Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 820
  • 540
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
В Бургас кристалите на Алфапарф си ги купувам от един фризьорски салон, в центъра.
Уличката която е отстрани на Пиргос стил, подминавам кафето, пицарията ,продължавам направо, има един магазин за пердета подминавам и него и след това е салона в дясно. Ако няма в наличност си поръчвате и след два дни ви ги носят 22 лв  струват.

Точно тези си ги купих от това магазинче, за което говорите по-горе и сте ме цитирали от друга тема! Даже струваха и по-малко от 20лв, но не помня колко.
Иля, нали са същите? Т.е. са тези, от които ти си доволна? Картонената опаковка е бяла със златисти букви.

# 136
  • София
Извинявам се, ако вече е писано, аз поне не открих никакъв коментар, някой ползвал ли е козметиката за коса на TIGI:BED HEAD, продават ги в мола на Стамболийски и цените им са като на Керастаз.
В каталога звучат добре, но нищо не съм чувала за тях.

Тиги нито са на една цена с Керастаз, нито са с такова качество.

Ако имаш възможност си вземи Керастаз.  newsm10
Да, аз изпробвах този балсам:http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50187&goChar=T и въобще не останах очарована.  А Керастаз са  страхотни  Crazy

А аз купих шампоана към балсама, който е показала camee за мама. Остана крайно разочарована, косата и ставала ужасно твърда и на клечки от шампоана и без маска косата и нямало разресване, ужасс и го изхвърли.  Stop

Но имам приятелка, която е доволна от шампоана за мазна коса.

Трябва да се пробва и да се прецени като действие върху собствената коса.  Peace

# 137
  • София

Точно тези си ги купих от това магазинче, за което говорите по-горе и сте ме цитирали от друга тема! Даже струваха и по-малко от 20лв, но не помня колко.
Иля, нали са същите? Т.е. са тези, от които ти си доволна? Картонената опаковка е бяла със златисти букви.

Мимита, точно тези са кристалите. С няколко съфорумки посетихме магазинчето, за което ти сподели и си накупиха кристали, мерси за инфото.   bouquet

А иначе мился че 16,50 лв. бяха 30 мл. кристали, а 22 лв. 50 мл.  Peace

Лили като се появи ще каже точно цената.  Wink

# 138
  • Бургас
Радвам се, че сте намерили, защото момичетата по-горе писаха, че нямало в този магазин, от който аз си ги купих (става въпрос за магазина в Бс, тъй като на Алабин не бяха заредили, когато аз ходих).

# 139
Благодаря ви, момичета  Hug В понеделник ще отида да проверя дали са им докарали от тези кристали.  Peace

# 140
А някой знае ли дали ги има тези кристали на Алфапарф във В.Търново и евентуално къде???

# 141
Момичета, взех си Powerdose от серията Intence Repair и много ми хареса. Косата ми беше станала много суха,заплетена и я чувствах доста изтощена. 5 минути след нанасянето (кичур по кичур) косата стана една гладка и лъскава Party И след второто измиване също изглежда доста добре. Ще изчакам още две-три измивания и ще пробвам и тази дозичка: http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58849&goChar=L #Silly

# 142
здравейте,прочетох ви отзивите за пресата eco-cerion и искам само да ви кажа, че аз си я купих преди 2 години и още не е мръднала  Simple Smile страхотна е ,изправям се за 10 минути ,при положение ,че съм с доста чуплива гъста коса до кръста . само ми стана чудно защо са ви казали ,че пресата с терморегулатор струва 208 лв,след като моята е такава и си я купих за 160 мисля беше...от същия магазин при това.. !  Shocked

# 143
  • София
здравейте,прочетох ви отзивите за пресата eco-cerion и искам само да ви кажа, че аз си я купих преди 2 години и още не е мръднала  Simple Smile страхотна е ,изправям се за 10 минути ,при положение ,че съм с доста чуплива гъста коса до кръста . само ми стана чудно защо са ви казали ,че пресата с терморегулатор струва 208 лв,след като моята е такава и си я купих за 160 мисля беше...от същия магазин при това.. !  Shocked

Коя е тази преса eco-cerion, може ли линк ?

# 144
прави ми впечатление, че май е изгодно да се вземат някой продукти на Керастаз от Ягодка. аз ползвам този шампоан
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=42782&goChar=K и тук е 1кг за 75$, а си го взех 250мл за малко повече от 30 лв. а също и тази маска http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=70431&goChar=K я взех за 70лв, а в ягодката е 42.50$ newsm78

# 145
  • София
прави ми впечатление, че май е изгодно да се вземат някой продукти на Керастаз от Ягодка. аз ползвам този шампоан
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=42782&goChar=K и тук е 1кг за 75$, а си го взех 250мл за малко повече от 30 лв. а също и тази маска http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=70431&goChar=K я взех за 70лв, а в ягодката е 42.50$ newsm78

снежанка и 7- те джуджета, доволна ли си от тази серия на Керастаз и аз съм със същата.

# 146
доволна съм и мисля, че ефекта е предимно от маската, защото свърших шампоана и сега довършвам друг керастаз от тези за боядисана коса, който хич не ми пасна като го взех, а сега като го комбинирам с маската ми стои  хубаво косата. и още нещо, което приписвам на маската-косата ми много бързо дръпна , а по принцип расте бавно. мисля да  взема шампоана в  голямата разфасовка от ягодката, защото маската много бавно се харчи-като гледам за цяла година ще ми стигне Rolling Eyes

# 147
  • София
доволна съм и мисля, че ефекта е предимно от маската, защото свърших шампоана и сега довършвам друг керастаз от тези за боядисана коса, който хич не ми пасна като го взех, а сега като го комбинирам с маската ми стои  хубаво косата. и още нещо, което приписвам на маската-косата ми много бързо дръпна , а по принцип расте бавно. мисля да  взема шампоана в  голямата разфасовка от ягодката, защото маската много бавно се харчи-като гледам за цяла година ще ми стигне Rolling Eyes

Знаеш ли, че и на мен доста хора ми казват, че супер много ми е пораснала косата, хихихихи може верно да е от маската.  Crazy

А кой шампоан за боядисана коса ползваш, този от Огледалната серия ли ?

# 148
да, огледалната, но както ти казах с маската е добре иначе-не! друг, който съм ползвала и съм доволна беше "satin bain" /не знам дали го изписах правилно/. ти от кой друг продукт на керастаз си доволна?

# 149
  • София
да, огледалната, но както ти казах с маската е добре иначе-не! друг, който съм ползвала и съм доволна беше "satin bain" /не знам дали го изписах правилно/. ти от кой друг продукт на керастаз си доволна?

За сега съм най- доволна от серията Oleo Relax, но си взех и Огледалната серия- шампоан и маска, за да разнообразявам.

А ти само шампоана ли си ползвала, защото за най- добър ефект се ползва по принцип цялата серия.

Още не съм я пробвала и ми е интересно да чуя отзиви за тази серия.

Общи условия

Активация на акаунт