Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 089
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз вчера бях при мойта лекарка и тя ме спокоява, че всичко си било ОК, според нея се виждало жълто тяло и да не се шашкам. Другия петък пак съм при нея, надявам се да му видим сърчицето вече  Praynig. Не смея да се зарадвам още, но се поуспокоих.
Само ми се спи, добре че мъжът ми става нощем да завива Яна, че аз изобщо не я чувам. Тя като се отвие и започва да мрънка и ако не я завиеш, се разсънва и следват час и половина игри, гушкане, мрънкане и т.н.  Rolling Eyes

Верно пораснаха дечицата. Яна вчера навърши цели 20 месеца  Simple Smile. Била е много послушна при баба си, докато бях на лекар - яла, спала, правила на гърнето всичко и слушала. Купихме й книжка по този случай. Искам да й купя някаква по-занимателна играчка, но не знам каква - може би кухня ще й е интересна, но те нали се водят за над три годинки, дали няма нещо опасно в тях  newsm78.

А за тази книга нямам думи  ooooh!. Дали не могат да го съдят това издателство, например някоя организация за защита на децата  newsm78

# 271
Днес е Тодоров ден.
Анет, да ти е жив и здрав именника. С много здраве да си носи името, да ви радва със своите успехи!     bouquet

# 272
Рени има още даже мисля че е до Юли месец,раздаваха карти във магазините!

Честито на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet

Тиция, аз искам в една страна(държава) ,да видя мизерията,така се разбира истинското,иначе лукс има навсякъде,не търся лукс,искам да видя пирамидитееееееееееее,ако търябва до тях ще спя,искам да ги пипна! Grinning Даже после да си ходя, не им ща разходките и допълнителните такси за всичко...четох днес поинтересувах се,бахти и скъпотията, нищо не влиза в пакета всичко допълнително си плащаш.....

Аз в Германия съм спала в багажника на колата,и по шротовете съм обикаляла и по бензиностанции съм се къпала,не ми е трябвал лукс,и на Виена съм пила по 5 евро кафе и в един шадраван шях да се одавя,ама пак си ми е било гот кво като не съм спала в лукс 6 ******

Mr. Green

Та така!

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 19:25 от Eli83

# 273
на всички малки и големи именници!
Бъдете здрави, весели и щастливи!

Ние също получихме желаното жирафче от играта на Памперс. Рени, дават пликове за играта в Кауфланд.
Betta - все пак е успокояващо, това което ти е казала твоята лекарка. Може би има по-добър видеозон. Ти ни държи в течение, за да знаем кога да стискаме палци за следващия преглед Hug
amerie-споко, аз обожавам студено кафенце Grinning
Венци снощи като му откърти в 19ч. та стана днес в 7 сутринта. И понеже му е скучно ми вика-"Мамо, айде тавай!" и ми дърпа завивката, за да се надигна hahaha

# 274
  • Варна

Момичета черпя ви послучай 16 рожден ден на дъщеря ми. Hug

# 275
suzi_a,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОРАСНАЛОТО МОМИЧЕ! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА КЪСМЕТ,  МНОГО УСМИВКИ, И ТРЕПЕТИ  Wink

Bettaмного обнадеждаващо, не се притеснявай, всичко ще е наред на следващия преглед. С теб сме  Hug Praynig

# 276
suzi_a, на голямото ти момиче вече!
Нека само да те радва с постиженията в живота си!

Сузи, това е за теб мила:

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 11:16 от eti_31

# 277
момичета имам една молба ,моя Валери много пада и си удря главичката,вече започвам да се притеснявам ,вашите дечица удрят ли се много и изобщо поведението им.

# 278
Честит Рожден Ден на порасналата, малката кукличка на Сузи!Весели приключения и много усмивки й желая!
Сузи, за теб:

Бета
, много ме зарадва добрата новина при теб!Сигурна съм че другата седмица, също ще изкочиш с добра новина тук! Hug

Иска, Мария от както сложихме дебелите дрехи зимата, също много започна да пада.Пада на ръчички обаче, главата 1-2 пъти да е удряла.А и вече започнаха да стават много по-смели дребните, предполагам, че и това е причина да падат често.

Ели
, в Кайро съм била 1992година и предполагам че много неща са се променили от тогава!
Аз също бях силно впечатлена от мизерията и галадът там.Спомням си как хвърляхме кутийте с храната, която ни дадоха от кораба на гладни майки и дечица, които протягаха ръце към нас  от пътя.Спомням си че се разплаках от гледката(бях почти дете).
Самите пирамиди ми се сториха много по внушителни от далече.Когато пристигнахме там и като ни задърпаха тия ми ти араби-"купи това, купи онова", "качи се на въшливата ми камила"...някакъв ужас.Пълна туристическа истерия е на пирамидите, а това убива цялата магия.
Пуснаха ни да влезем само в пирамидата на Хефрен, а в Хеопсовата не пускаха.Вътре естествено нямаше нищо, всичко е изнесено в Музея на Египетското Изкуство, който е в Кайро.В музея наистина е много интересно, там ми хареса в пъти повече от колкото на самите пирамиди.
А преди да посетиш Египет те съветвам да четеш възможно най-много за египетското изкуство, така ще ти бъде в пъти по интересна екскурзията, защото ще си наясно какво гледаш, в музея най-вече.

# 279
Suzi,честита ти рожденничка  bouquetДа ти е жива и здрава дъщеричката Hug
Ели,освен пирамидите има още много неща за виждане,както е казала Ася.Имай предвид,че ще ти трябват доста парички за входни такси по музеи и други от този род. NaughtyИ най-вече-не се качвай на камила,защото после докато не изръсиш поне 20 долара няма да те свалят hahaha
Относно моето пътуване вече малко съм на тръни,защото другите хора,с които ще ходим май,-май са по-повърхностни SickВчера звъннах на момата да й кажа какъв готин маршрут съм направила за разглеждане на джамии,дна древна стена,водопади и т.н. ,а тя крайно незаинтересована само ме попита:"аМИ Моловете"?! ooooh!Все едно тук няма Молове и трябва специално да ходим до там,че да пазарува  #2gunfire
Ронка.Емката нещо потслабнала ми се вижда newsm78Май много лудее тази наша снаха Mr. Green

# 280
И най-вече-не се качвай на камила,защото после докато не изръсиш поне 20 долара няма да те свалят hahaha

JoyАхааа, една полякиня доста време си изкара на въшливото изчадие Mr. GreenЧак на рев я изби по едно време горката и на края плати ли си, дожаля ли им за нея, ама я свалиха.
А за папирусите, ако искаш да притежаваш изработен по автентична технология такъв, не си купувай от уличен търговец, в Института им има такива наистина оригинални.
Вода и храна също ни забраняваха да си купуваме от Кайро, даваха ни такава от кораба.Там заразата е на всякъде Sick
По магазини време в Кайро е малко трудно да загубиш.Там кожите са много евтини, а за твое удобство, търговците те чакат пред пристанището.Минаваш, купуваш някой боклук и продължаваш разходката си по забележителностите Laughing

Входовете за музеите наистина са доста пари, но има някой номера с които можеш да си спестиш средства.Ако си издействаш прес-карта от някъде, ще влизаш безплатно в музеите, студентска карта(май трябва да е заверена в посолството ли...ще те излъжа къде точно) пък ще ти дава намаление.

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 14:11 от Asya_

# 281
  • somewhere over the rainbow
Сузи, честит рожден ден на голямото ти момиче!!!
За теб и за нея -   bouquet Hug  bouquet

Иси, ти пък, ще падат ами, как няма да падат - от столове, легла, спъва се, подхлъзва се Crazy  Друг е въпросът, ако пада както си върви, без видима причина за това - тогава може да има проблем с вестибуларния апарат. Главата не сме я удряли много чак. Забелязала съм я, че когато пада, изключително си пази главата. Определено инстинкта за самосъхранение работи Sunglasses 
Кажи по-подробно какво те тревожи теб Thinking

# 282
Здравейте и от нас!
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване тези дни!
Аз да ви се оплача - в петък тъкмо си мислих, че Лъчко вече две седмици ходи на ясла, като от началото на втората даже и спи там и всичко е ОК и вечерта изненада ....... вдигна висока Т, която трудно сваляме, изписаха ни и АБ /защото без тях бързо ставало пневмония/.Сега ще сме си в къщи и ще се борим със вируса. Това със сигурност това ще се отрази на привикването към яслата  Sad, но по-важното е да оздравее Praynig Praynig Praynig
За сега това от нас. Отивам да ви чета, че доста имам за наваксване.....

# 283
Честит Рожден Ден на порасналата, кака на Сузи!
Честито и на всички които имаха поводи тези дни.
Желая ви здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще ви научи как да постигнете предното и как да се пазите от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота

Иси, ти пък, ще падат ами, как няма да падат - от столове, легла, спъва се, подхлъзва се Crazy  Друг е въпросът, ако пада както си върви, без видима причина за това - тогава може да има проблем с вестибуларния апарат. Главата не сме я удряли много чак. Забелязала съм я, че когато пада, изключително си пази главата. Определено инстинкта за самосъхранение работи Sunglasses 
Кажи по-подробно какво те тревожи теб Thinking
Така е ще падат ,но Валери ходи на пръсти и навън просто си зарива пръстчетата и на почти всяка втора крачка се е спънал ,но е страшно инат и не дава да го държа за ръката.А в къщи много се хлъзга и пада ,но не се пази изобщо и почти винаги си удря главичката и много ме притесняват тези удари дали няма да му се отразят по някакъв начин. Оф не знам  винаги го сравнява с Марти ,а не трябва , но винаги го правя.

# 284
  • somewhere over the rainbow
...и навън просто си зарива пръстчетата и на почти всяка втора крачка се е спънал ,но е страшно инат и не дава да го държа за ръката.
Даяна е същата ooooh!
А вкъщи ако сте с паркет и той е по чорапи/терлици, съвсем нормално е да се хлъзга. Ние почти навсякъде сме с килими, а там, където няма, Даяна пада 3 пъти за 2 метра. Обаче гледам, че тя не се впечатлява много, става и продължава, та и аз не се впечатлявам Whistling Може да му слагаш пантофки с гумена или друга нехлъзгаща се подметка.

Общи условия

Активация на акаунт