Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 768
  • 540
  •   1
Отговори
# 75
Иля, супер, 12:30 е чудесно!

Момичета, аз никой от вас не познавам, как ще се разпознаем - по гривите и вманиачения поглед ли хихи

Аааа ще се познаем, в събота ще си се опишем и на лични, а също и се надявам да ме познаете поне сте ме виждали.  Grinning

Иля, чудесно! Между другото, ти къде в Сф живееш ? Аз съм в Борово, има ли съседки?
Ще се справим все някак с разпознаването.  Peace (особено ако разбера как да си кача снимка в поста...  newsm78 )

Утре ще съм в Пловдив, мацки, там има ли Alfaparf?   Praynig
lili-lo, доколкото знам вносители на Alfaparf са Кристиан оф Рома / CHRISTIAN OF ROMA. Имам адрес от техен продукт: Пловдив, ул. Оборище №28, тел. 032/ 651 355. Предполагам, че това е централният офис, но поне ще те насочат към магазините си. По принцип те са от изложителите на Арената, така че се надявам в събота да успеем да им разгледаме продуктите. Crazy

# 76
Днес бях в НДК. Голямо разочарование! Има по-малко от 30 фирми, CHI и Wella със сигурност няма, така че забравете до май, тогава трябва да има истинска Арена на Красотата. Сега е направо подигравка!

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 15:05 от FairyTale

# 77
  • София
Днес бях в НДК. Голямо разочарование! Има по-малко от 30 фирми, CHI и Wella със сигурност няма, така че забравете до май, тогава трябва да има истинска Арена на Красотата. Сега е направо подигравка!

Е нее, как няма да има CHI .  smile3515

А да не би защото е първия ден днес и още да не са ги подредили.  Thinking

# 78
  • София

А да не би защото е първия ден днес и още да не са ги подредили.  Thinking

Дано да си права. Confused

# 79

Ами няма. Изложбата е много малка, много-много малка. Аз изрично попитах дали тези няколко щанда представляват изложбата,  и получих отговор да, елате през май, тогава ще има голяма. Имам списък на всички изложители, ако ви интересува.

# 80
  • София
еее, жалко  Sad
Така се бях настроила ...

# 81
Амрита, Антоанет, АР козметик, Бори Бел, Виталити клуб, Джиа плюс, Емита козметикс, Естабен Бг, Инкоматив, Институт по козметика Европа, Интелфарм , КДК, Колозе БГ, Лондеса Контеса, Магама, медел, Мейбос, Мота 6, Н.И.К., Натурал козметикс, Раая, Радикал тан, Ралица, Рефан, Синком, Таота, Ширио.

Ако знаете кой внася търсените от вас продукти, проверете в списъка.

# 82
Според вас мога да да използвам този спрей вместо лак със слаба фиксация http://zlatnaribka.com/images/sublimeshine.jpg   bouquet

# 83
  • София
Според вас мога да да използвам този спрей вместо лак със слаба фиксация http://zlatnaribka.com/images/sublimeshine.jpg   bouquet

Линка не се отваря.

# 84
# 85
Цитат
Утре ще съм в Пловдив, мацки, там има ли Alfaparf?   Praynig

lili-lo, доколкото знам вносители на Alfaparf са Кристиан оф Рома / CHRISTIAN OF ROMA. Имам адрес от техен продукт: Пловдив, ул. Оборище №28, тел. 032/ 651 355. Предполагам, че това е централният офис, но поне ще те насочат към магазините си. По принцип те са от изложителите на Арената, така че се надявам в събота да успеем да им разгледаме продуктите. Crazy

ох, така и не можах да стигна до там... то за един ден какво по-напред... нищо, да видим утре на Арената!!!!  newsm68

Момичета, кой ще идва утре на Пилоните пред НДК в 12:30?  smile3521

# 86
записвам се да следя темата  Peace

# 87
Да кажа, обадиха ми се от Златна рибка най накрая са ми пристигнали маската  и шампоана на Керастаз от 15 януари. В понеделник ще си ги получа.

# 88
  • София
Да кажа, обадиха ми се от Златна рибка най накрая са ми пристигнали маската  и шампоана на Керастаз от 15 януари. В понеделник ще си ги получа.

dolores, коя серия на Керастаз си поръча ?

lili-lo , поне още десетина момичета ще дойдат утре.  Wink

# 89
Момичета, честит 8-ми Март!
Бъдете много красиви и много обичани!   bouquet   bouquet    bouquet

Готови ли сте за Арената, хихи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт