Козуначна тема 2008

• 94 928
  • 714
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Може ли да помоля за съвет.Тъй като меся на ръка какво точно трябва за да стане козунака пухкав и на конци,трябва да го бия 100 пъти това го разбрах но за конците ................ помагайте.

# 271
  • София
Eli,  на въпроса ти за виното- правила съм го с червено сладко вино,защото е по ароматно, но оцветява козунака и затова сега пробвах със шампанско и стана много добре. Аз рецептата съм я откраднала от италиански козунак,но тя е само с червено вино,а аз си измислих с мляко и една кафена чаша вино и всяка година вече си го правя така та си стана смесена моя рецепта.Пробвай смело,топи се в устата....

# 272
Тандоори вече съм спокойна   bouquet
Та значи ще оползотворя  почивните дни със нещо страхотно   chef Crazy
Пък ако не опропастя много козунака ще кача снимки  Hug

# 273
  • ES
А моята фурна пече на вентилатор само на горен реотан, ха де.  Rolling Eyes

# 274
Момичета сега го замесих и го оставих да втаса Peaceстискайте палци да излезе на конци  Praynig

# 275
  • Пловдив
 newsm17 Стискаме палци а ти как го меси

# 276
За сега всичко върви добре,пекат се Peace дано и конците съм ги засукала PraynigИзползвах рецептата на Тандури,но мисля да пробвам и тази с виното PeaceПо -късно ще докладвам за конците Crazy

# 277
Ехо, привет, ние с малкия бяхме в болница и нищо не съм правила.
Смятам утре да се пробвам обаче Simple Smile Гръцкия козунак наистина е странен на вкус, малко козуначетата на 7 days ми напомнят именно него.
Джемма, ти дъвката стри ли я?
Благодаря ти за споделеното, ще ми е от полза  bouquet

# 278
Успях  newsm44 newsm44 newsm44 и конците са на лице BlushБраво на мен Blush

# 279
  • Пловдив
Браво но теб!А как го ме си за да стане на конци?

# 280
Нани М Поздравления   bouquet
Даваш ми повечко кураж и аз да го пробвам събота-сподели на колко градуса и кое от възможните функций на фурната го пече  Hug

# 281
Винаги съм ползвала метода с 100 пъти биене ,а  сега само с миксер и после само го до месих на ръце и двойно втасване   bouquet

# 282
Нани М Поздравления   bouquet
Даваш ми повечко кураж и аз да го пробвам събота-сподели на колко градуса и кое от възможните функций на фурната го пече  Hug
Моята фурна е газова и го пекнах 50 мин. на 130 градуса и стана супер Blush Снощи пробвах друга рецепта и там пишеше на 200 градуса цял час и от вън изгоря ,а от вътре на места беше суров.Опитай и ти няколко рецепти и ще видиш от коя най -ти се получава  bouquetЗабравих да допълня ,че моята фурна няма вентилатор и нива на печене и за това първия път рядко ми се получава,но аз вече се научих как да работя с нея. Peace

# 283
  • Там някъде нейде !!!
Ей ще ме накарате и аз да промеся кузунаци. Като ви чета рецептите и гледам снимките слюнки ми потекоха.

# 284
Нани М  Hug
Сън няма да спя до събота значи,че ако имаше едно лесно още ей сега ама тука магазините в събота ще отворят заради Великден , че нямам достатъчно брашно и лимон  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт