Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 842
  • 540
  •   1
Отговори
# 150
да, само шампоана, защото имах маска на лореал профешънъл за боядисана коса неизразходвана. може и това да е причината, но все пак имам чувството, че не е подходящ за мен-бързо ми омазнява косата и става на клечки. сатененият също ползвах с маската на лореал и косата ми стоеше хубаво. Peace обаче тази серия/огледалната/ има една "хромова маска"/ така и казвам/ дето съм и хвърлила око и сигурно ефекта ще е добър с шампоана. ти имаш ли впечатления от нея? newsm78

# 151
  • София
да, само шампоана, защото имах маска на лореал профешънъл за боядисана коса неизразходвана. може и това да е причината, но все пак имам чувството, че не е подходящ за мен-бързо ми омазнява косата и става на клечки. сатененият също ползвах с маската на лореал и косата ми стоеше хубаво. Peace

Ясно, скоро ще я пробвам тази серия и ще споделя отзиви.

А ти с какъв тип коса си ?

# 152
.... някой ползвал ли е козметиката за коса на TIGI:BED HEAD....

Благодаря на всички за бързите отговори. Simple Smile  bouquet

# 153
от известно време суха , изтощена и тънка по краищата коса-докарах си този "ефект" от руси кичури, а съм с черна, трудно подаваща се на изсветляване коса, та си престави какво си докарах. сега изрязрам изгорели краища и сега като ми дръпна косата хич не ми се реже, но ще трябва...

# 154
  • София
от известно време суха , изтощена и тънка по краищата коса-докарах си този "ефект" от руси кичури, а съм с черна, трудно подаваща се на изсветляване коса, та си престави какво си докарах. сега изрязрам изгорели краища и сега като ми дръпна косата хич не ми се реже, но ще трябва...

А пробвала ли си със серията Цимент на Керастаз ?

# 155
не- тя с какво предназначение е ? между другото сега чакам шампоан на shiseido-golden repair от sasa- та и за него ще дам отзиви, макар, че ще го комбинирам с маската на керастаз Thinking Laughing

# 156
  • София
не- тя с какво предназначение е ? между другото сега чакам шампоан на shiseido-golden repair от sasa- та и за него ще дам отзиви, макар, че ще го комбинирам с маската на керастаз Thinking Laughing

Серията е за изтощена, тънка, късаща се коса. Функцията и е да възстанови самата структура на косъма, която при изтощената коса е повредена.  Peace

Ако наистина косата ти е такава, каквато я описваш, тя в момента е увредена и първо трябва да се възстанови и заздрави и после да я подхранваш с Олео Релакс и други такива серии.

За тази серия има много информация в предните теми, можеш да прочетеш отзиви за страхотният и ефект.  Wink

# 157
благодаря! ще се поинтересувам, а олео релакс ми я препоръча фризьора ми, но ще го разпитам за цимента като отида. Peace

# 158
Момичета, знаете ли къде е магазинът за козметика "Чифели" в София,
чух реклама по радиото че е новооткрит и е на ул. "Ангел Кънчев", но не чух номера...

# 159
  • София
благодаря! ще се поинтересувам, а олео релакс ми я препоръча фризьора ми, но ще го разпитам за цимента като отида. Peace

Да, фризъорката ти е виждала и знае състоянието на косата и най- добре може да прецени каква козметика си е подходяща за теб.  Peace

А щом ти е препоръчала Олео Релакса, значи косата ти не е изтощена, а само суха и се нуждае от подхранване, супер.  Wink

# 160
Иля,пресата е същата ,за която сте писали по-назад в темата,от магазин 'двата щъркела' на пиротска.не знам как да дам линк,но по-назад сте качили снимка Simple Smile само дето моята е с терморегулатор,нагрява от 160 до 220 градуса мисля беше,но аз съм го нагласила на 180 и изправя перфектно  Sunglasses

# 161
  • София
Иля,пресата е същата ,за която сте писали по-назад в темата,от магазин 'двата щъркела' на пиротска.не знам как да дам линк,но по-назад сте качили снимка Simple Smile само дето моята е с терморегулатор,нагрява от 160 до 220 градуса мисля беше,но аз съм го нагласила на 180 и изправя перфектно  Sunglasses

Значи става въпрос за пресата Tondeo на Solingen, мерси самърHug

# 162
няма за какво,аз тази преса вече 2 години не спирам да я хваля,ако ми плащаха за рекламата досега да съм си купила още една  Laughing

# 163
няма за какво,аз тази преса вече 2 години не спирам да я хваля,ако ми плащаха за рекламата досега да съм си купила още една  Laughing

и аз, и аз!  Joy
най-великата преса на света!

Иля, още ли не си я пробвала?

И да продължаваме с рекламата - ах, тези кристали на Алфапарф, сташни са, Иля, мерси мерси мерси!  newsm10

# 164
  • София

и аз, и аз!  Joy
най-великата преса на света!

Иля, още ли не си я пробвала?

И да продължаваме с рекламата - ах, тези кристали на Алфапарф, сташни са, Иля, мерси мерси мерси!  newsm10

Лили, още не съм  я пробвала, ще отида направо да си я купя.  Blush
Дано да я има още в магазинчето на НДК.

Иначе ще трябва да отида до Притоска, а нали някой скоро каза, че там я няма.  Crossing Arms

Много се радвам, че ти харесват кристалите.  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт