Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 799
  • 540
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
didi84 Сега се връщам от този магазин и за съжаление НЯМА крислали на Alfaparf. Имаше някакви други. Ех как ме е яд #Cussing out

# 121
Моля ви опишете ми действието на тези кристали "Алфапарф",така ги описвате че едва ли не са чудотворни...  bouquet

# 122
didi84 Сега се връщам от този магазин и за съжаление НЯМА крислали на Alfaparf. Имаше някакви други. Ех как ме е яд #Cussing out
По принцип не ги предлагат тези кристали или просто в момента са им се изчерпали количествата? newsm78

# 123
  • Варна
ana-mari, в първата тема има много говорено за кристалите...ако потърсиш с търсачката ще намериш и в други теми информация  Peace

# 124
Jorjeta,благодаря за съвета ,но разгледах 15-тина страници на 1-ва тема там се разискват препарати на Керазтас и Лореал .Търсих и с търсачката но ми се появи едно мнение на Иля,че не смята марката Алфапарф за добра и така до никъде....Ако някой все пак има желание да ми отговори,ще съм му благодарна  bouquet

# 125
  • София
Jorjeta,благодаря за съвета ,но разгледах 15-тина страници на 1-ва тема там се разискват препарати на Керазтас и Лореал .Търсих и с търсачката но ми се появи едно мнение на Иля,че не смята марката Алфапарф за добра и така до никъде....Ако някой все пак има желание да ми отговори,ще съм му благодарна  bouquet

ana-mari, аз препоръчах кристалите на Алфапарф на всички момичета във форума, и като чета отзивите им и те са възхитени от тях като мен.  Heart Eyes

Не ползвам обаче шампоани и макси от тази марка, защото ми идват слаби спрямо продуктите на Керастаз.

А ето тук съм писала и за какъв е ефекта на кристалите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255662.20Peace

# 126
Извинявам се, ако вече е писано, аз поне не открих никакъв коментар, някой ползвал ли е козметиката за коса на TIGI:BED HEAD, продават ги в мола на Стамболийски и цените им са като на Керастаз.
В каталога звучат добре, но нищо не съм чувала за тях.

# 127
Стига бе, не може да са на една цена!  Shocked
Ако е така определено Керастаз, Тиги-то според мен не може да се конкурира и с Лореал профешънъл дори!

# 128
  • София
Извинявам се, ако вече е писано, аз поне не открих никакъв коментар, някой ползвал ли е козметиката за коса на TIGI:BED HEAD, продават ги в мола на Стамболийски и цените им са като на Керастаз.

Тиги нито са на една цена с Керастаз, нито са с такова качество.

Ако имаш възможност си вземи Керастаз.  newsm10

# 129
Не ги сравнявах продукт по продукт, но един балсам без измиване за изправяне на косата беше 38 лв, а едни шампоани почти 30 лв.

Но щом казвате, че Керастаз са по-добри, ще се спра на тях.  Simple Smile Peace

# 130
Иля,благодаря ти много!Снощи след голямо ровене из форума открих много писано по този въпрос,дори и такава тема Alfaparf...Но просто май избрах по лесният начин да попитам и все пак че намерих отговорите на мойте въпроси още ведннъж ти благодаря!!!

# 131
В Бургас кристалите на Алфапарф си ги купувам от един фризьорски салон, в центъра.
Уличката която е отстрани на Пиргос стил, подминавам кафето, пицарията ,продължавам направо, има един магазин за пердета подминавам и него и след това е салона в дясно. Ако няма в наличност си поръчвате и след два дни ви ги носят 22 лв  струват.

# 132
Търся отзиви/иля Wink/ за спрея за изправяне на Алфапарф-понеже надух преди време главата на моята фризьорка с кристалите им и тя взела серията им ...та се чудя този спрей струва ли си....Иля май беше споменала че другите им продукти са слабички, не толкова добри като кристалите newsm78

# 133
  • София
Търся отзиви/иля Wink/ за спрея за изправяне на Алфапарф-понеже надух преди време главата на моята фризьорка с кристалите им и тя взела серията им ...та се чудя този спрей струва ли си....Иля май беше споменала че другите им продукти са слабички, не толкова добри като кристалите newsm78

Reni, слабички са ми шампоаните и маските на Алфапарф, няма как като ползвам Керастаз, които са много силни.

Но стилизиращите продукти не са слаби, тези които съм пробвала съм страшно доволна особенно от серията с ленено семе, същата като на кристалите.  Peace

Фризъорката ми ме изправя с крем от серията на кристалите за изправяне за сешоар, страхотен, мирише божествено, косата е мека и гладка, въобще не омазнява.  Heart Eyes

Фризъорката ми ползва точно тази серия, която твоята е взела и е страшно доволна.  Peace

# 134

Тиги нито са на една цена с Керастаз, нито са с такова качество.

Ако имаш възможност си вземи Керастаз.  newsm10
Да, аз изпробвах този балсам:http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50187&goChar=T и въобще не останах очарована.  А Керастаз са  страхотни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт