Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 425
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Burgas, Bulgaria
аз не съм правила сватба нито съм подписвала.Та няма да е зле ама аз вече неискам май  newsm78.Няма ли да е малко смешно или по-точно и аз незнам как да се изразя с Ники вече голям а ние сватба.Много съм смотана и аз егати изразяването.......

# 196
Няма ли да е малко смешно ...

И дори и да е смешно какво лошо има. То затова се прави сватба - банкетче, веселба, една прекрасна вечер и толкова. Даже като има деца да търчат с балоните наляво надясно става по-готино  Wink

# 197
аз не съм правила сватба нито съм подписвала.Та няма да е зле ама аз вече неискам май  newsm78.Няма ли да е малко смешно или по-точно и аз незнам как да се изразя с Ники вече голям а ние сватба.Много съм смотана и аз егати изразяването.......

Защо да е смешно. На мен пък дори повече ми харесва идеята, малчо да е шафер на мама и тати.

# 198
и аз не виждам нищо смешно
.... впрочем като бях малка, много обичах да ходя по сватби и се сърдих на майка ми и баща ми, че само на тяхната не съм била  Mr. Green ми да що са се оженили преди да се родя  Crossing Arms другоо си е и аз да съм там  Joy

# 199
 Малко ни в клин, ни в ръкав, но да знаете, че направленията от личните лекари към педиатри са без лимит.Така че, отстоявайте си правата. Simple Smile

# 200
  • Burgas, Bulgaria
Малко ни в клин, ни в ръкав, но да знаете, че направленията от личните лекари към педиатри са без лимит.Така че, отстоявайте си правата. Simple Smile

да ние като лежахме в болницата този млад готин мургав лекар Ангелов ми каза за това ни право.

# 201
 Oоо, по младите докторчета се заглеждаме, а? smile3503

# 202
  • Burgas, Bulgaria
с тези светли очи и този тен вроден.Винаги ухаещ невероятно и с лакирани нокти.Ако моя прочете това ще ме напусне Mr. Green.
Междо другото ако знаете каква сцена ми направи защото влизам в Красиви мами покажете си мъжете-той е голямо момче и направо дърто магаре и уж неревнино а гледай го ти.Ми аз като намирав айде да не казвам какво в компа  Rolling Eyes

# 203
тедка имам му гсма.ама тел си го полях и сге а не мога да ти го дам,всеки ден преглежда след 14 и 30  вполиклиниката срещу космос.а баба ,дето бае има в 28 блок  в славейков.в крилото,сем.купенови пише на домофона.

blagodarq,издирих го и днес в 15ч имаме преглед при него.....
ходих и при д-р Узунова в Св.София,но тя даде диагноза епилепсия..... а аз не съм убедена,че е това Naughty искам още едно мнение. дано не е права Praynig  прати ни на ЕЕГ,но Деби е с кашлица и казаха,че нямало да са адекватни резултатите...понеже всяко едно прокашляне,щяло да "разстрои" апарата Rolling Eyes утре заминаваме за Сф.... препоръчайте ми някой добър д-р там Rolling Eyes Трябва ми детски невролог.....
д-р Ишкиева ми даде час чак за 21.03. #2gunfire до тогава ще се пръсна от притеснения. Cry

# 204
  • Burgas, Bulgaria
Тедка моля те неходи при Ишкиева ами си вземи детето и ходи в София.
Аз тук на 14г. бях в инвалидна количка щото ми казаха че понеже неискам да ходя на училище си измислям болести.
Недев тук каза че имам 4 тумора а Ишкиева неизлечима болест.Майка ме заведе в София Направиха ми ЯВР и ме оперираха.Днес ходя и нямам проблеми.
Има невероятни лекари там.Некорумпирани хора.На 4-ти километър знам че имат специална детска клиника по неврология и са отлични лекари.Има и един национален консултант много известен невролбог занимаващ се точно с ЕП в окръжна тя сега е СВ.Анна-Герасимов май беше.
Много се надявам че не е ЕП .АЗ се лекувах с такива лекарства понеже имам 5-6 припадъка и се останови че тук са ме объркали.Много е специфично това заболяване .
не те познавам но от сърце те моля и съветвам като майка не стой тук. Praynig

# 205
Тедка, Ишкиева има частен кабинет на Македония 96.
За Софийски лекари е най-добре да пуснеш тема в здравния Peace

с тези светли очи и този тен вроден.Винаги ухаещ невероятно и с лакирани нокти.Ако моя прочете това ще ме напусне Mr. Green.
мама21, тъкмо щях да те питам дали си добре с очите, щото аз само за един Ангелов се сещам- стар, неприятен и невъзпитан Mr. Green

# 206
  • Burgas, Bulgaria
 КатКа  пууууу лоша такава.Ще се обиждаме ли .Ух че ми стана кофти като като си помислих.Младичък е тозиии

Не съм пушила от две  седмици и сега запалих-много гадно.
къде сте бре и в лошото време ли хайманосвате.

# 207
  • вкъщи
теди в софия отидете при брусарски в александровска болница,в нета има информация.майка ми мин седмица ходи в сф при един неврохирург да носи снимките на мони,4е нали е със с4упен 4ереп.той е в медицинска академия,ако трябва ще взема тел от нея,мн е доволна,даже и ка4ил снимките на диск.
стискам палци вси4ко да е наред  с деби,наистина з а скенера трябв а да не кашля,нашия мони кашляше въпреки упойката.

# 208
теди в софия отидете при брусарски в александровска болница,в нета има информация.майка ми мин седмица ходи в сф при един неврохирург да носи снимките на мони,4е нали е със с4упен 4ереп.той е в медицинска академия,ако трябва ще взема тел от нея,мн е доволна,даже и ка4ил снимките на диск.
стискам палци вси4ко да е наред  с деби,наистина з а скенера трябв а да не кашля,нашия мони кашляше въпреки упойката.
Брусарски е неврохирург, не невролог. След час ще напиша името и тел на най-добрия невролог от Александровска болница / който лекува епилепсия/

# 209
теди в софия отидете при брусарски в александровска болница,

Брусарски е най-добрия, мъжът ми се оперира при него. Също съм чувала добри неща за Габровски- май в Пирогов беше...Обаче доколкото разбирам на нея и трябва първо консулт с читав детски невролог.

Цитат
КатКа  пууууу лоша такава.Ще се обиждаме ли .Ух че ми стана кофти като като си помислих.Младичък е тозиии
Завиждам затова Mr. Green. Рядко срещам такива мъже.

Общи условия

Активация на акаунт