Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 792
  • 540
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
*Mademoiselle*, ако има тестери взимай  Peace

# 106
  • София
Аз се включвам да докладвам как върви ефектът от Керастас-а за обем. Еми не е нещо особено Sad Ползвала съм далеч по-ефикасни продукти. И по-евтини бяха. Примерно на Тиджи от серията КЕтуолк има хубави неща за обем.  А пък преди години внасяха професионалната серия на VO 5 и имаха потресаващо добри продукти за обем.
Проблемът на керастас е, че за да се получи хубав обем, се налага да се ползва само шампоанът. От маската косата сляга. НАистина ства мека и не губи блясък, но тънката коса има този голям плюс, че по принцип е мека и е като коприна. А само с шампоанът се наелектризира и се реши трудно. Ще си ги употребя нещата на КЕрастас, защото струват не малко пари де. ЩЕ редувам един път с и един път без маска... Но друг път ще си знам - само противокосопадната им серия е струваща си парите за хора с неизтощена коса, без някакъв проблем.

НЯма ли някой друг да изкоментира някакви продукти за обем...  Praynig

# 107
Аз за обем съм доволна от един спрей на Лореал Проф. Simple Smile
Мисля да си взима цялата серия а още по-добър ефект.

# 108
Иля, РЕ, мерси много мили мои! Simple Smile

Мацки, да споделя и за кристалите Алфапарф (има в Двата Щъркела)- много съм доволна! косата ми почти спря да се заплита, особено съм възхитена днес - вя ме адски вятър, докато едни лоши лоши полицаи ми писаха акт агрххх, после ме валя дъжд!!!   Hug

# 109
  • София
Аз се включвам да докладвам как върви ефектът от Керастас-а за обем. Еми не е нещо особено Sad Ползвала съм далеч по-ефикасни продукти. И по-евтини бяха. Примерно на Тиджи от серията КЕтуолк има хубави неща за обем.  А пък преди години внасяха професионалната серия на VO 5 и имаха потресаващо добри продукти за обем.
Проблемът на керастас е, че за да се получи хубав обем, се налага да се ползва само шампоанът. От маската косата сляга. НАистина ства мека и не губи блясък, но тънката коса има този голям плюс, че по принцип е мека и е като коприна. А само с шампоанът се наелектризира и се реши трудно. Ще си ги употребя нещата на КЕрастас, защото струват не малко пари де. ЩЕ редувам един път с и един път без маска... Но друг път ще си знам - само противокосопадната им серия е струваща си парите за хора с неизтощена коса, без някакъв проблем.

НЯма ли някой друг да изкоментира някакви продукти за обем...  Praynig
Ми тя маската не се нанася на всяко измиване на косата.Моята коса също е тънка и поради тази причкина ползвам продуктите,без изплакване.Ефекта при мен е 100%

# 110
И мен ме зарибихте с тези кристали на Алфапарф  Laughing Наистина ли са толкова хубави? Имам на Кerastase, но са на привършване. Някой ползвал ли е и на двете марки да сравни?

# 111
  • Варна
Аз съм ползвала на двете марки...от кристалите на Алфапарф съм по-доволна, но всичко е до коса  Peace

# 112
  • Бургас
Здравейте момичета. Имам въпрос към спецовете в темата Peace.Шампоана ми на Лореал Проф. свърши /слава богу/ и не бях доволна от него, много бързо ми слепваше косата. Та сега искам да си купя /още днес трябва да стане/ на Кerastase, но не знам какъв. Косата ми е тъмна, много гъста и леко чуплива /на вълни/, рядко се боядисвам. Искам шампоана да я направи по жизнена и с блясък.
Предварително благодаря  bouquet

# 113
Аз съм ползвала на двете марки...от кристалите на Алфапарф съм по-доволна, но всичко е до коса  Peace

Мерси jorjeta   bouquet Май няма да устоя и ще си ги взема и аз  Grinning

# 114
  • София

Мерси jorjeta   bouquet Май няма да устоя и ще си ги взема и аз  Grinning

Ако искаш да разнообразиш ги пробвай, няма да съжаляваш.  Wink

# 115
Иля, мерси и на теб   bouquet Толкова доволни виждам, че има от тези кристали, сигурно има защо  Simple Smile

# 116
  • София
Иля, мерси и на теб   bouquet Толкова доволни виждам, че има от тези кристали, сигурно има защо  Simple Smile

Повярвай ми има защо, не случайно като попаднах на кристалите, ги препоръчах на всички, просто на страхооотни.  Heart Eyes

# 117
A някой знае ли къде в Бургас  продават кристалите на Алфапарф?  newsm78

# 118
  • Бургас
didi84 "Има магазин на Christian of Roma. Там продават продуктите на Alfaparf. Магазинът е до стария Свободен, в коооперацията, където имаше магазин Джеф и в подземието има кафе, улицата е Васил Левски.
Там продават и продукти на Rolland."

П.П. Това е цитат от друга тема

# 119
pete, благодаря  Hug Аз днес като се разхождах, случайно го видях този магазин.  Grinning Обаче беше затворен за съжаление и не можах да видя какво точно продават, но отвън пишеше  Christian of Roma и Alfaparf, така че надявам се че ги имат там тез чудотворни крисали.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт