hug Hug Hug.

НАН, амниоцентеза за откриване на генетични заболявания се прави обикновено над 35г. или след лош резултат от скрининг-теста. Аз малко се плаша от това изследване, защото имало някакъв, уж минимален процент, да се изгуби бебето при него.

Много се изненадах, че има и друго такова диване като Яна с тия мигли, но въобще не се изненадвам, че е Дая, те от малки все еднакви ги вършат  Laughing.

Амери, наистина не е зле да питаш педито ви за това присвиване на очите, както си решила.

Честито на рождениците и техните близки, да са ви живи и здрави! Гледам, че и Мама Писана от нашите момичета е рожденичка днес, честито и на нея - дано да чете!

Ема, Зоя и което друго детенце е болничко да се оправят бързо  Hug!

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 16:23 от Betta

# 218
  • София
Varvara i  Betta  Hug знаете, че мислим за вас много положително и много ви обичаме, не само в трудните моменти за вас  Hug Бета, не се плаши от някакви изследвания, всичко ще е ок  Peace
Varvara, радвам се че намери време да ни драснеш един ред, много целувки на малкият Йони и да ни изпратиш снимчици  Hug Викито много голям мъж станал, пу-пу   Hug

# 219
  • somewhere over the rainbow
... се прави обикновено над 35г...
Уф, да бе ooooh!

# 220
Момичета, благодаря ви за пожеланията за РД-то на сестра ми.
Рони, честит рожден ден и на твоето мъжле!!! Пожелавам ви незбравими мигове заедно и много да се обичате!!!

Варвара, страхотно е, че показваш тази невероятна сила  Hug Сигурна съм, че ще се справите с всички предизвикателства! А Виктор наистина много голям е станал. Hug

Ех, Ели, на сестра ти сега предстоят най-красивите моменти - весели празници!

Гергана вече спи дълбоко, отивам и аз.

# 221
# 222
Здравейте и от мен по нощите.   Hands Clap Докато успея да изчета какво сте писали и темата ще свърши.  Whistling
 baloniЧРД на мъжо на Рони и сестричката на Дю - да са ви живи и здрави. baloni

Аз тия дни разучавах леко фотошопа, за да си направя картичка с Калоян за 8-март. Направих си и много си я харесвам.
Иначе сме добре с Калоян, ходим на разходки, много е почнал да говори, сглобява изречения, нахитрял е доста.
Варвара - честито ти съкровище.   bouquet Вярвам, че ти ще си силна и търпелива, а Йони ще бъде обграден с много любов и ще израстне напълно самостоятелен юноша.
ВеттаHug fingerscrossed Praynig
Иси - аз бях на 29, когато забраменях и генеколожката ми каза, че е желателно да си направя кръвни изследвания за оценка на риск за Даун. Но явно не всички лекари казват.  Confused Струваше 20 лв. и касата не го поемаше. Прави се между 15-19 г.с. и е доста гадно, докато се чака да излязат резултатите. Очакваният възрастов риск беше 1 към 1000, а моят изчислен риск беше 1 към 10 000. Помня, защото много се зарадвах на резултатите. При риск по-висок от 1:250 се обсъжда амниоцентеза.
Още щях да пиша, ама нещо ми се доспа.   sleepuu
 lovekiss lovekiss lovekiss

# 223
Добро утро!
Весел и усмихнат ден ви желая.
Иси - аз бях на 29, когато забраменях и генеколожката ми каза, че е желателно да си направя кръвни изследвания за оценка на риск за Даун. Но явно не всички лекари казват.  Confused Струваше 20 лв. и касата не го поемаше. Прави се между 15-19 г.с. и е доста гадно, докато се чака да излязат резултатите. Очакваният възрастов риск беше 1 към 1000, а моят изчислен риск беше 1 към 10 000. Помня, защото много се зарадвах на резултатите. При риск по-висок от 1:250 се обсъжда амниоцентеза.
Така е ,но нали ние сме дълбоката провинция и никой с нищо не те информира  #Cussing out #2gunfire

# 224
Iska,Права си за дълбоката провинция и невежеството на лекарите #Cussing outАз дълго време се чудех дали да си направя скрининг,защото лекарката ми ми каза,че няма риск за мен,тъй като ме гледа и на триизмерен.Обаче аз нали съм си малкооо ненормална параноичка и се хукнах да ходя на своя глава на скрининг.Мъжа ми беше тогава в Нигерия и лекарката каза,че няма смисъл да прави само на мен,тъй като е нужна кръв и от двамата родители.Аз съответно психясах максимално,защото беше буквално последен срок и не ми оставаше нищо друго освен да се моля всичко с бебо да е ОК.Тогава тя се опита да ме успокои,като ми каза,че виж на в дълбоката провинция  не са и чували за такова чудо и си живеят спокойни до раждането.Е, гати простотията #Cussing out
Момичета,къде се намира "Джъмбо" в София?
Бетта,дано всичко с бебо е наред.Недей да кредитираш на 100% мнението на лекарите Naughty Аз понеже загобух едно бебе,поради близост на ембриона до миомата и втория път пак почти го бяха отписали,поради същата причина и много кървене CryСамо,че нъц на тях-ей сега тука това отписаното беснее край мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт