Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 658
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Честит 8 март мили майчета!. Нека на този ден се чувстваме обичани и уважавани,много щастливи и уханието на празничната суета да бъде наше настроение всеки ден. Целувки.

# 226
ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ МАЙСКИ МАЙКИ!!!
 newsm51 newsm51 newsm51
БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И КРАСИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ОТ МЪЖЕТЕ И ДЕЦАТА СИ!!!

# 227
Честит празник,мами!Желая Ви с много обич,внимание и усмивки да Ви обграждат в днешния/и не само/ ден!с пожелания за сладък и цветен ден-от мен:

Аз ,срам,не срам......ама ще си кажа-сега ставам Embarassed.....и понеже сега ми било време за кафе...още се подмятквам по пижама......ама да са ми живи и здрави мъжете-явно днес ще си ме глезят Laughing

# 228
Честит празник мили мами.Бъдете много обичани!

# 229
  • София
Честит празник,мили момичета.Бъдете много щастливи,вечно обичани и доволни от живота!

# 230
Честит Празник!

Бъдете много щастливи и нека всичките ви мечти се сбъднат!

Лони, дано се възстановиш бързо и резултатите след това да са добри!

И аз днес се глезя. Обещаха ми да излезнем, за да си харесам подарък. Но като гледам кое време стана - май няма да ме огрее.

Тази седмица била и някаква прошка. Майка се обади да ни покани на гости довечера.

# 231
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!

# 232
  • София
Весело и усмихнато посрещане на най - женския и цветен празник и от мен!

# 233
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МИ ДРУГАРКИ!
http://www.youtube.com/watch?v=OAMuNfs89yE

# 234
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!!!
БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКИВА ИСТИНСКИ ЖЕНИ И ЛЮБЯЩИ МАЙКИ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=avslSll-Qt0

# 235
  Честит празник, мили дами!    bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Честит празник !!Бъдете все така прекрасни,обичани и обичащи!!     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дочетох само предната тема,тая не съм и имам страшно много работа.Но съм ви направила мноооого хубави снимки от Лондон и ще ви разказвам подробно само да се поосвободя..
Беше супер изживяване,с Ирка си паснахме чудесно.Още обаче ми е съвестно за Ирка.Разсипах я от ходене  ooooh! ужас...То не бяха музеи,атракции,ресторанти, а магазини малеееее  ooooh!  не е за разправяне..Елла е станала голяма хубавица,Ивко да внимава  Laughing На Ирка още не и личи коремче,много е свежа,само дето я изтормозихме.Дано вече си е починала.Тя къщо прави снимки.Лондон е невероятен има толкова места за ходене...

Весел празник!!  Hug

# 237
Честит празник мили момичета!
Бъдете все така красиви,чаровни,усмихнати,добри и отзивчиви!
Бъдете по-често добри и любящи майки,а не укротителки Mr. Green
Бъдете глезени и обичани,а не домакини Wink
И тъй като е вече време от мен едно голямо-Наздраве!

# 238
  • Бургас
Честит празник мили майчета! Желая ви от все сърце да бъдете все така красиви, желани и обичани жени и най-гордите и щастливи майки!

# 239
Честит празник, момичета! Бъдете винаги обичани и уважавани жени, съпруги и майки!

Аз вече си получих подаръка, т.е. сама отидох да си го купя, защото мъжа ми още го държи грипа в къщи.

Мимозка, хайде давай разказ и картинки! И щом така те влечат пътешествията, ще се радвам и ако наминеш през Швейцарията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт