Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 382
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Точно така , всеки пише там където му харесва и се чувства добре. След  като не ти харесва  темата - не пиши. Едва ли на някой ще му липсва "иронията" ти  Peace
Ауу, разби ми сърцето! Cry

# 76

...аз вече съм на 3-4 кафета  Rolling Eyes

станала съм в 6 и вече взе да ме удря следобедната дрямка  Laughing
... поне тази работна седмица е 4дневна  Peace

# 77
И аз вече сърбам второ кафе! Малкия май зъб го мъчи и снощи заспа чак в 12 с Панадол...
Сега го чакам да се наспи, да излезем и да видим колко ще е крив днес зъбльо!

Ji, не искам хич да се меся или да давам съвети, но не бъди груба! Simple Smile

# 78
Честита Баба Марта и от мен с малко закъснение.
Ама с голям вЕтър започна Баба Марта. Ние почивните дни бяхме в с. Аспарухово, еййй, щеше да ни издуха. Децата не можаха да се наиграят на воля. В крайна сметка пак сме си с кашлица , която от миналаа седмица започна и тъкмо беше почнала да попреминава. По повод на Баба Марта ето нещо забавно: Меглена Кунева раздала мартеници в Европейския парламент, обаче някои от евродепутатите не разбрали точно смисъла на традицията и помислили, че Пижо и Пенда били обесени на конец. Joy Сигурно са си играли на развален телефон.

По повод на няой коментари  smile3505
stitch, съжалявам за кученцето ви

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 14:09 от krasi72

# 79
            Това неспане да не е заразно  newsm78 Мечтая си да се затворя някъде и да спя 5 дена  Mr. Green /дребния беше 3 дена с 39 градуса Т и няма сваляне  ooooh! /

# 80
  • вкъщи
мами помагайте с идеи,в4ера си намокрих телефона и цифровия апарат.има ли на4ин да с еоправят....и къде

# 81
мами помагайте с идеи,в4ера си намокрих телефона и цифровия апарат.има ли на4ин да с еоправят....и къде
Извади на тел-а батерията, не го включвай докато не изсъхне добре, може и нищо да му няма.Ако се опиташ обаче да го включиш мокър може да го прецакаш.

# 82
Лозова е много добра зъболекарка, само дето не работи със здравната каса. Колкото зъба ми е направила не са мръднали, също така първо гледа по всякакъв начин да ти излекува зъба, а не като някои други направо да ти го извади /имах и такъв случай с една зъбарка от Славейков Мариела не знам каква беше в 65бл и е кабинета/. Сега ходя при д-р Чиликов. Избрах него, защото видях как работи /специално за металокерамиката/ по-добра е и от моята, работи по-евтино от бургаските зъболекари. При него отиваш, взима ти мярка върху твоите зъби и като са готови ти се обажда, пили и слага. Няма като тука една седмица да ходиш без зъби.

# 83
Джи, а толкова ли не може да се сетиш, че като непрекъснато даваш определения, че темата е......обиждаш момичетата, която пишат в тази тема? малко прекаляваш вече ми се струва.

Херелина за кое прекалява? Никой не го е казал до сега, но не мисля да си трая повече. Тука има 10-ина човека, които пишат, всеки друг като се опита да се включи по някакъв начин в разговор някакъв и бива игнориран. Тази тема в последните месеци много се промени. Преди се обсъждаха всякакви работи, а сега какво четем само? Ау колко си хубава / доста лицемерни думи между другото/ ай да черпя едно кафенце или мъжа ми днес има рожден ден дай да черпя една торта, ауууууу първо зъбче пу пу............ и се почва едно овче блеене тука с тези поздравявания. Не. Думата лицемерие е много мека за да опише ситуацията тук.

Джи, я кажи коя е другата тема да хвърлям по едно око там, че май и аз ще приключвам тука :>

# 84
Ох, взех да се ядосвам и аз
Имам чувството, че само в Бургаските теми се получава така  ooooh!
всъщност каквото си дробим, това си сърбаме, но по този начин, нищо няма да се постигне !!!
Глупаво е всеки да дърпа нанякъде - тук сме с друга цел и ли аз нещо не съм в час  Rolling Eyes
Затова ще продължават да не се спазват правилата в различните подфоруми и да се сливат теми. Редно ли е в На пазар да се пита за градини и лекари  newsm78
Доколко темата е сериозна, полезна и разводнена... пак казвам зависи ОТ НАС  Peace

# 85
  • Бургас
Не мисля ,че сте прави - в другата тема е много по-правилно да се пита за информация къде какво се намира отколкото тук ,това е отчетна тема все пак- колко сериозна може да бъде  newsm78 .На мен лично не ми пречи кой и къде пита  и не вярвам в темите на другите градове да не е същото положение.За лекари конкретно съм съгласна ,защото си има такава тема,ама там като пита някой за нещо по-различно от гинеколог или педиатър и пак ,защо питаш тук - е ми къде да питаш в крайна сметка newsm78

Бъдете малко по-толерантни все пак.За почерпките с повод и без повод - не ми допадат ,ама в крайна сметка всеки го вълнуват различни работи ,ако някой трябва да има нещо против - това са модератори и администратори.

и все пак искам да честитя на УстатАnbirthday Честит празник,Валя !  nbirthday

megata
,другата е Къде в Бургас в На Пазар ,ама и тя се превръща като тази Confused

# 86
  • София
Здравейте! Можете  ли, да ми кажете, къде в Бургас има детска кухня?Как става записването и какво се носи?
Благодаря ви много!
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден!

# 87
  • Бургас
tuni, първо трябва да кажеш за кой квартал питаш,защото навсякъде има детска кухня  Peace

# 88
 Галка печели конкурса по толерантност. Laughing
 Меги, няма точна тема, спамим в разните там в Клюкарника и Къде в Б-с, на лични, Скайп, Кю и т.н.И точно щото тази не става.Аз се заяждам като обърна внимание и веднага след мен се пльосват два чаршафа кафета и три страници честитки.
 Ама кво да се прави, живот....

# 89
.....

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 17:00 от Ji

Общи условия

Активация на акаунт